- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
8 aya yaklaşan bir ilişkimiz vardıne kadarlık bir ilşkinz vardı
yaşlarınz kaç
o 25 ben 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 aya yaklaşan bir ilişkimiz vardıne kadarlık bir ilşkinz vardı
yaşlarınz kaç
İstemiyor işte bu kadar basit.
Eskiden çok sevdiği bi sevgilisi olmuştu , benim gibi.
Belki hala onu unutamadı onunla olacak .
Belki beni aldattı belki aldatıcak. Bilmek istiyorum .
Ama bilmiyorum . Bilmemem bitirmem lazım ...
İçimde ona olan sevgi nefrete dönüşsün de kurtulayım artık..
Hiç kendimi düşünmedim ki.Bunun için daha ne kadar canının yanması lazım? değer gormedigim birine daha ne kadar değer vereceksin? Bilsen ne olacak belki için sogur belki daha cok yanar? Sırlarının olması onu cazip kılan? onu çözmeye calistigin zamanını kendini çözmeye ver? Önce sen kendini değerli kıl? yetmedi mi kendinden odun vermen? Sen güzel günleri hak etmiyor musun? daha ne kadar kötü günün olacak? Daha nefret etmen için ne olmasi gerekir? kötü giden ilişkiniz rağmen göz göre göre evlenip bir de buna çocuk dahil olmasi mi?anladık seviyorsun da kendi eliyle geleceğini mafedebilecek bir genç kız görüyorum karşımda ve ben hiç tanımadığım halde aşk adı altında geleceğini karartabilme ihtimaline karşılık üzülüyorum? Peki ya sen tatlı kız kendine hiç üzülüyor musun da aşkın uğruna hala bir umut büyümeye çalışıyorsun kendinde? keşke bir günlük tutsaymissin ozaman anlardin ne kadar seni uzdugunu?ama istiyorsan eski konularını dön de bir oku aslında ordan bile anlarsın sana çektirdigini?
hımm küçükte değilmiş ama dengesiz8 aya yaklaşan bir ilişkimiz vardı
o 25 ben 21
Onun dengesiyle ilgilenmemeliyim artık ben , benim dengem şaştı ....hımm küçükte değilmiş ama dengesiz
10 numara kandırdı beni gerçekten her şey beklenir .
Sayesinde hiç bir şeye güvenim kalmadı artık .
Şu an yine kayıplarda geldiği zaman aynı dediğiniz gibi bi mesaj atıp bitiricem .
Her yerden de silicem .
Böyle bi adamdan ne hayır gelecek .
Salaklığıma üzülüyorum...
Bir an ciddi ciddi acaba ben bunun güvenini mi kırdım diye bile düşünmüştüm.
Hiç kendimi düşünmedim ki.
Ne aileme karşı , ne arkadaşlarıma karşı ne de sevdiğim kişiye karşı.
Nerde yanlış yaptım bilmiyorum.
Bu gece bu iş biticek istediği kadar kaçsın ona aptal olmadığımı söyleyeceğim.
Tüm bunları biliyorum ama gene de çok canım yanıyor.
Ah benim annem de ayrı bir dert , o çok ayrı bir mesele .bişey anlatacağım..tam konudan çıktım aklıma geldi:))
bir aşk acısı cekiyorum ama nasıl..ağlamaktan helak oluyorum..günlerce ağlıyorum...ama nasıl bir acı kalbim yerinden cıkarıp atacağım....akşam işten cıkıyorum..biniyorum arabama açıyorum en damar şarkıları,gece yarılarına kadar salak salak geziyorum sehri....sadece yaptığım bu..eve gitmek istemiyorum...
bir gün yine böyle ağlıyorum..annem aradı..-kızım nerdesın
-ben hıckıra hıckıra ağlıyorum anne kötüyüm anne...
kadıncagız sonunda çıldırdı..
-yeterrrr beee ben seni 3 kurusluk insanlar ağlatsın diye mi doğurdum...bu yaşa getirdim.baktım büyüttüm ömrümü verdim...kendini sevmiyorsan benim emeklerime yapma dedi....
kaybolan aklımı buldum bu sözlerle.))))
şuanda var ama eskisi gibi kendimi kaybettirmiyor...çünkü artık aklım buna izin vermiyor...
Evet benimle konuşmaktan bile sanki kaçıyor , korkak .Zaten her şeyin farkındasın . O yüzden şöyle yap böyle yap demeyeceğim ama ileride dönüp geçmişe baktığında canın daha az yansın istiyorsan bitiren sen olmalısın .
Böyle iki arada bir derede bırakılmak en lanet durumlardan birisidir.
Karışında ki insanın inan bitti demeye ne cesareti var ne yüreği.
Adam gibi biterecek bir karakteri yok yani . Bu iş sana düşüyor.
Sonrasında dağ gibi güçlü olmanı öneririm acın geçtiğinde kendinle çok gurur duyarsın.
Zamanla her şeyi unutursun unutma bu adamın sana yaptıklarının zerresini hak etmiyorsun
Evet benlik bir şeyi kalmadı bu ilişkinin ben varımı yoğumu koydum ortaaya .Kendi yanlışın kendini hiç dusunmemen ...mutlu etmeye calistigin gibi mutlu da edilmelisin. ..tek taraflı olmaz...maalesef acı cekeceksin zor olacak ama imkansız değil. ..senin için kolay tarafı en azından sen elinden geleni fazlasiyla yaptın. .içinde keşke sunu yapsa dim olmayacak...kendini unutma mutlu ol inşaallah. ..
hiçbirşey sizden değerli değil...
günahını almak istemem ama başka biri var bu adamın hayatında..yazık etmeyin kendinize...1 yıl ağlarsınız 2 yıl ağlarsınız sonunda mutlu olursunuz...böyle birini cekmektense,acabalarla yasamaktansa bence en hayırlısı...
Sakın deyim gideyim deme , çok istiyosa o gelsin.Ahh benim canimmm kiyamam sana.. Seni suanda cok iyi anliyorum.. Benimkide farkli ilde ve bende gitmeyi dusunuyordum yanina simdi senin su yazini okuyunca deger mi gitmye diyede dusundum.. Guclu olmana bak , insan ne yaparsa kendine yapar unutma ve onun bitirmesini beklemeden sen bitir zor gelir biliyorum ama yaparsan ilerde sen mutlu olursun canimin ici
Bence de ..
Ne onu çekicem ne de acabalarla yaşıycam. yüzüne vurucam drekt.
Heralde inkar etmeye kalkmaz diye düşünüyorum. . .
Bencil yaratık ..
Senin o günlerini atlatmana da inan sevindim...