- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
kucuk yasta evlenmıssınız ve ezıyet gormussunuz dayak alkol her turlusu varmıs ..biz bosandik sonra hayatima birisi girdi 5 yil sürdü hatalarindan dolayi ayrildim bunu eski esimde biliyor sagdan soldan duyyor haaliyle biz bosandik 3 ay icinde evlendi hemen cocuk yabdi simdide mutsuz ve beni geri esi yapmak istiyor ama bu imkansiz imkansizi kovaliyor özlüyormus unutamiyormus her yerde herzaman aklindaymisim yerimi kimse tutmuyormus felan filan duygusal anlamda vurmak istiyor beni ama olmaz olamaz kimse sicak yuvasini koyup gitmez ki ben 11 yil sabrettim bakdim olmuyor evden ayrildim ondanda bosandim eger simdiki hanimina verdigi degerin binde birini bana verseydi simdi bu sekilde olmazdik ben düzenimi kurmusum eskiye cizgi cekmisim bu haala eskiye dönmek istiyor allah korusun allah sasirtmasin o cehennem hayatinada kimseyi düsürmesin
senı esı yapmak ıstemıyor afedersınız kapatması yapmak ıstıyor 3 ay ıcınde evlılıkmı olur? cok sevse evlenmedı yada kıymetmıb ıldı bosverın gıtsın
sıze tavsıyem yasadıgınız yerı degıstırın oncekı konunuzdan gururlu oldugunuzu dusunuyorum
eskı esten kacmak ıcın degıl yenı baslangıclara daha temız adım atmak ıcın
yasınız herhalde olsa olsa 37 olsa gerek..
sız daha ıyı bılırısnız benden bende 2.evlılıgımı yaptım Allah sasırtmasın allah aynı yol ayırımlarına suruklemeısn amın