artik yeter ne gücüm kaldi ne mecalim :(

biz bosandik sonra hayatima birisi girdi 5 yil sürdü hatalarindan dolayi ayrildim bunu eski esimde biliyor sagdan soldan duyyor haaliyle biz bosandik 3 ay icinde evlendi hemen cocuk yabdi simdide mutsuz ve beni geri esi yapmak istiyor ama bu imkansiz imkansizi kovaliyor özlüyormus unutamiyormus her yerde herzaman aklindaymisim yerimi kimse tutmuyormus felan filan duygusal anlamda vurmak istiyor beni ama olmaz olamaz kimse sicak yuvasini koyup gitmez ki ben 11 yil sabrettim bakdim olmuyor evden ayrildim ondanda bosandim eger simdiki hanimina verdigi degerin binde birini bana verseydi simdi bu sekilde olmazdik ben düzenimi kurmusum eskiye cizgi cekmisim bu haala eskiye dönmek istiyor allah korusun allah sasirtmasin o cehennem hayatinada kimseyi düsürmesin
kucuk yasta evlenmıssınız ve ezıyet gormussunuz dayak alkol her turlusu varmıs ..
senı esı yapmak ıstemıyor afedersınız kapatması yapmak ıstıyor 3 ay ıcınde evlılıkmı olur? cok sevse evlenmedı yada kıymetmıb ıldı bosverın gıtsın
sıze tavsıyem yasadıgınız yerı degıstırın oncekı konunuzdan gururlu oldugunuzu dusunuyorum

eskı esten kacmak ıcın degıl yenı baslangıclara daha temız adım atmak ıcın
yasınız herhalde olsa olsa 37 olsa gerek..
sız daha ıyı bılırısnız benden bende 2.evlılıgımı yaptım Allah sasırtmasın allah aynı yol ayırımlarına suruklemeısn amın :25:

biliyomusun ne eziyetlerini cektim nelere maruz kaldim sabir cekdim simdiki hatunuda bi gör prenses hayati sürüyo hayrette kaliyorum hakkimi cok yediler nasil öderler bilemiyorum

ee bu hayat böyle sen iyiyken yaranamadn belki, O kötüyken yaranıyor belkide..
Aradığında da ses kaydı yapablirsin aslındaa

Bazıları ikinci eşler daha şanslı derler.
Prenses olsa ne olacak baksana adam senin peşinde.
Belki yüz versen olaylar başka yönlere kayacak.
Hepimizin öbür tarafa bıraktığı hesaplar var canım.
Takdir i ilahi ye inanırım ben bazen burada tecelli eder kimini öbür tarafa bırakır. :31:

canim cok öeze dalmak istemiyorum ama her ne olursa olsun benim yuvami yikanlar yikti hic acimadan ben sancilar cektim ben bunalimlar gecirdim ben delirme noktasina geldim ihanetlerinede sahit oldum ama yeni karisini tanimam bilmem kadinin ne sucu varki omu dedi git ilk esini döv söv aldat yüzünden hic morlari eksik etme sonrada biz evlenelim diye hayir tüm suc eski esimde istemem yuvasi yikilmasin prensesimi oluyor kralicesimi oluyor onlarin sorunu bu ama benden uzak olsunlar ben kimsenen ugrasmiyom kimsede benle ugrasmasin zor yollari kat ettimde geldim bugünüme allaha sükür tekrar benimle bir araya gelmek ise sadece onun hayali ama adam hangi akla hizmet ediyo anlayamiyorum

1 dk 1 dk, siz bu adam hangi adam hasretim, imam nikahıyla yasadıgın değil galiba?

1 dk 1 dk, siz bu adam hangi adam hasretim, imam nikahıyla yasadıgın değil galiba?

deyil elmayra bu cocugumun babasi resmi olarak bosandigim insan simdi yalniz oldugumu biliyor kanca atmaya calisiyor eskisi gibi evliligimiz olsun istiyor ama bu imkansiz kendisi evli cocuguda var yuvamda mutlu olayim ilkinde berbat ettim ikincide böyle olmasin demiyor cabasi beni geri döndürmek ama bu olmaz olamaz

canim cok öeze dalmak istemiyorum ama her ne olursa olsun benim yuvami yikanlar yikti hic acimadan ben sancilar cektim ben bunalimlar gecirdim ben delirme noktasina geldim ihanetlerinede sahit oldum ama yeni karisini tanimam bilmem kadinin ne sucu varki omu dedi git ilk esini döv söv aldat yüzünden hic morlari eksik etme sonrada biz evlenelim diye hayir tüm suc eski esimde istemem yuvasi yikilmasin prensesimi oluyor kralicesimi oluyor onlarin sorunu bu ama benden uzak olsunlar ben kimsenen ugrasmiyom kimsede benle ugrasmasin zor yollari kat ettimde geldim bugünüme allaha sükür tekrar benimle bir araya gelmek ise sadece onun hayali ama adam hangi akla hizmet ediyo anlayamiyorum

Kimse kadını suçlamıyor canım valla olsa olsa acırım ona ben.
Dediğin gibi ilk eşine yapmadığını bırakmayan ikinciyi elde tutmak için prenses muammelesi yapıyor.
Yuvanı yıkanlarla hesabını Allaha havale et canım.
Bundan sonra senin geleceğin önemli.

Kimse kadını suçlamıyor canım valla olsa olsa acırım ona ben.
Dediğin gibi ilk eşine yapmadığını bırakmayan ikinciyi elde tutmak için prenses muammelesi yapıyor.
Yuvanı yıkanlarla hesabını Allaha havale et canım.
Bundan sonra senin geleceğin önemli.

dogru söylüyorsun gülüm

kucuk yasta evlenmıssınız ve ezıyet gormussunuz dayak alkol her turlusu varmıs ..
senı esı yapmak ıstemıyor afedersınız kapatması yapmak ıstıyor 3 ay ıcınde evlılıkmı olur? cok sevse evlenmedı yada kıymetmıb ıldı bosverın gıtsın
sıze tavsıyem yasadıgınız yerı degıstırın oncekı konunuzdan gururlu oldugunuzu dusunuyorum

eskı esten kacmak ıcın degıl yenı baslangıclara daha temız adım atmak ıcın
yasınız herhalde olsa olsa 37 olsa gerek..
sız daha ıyı bılırısnız benden bende 2.evlılıgımı yaptım Allah sasırtmasın allah aynı yol ayırımlarına suruklemeısn amın :25:

onun hemen evlenmisi inada oldu sanirim hani bana msj vermek ister gibi bak sen benden bosandin ama ben kizoglan kiz aldim gibilerinden noldu sonucunda döndü dolasti gene bana dil döküyor ne garip bi durum yani istemesemde cirkin olaylar icinde yer almak zorunda kaliyorum gercekten artik bezdim bu hayattan

Eyer nazlanınyor gibi "hayır" diyorsan, adam durmadan şansını deneyecekdir.
Ondan nefret ediyor yada umursamiyormuş gibi gözlerine bak!
birde yemeye gitmemek için, küçük bir yalan söyleye bilirsin,
Örnegi, benim şuan yeni yeni konuştuğum biri var de, ve seninle yemeye gitmemden hoşlanmaz! Lütfen anlamaya çalış diyip Bye Bye yap;)!

Eyer nazlanınyor gibi "hayır" diyorsan, adam durmadan şansını deneyecekdir.
Ondan nefret ediyor yada umursamiyormuş gibi gözlerine bak!
birde yemeye gitmemek için, küçük bir yalan söyleye bilirsin,
Örnegi, benim şuan yeni yeni konuştuğum biri var de, ve seninle yemeye gitmemden hoşlanmaz! Lütfen anlamaya çalış diyip Bye Bye yap;)!

evet iyi fikir ama bunu ancak mahkemeden sonra uygulayabilirim ozamana kadar suyuna gitmeliyim

evet iyi fikir ama bunu ancak mahkemeden sonra uygulayabilirim ozamana kadar suyuna gitmeliyim
Bence bu kadar korkarsan canım asıl o mahkeme istediğin gibi gitmeyecek. Bazı durumları algılamazsi gerekiyor ve kabullenmezsi gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu konuda belki tecrübeli hanımlar yorum yapmaya çalışırsa iyi olur. Çünkü bana göre biraz yanlış davraniyorsun.

Back
X