• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Yeter . Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım ..

1,5 yıl oldu zamanla herşeye alışıyorsun....inan ki aşk acısından kimse ölmüyor...bırak gitsin...Allah var.. bir damla gözyaşının hesabı sorulacaktır....
Katılıyorum..
Desteğin için de gerçekten teşekkür ederim , çok samimisin..

Bir sürü problemin yaşandığı ilişkilerde neden bitmesi için daha büyük problemler beklenir ki hep? Hele ki sadece sevgiliyken.. Perşembenin gelişi belli değil mi? Bu dünyaya çile çekmeye mi geldiniz yoksa sevgiliniz dunyadaki son erkek mi? Bırakın şöyle saygısız insanları. Önünüze, geleceğinize bakın. Saygı duygusu yoksa bir insanda, ondan ne beklentiniz olabilir ki? İnsanin kendine yaptiklari işte..

evet görüştük. ben tekrar evime dönesiye kadar beraberdik
hoş tam biraz konuştuk sohbet ettik gibi oldu
Neymiş ben bilet alırken adama gülmüşüm, komik bir şey anlattı dedim
daha 2 dk olmadı yaa diyip sinir yaptı.
Kendi kendine ..
Bundan adam da olmaz madam da...

Selamlar.
Önceki konularımı bi çoğunuz biliyosunuzdur.
Erkek arkadaşımla olan sorunları .
Bazı gelişmeler oldu ve kafam o kadar karışık ki , ne bir türlü kesip atabiliyorum .
Ne de böyle devam etmek içime siniyor .

Erkek arkadaşım maddi anlamla zorlanacağı bir döneme girdiğini ve ayrılmak istediğini söylemişti.
Daha sonra beni aradı . Konuştuk .
Bildiğiniz gibi arkadaşımın kaydına gidicektik . Onu söyledim .
Dikkat et dedi , yolda filan aradı beni , seni merak ettim dedi.
Üstüne gitmedim her hangi bir şey sormadım .
Ama onunla ne olduğumuz da belli değildi .
Ben aptal aşık ah ben bunu farkettim bikaç gün sürdü bu işlem tabi...
Her sabah ilk mesajı atıyorum .
Zorlamıyorum konuşuyoruz bilmem ne ...

Ben salak ah ben aptal , dayanamadım kalktım olduğu şehre gittim .
Yüz yüze konuşalım bitiyosa bitsin devam ediyosa etsin dedim, kendi küçük kafamdan .
Gittim mesaj attım sinirlendi bu tam arkadaşının özel bir durumu varmış ona denk gelmişim.
Vay efendim !
Ben bencilmişim..
Kafama göre hareket ediyormuşumm..
Artık tamamen bitmiş.. vb
Bana güvenmeyecekmiş..
Daha önce face de ilişki durumu yapalım demiştim ben buna , bu da yok hayır demişti. Biraz tartışmıştık .
Tuttu o konuyu açtı senin bencil olduğunu ben o gün anlamalıydım filan dedi .
Ben de dedim ki
Sen bunun için mi ayrılmak istiyosun , niye bana acındırmalı bahaneler uyduruyorsun o zaman ? dedim.
Hayır onlar da varmış bahane değil miş , zaten ben de böyleymişim .
Senelerce onu beklemez mişim . miş miş miş..
Neyse ben evime geldim ama hala ne olduğumuz belli değil.
2 güne kalmadı ailesiyle tekrar kavga etti bu .
Beni aradı sinirli .
Evden öyle çıkmış , hala daha gitmedi evine .
Ne olduğunu da anlatmadı bana
Sadece kavga ettiklerini söyledi ...
Ne bir güzel söz ne bir şey ne kesin bir bitti hiç bir şey yok ...

Kafam karışık ve gün geçtikçe içimde daha da büyüyen bir boşluk var.
Ne yapacağımı bilmez haldeyim...
ya anlamıyorum sorum su : nedır bu koca merakı evde mı kaldın bı adamın ustune dustun bukar
at kardesım sen bana ıyı kotu bısey yazmasanda ben koayamadıgın noktayı koyuyorum bıttı de.
ıkıncısı bırıaz kendıne guven
aynaya bak emınım guzel bı kızsın neden bı erkegın altında bu kadar ezılıyosun?
yapma senı oyuncak gıbı kullanıp bı kenara ıtmesın
ızın verme
bence bı kısı once kendını sevecek sonra baskasını sevecek
sevıyorum ben asıgım demedn once kendı gururunu dusun kendını sev sonra ask mesk ısıne kalkıs
sen yalnız kalmaktan korkuyosun
facede ılıskı durumu yapmamak nedır ya bu basıt seyden bıle sorun cıkartıyorsa otur kardesım dusun var bunda bı sey
artık bıtır kırılan gururunu duzelt
ask acısı mı yavas yavas gecer
bızler anamıza babamıza bu sabrı gostermıyoruz yaa nedır arkadas bu

Böyle giderse beni aldatıcak gibi bi his var içimde ciddi ciddi insan hissediyor
Ama sorun şu ki napıcamı bilmiyorum kesin bir şey söylemiyor bir türlü.

Önceki konunda ayrılmak için bahane ürettiğini düşünüyordum lütfen üzülme ama artık başkalarıyla fln da takılıyor olabileceğini düşünüyorum.Kesin birşey söylüyor bence beni terket diyor,bu adam seni sevmiyor ve sana layık değil kurtul artık.

ya anlamıyorum sorum su : nedır bu koca merakı evde mı kaldın bı adamın ustune dustun bukar
at kardesım sen bana ıyı kotu bısey yazmasanda ben koayamadıgın noktayı koyuyorum bıttı de.
ıkıncısı bırıaz kendıne guven
aynaya bak emınım guzel bı kızsın neden bı erkegın altında bu kadar ezılıyosun?
yapma senı oyuncak gıbı kullanıp bı kenara ıtmesın
ızın verme
bence bı kısı once kendını sevecek sonra baskasını sevecek
sevıyorum ben asıgım demedn once kendı gururunu dusun kendını sev sonra ask mesk ısıne kalkıs
sen yalnız kalmaktan korkuyosun
facede ılıskı durumu yapmamak nedır ya bu basıt seyden bıle sorun cıkartıyorsa otur kardesım dusun var bunda bı sey
artık bıtır kırılan gururunu duzelt
ask acısı mı yavas yavas gecer
bızler anamıza babamıza bu sabrı gostermıyoruz yaa nedır arkadas bu
şaka mısınız ?
Sorunumu anlamaktan çok uzaksınız .
Lütfen bir daha yorum yapmayın

Önceki konunda ayrılmak için bahane ürettiğini düşünüyordum lütfen üzülme ama artık başkalarıyla fln da takılıyor olabileceğini düşünüyorum.Kesin birşey söylüyor bence beni terket diyor,bu adam seni sevmiyor ve sana layık değil kurtul artık.
öyle yaptım.

Kızlar aşk acısını geçirmek birini unutmak için ne yapılır ? Öneriniz var mı ?

Kızlar aşk acısını geçirmek birini unutmak için ne yapılır ? Öneriniz var mı ?
Canim bi sorum olucak sen hangi ildesin o hangi ilde?

Soruna gelecek olursak farkli hobbyler edin sosyal cevrendeki insanlar genisledikce yavas yavas aklina gelmemeye baslar cok sevdiysen unutursun demiyorum. Muzik tarzini popa cevir slow dinleme. Onun haricindede nette cok takilma ki onun profiline bakmayasin..

Canim bi sorum olucak sen hangi ildesin o hangi ilde?

Soruna gelecek olursak farkli hobbyler edin sosyal cevrendeki insanlar genisledikce yavas yavas aklina gelmemeye baslar cok sevdiysen unutursun demiyorum. Muzik tarzini popa cevir slow dinleme. Onun haricindede nette cok takilma ki onun profiline bakmayasin..

Özel bilgi vermek istemyorum . Üzgünüm.
Zaten bir sürü hobim var.
bir şeyler karalıyordum aklımda o.
Okuyayım diye elime bi kitap aldım , onunla seçtiğimiz ortak kitap geldi.

sorunun bellı bence
saka olan sensın
cocuk senı umursamıyo
bellı degıl mı
ayrıca ben sana yakınımdan bırı gıbı cvp yazdım
yanı benım yakınımda bırı olsa ben bunları yazardım
sende bılıyosun ıstemedıgını ama kabullenemıyosun
kırıcı bısey yazmadım yanı senın yaptıgın terbıyesızce.ama bellı kı hakedıyosun bencılsın cocuk haklıymıs

ayrıca ben sana yakınımdan bırı gıbı cvp yazdım
yanı benım yakınımda bırı olsa ben bunları yazardım
sende bılıyosun ıstemedıgını ama kabullenemıyosun
kırıcı bısey yazmadım yanı senın yaptıgın terbıyesızce.ama bellı kı hakedıyosun bencılsın cocuk haklıymıs
Niyetiniz nedir bilemiyorum , ancak uslubunuz hiç hoş değil. Söyledikleriniz de yersiz. Sizden çok basit bir şey rica etmiştim madem ki yerine getirmediniz.
Kabullenemeyeceğim bir şey yoktu bu ilişkideki tüm sorunlarda sadece net cevaplar aradım.
Günlerce beni aramadığında , kavga ettiğimizde sadece netlik olsaydı ne bu kadar uzatırdım ne de canım yanardı.
Ancak ben artık bunu düşünüp de kendimi daha fazla yormayacağım.
Bitti artık .
Ben burda oldukça duygusal ve zor bir anımdayken sizin koca derdinde misin başlıklı yazınıza daha farklı bir tepki veremediğim için üzgünüm. Sanırım aldığınız cevaptan dolayı yaptığınız kişiliğimle ilgili yorumunuza da karşılık vermeyeceğim.

bu adamın ya gerçekten ailesi yüzünden psikolojisi bozuk yada ilişkiye biterse bitsin mantığıyla yaklaşıyor... bence dengesiz...

bu adamın ya gerçekten ailesi yüzünden psikolojisi bozuk yada ilişkiye biterse bitsin mantığıyla yaklaşıyor... bence dengesiz...
Canım "öküz severler derneğinin daimi üyesi "ni görünce güldüm.. Ben de ona öyle derdim hatta o bile bazen kendine derdi :D
Bilmiyorum inan ki güvenim o kadar kırıldı ki.
Bana beni sevdiğini söyledi ama beni daha önce bırakabildi. Sonrasında ne yaptığı belli değildi.
Ailesiyle olan derdini bana anlatmış olsa benim yardımımı yanında kalmamı istese sonuna kadar yapardım, ama böyle yapmadı.

Back
X