Artık Yeter . Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım ..

Ha bir de öncesinde ilk ilişkisi ki o baya uzun sürmüş 4 sene kadar . Öyle çok sevdiği kimsenin olmadığını kendisi söylemişti zaten.
Anlattığı kadarıyla o dönemlerde de ailesiyle çakışmaları olmuş. Belki de gerçekten ailesi psikolojisini etkiledi.
İlişkileri hep kısa soluklu olmuş , belki de beyzadem böyle rahat ediyor. . .

erkeklerin bunalım halleri hiç çekilmiyor kız gibi triplere girmeler ergen ergen davranışlar... fazla naz aşık usandırır derler gerçektende öyle usandırıyor... sanırım seni artık bir alışkanlık olarak görüyor hani ne senle nede sensiz olayı... belkide düzenini bozma korkusudur böyle devam etmesinin sebebi... biliyorum yüreğine söz dinletemiyorsun ama artık ipleri eline alma vaktin çoktan gelmiş zamanla sende anlayacaksın seni ne kadar yorduğunu ne kadar tükettiğini ve ondan uzaklaşmaya başladığını... bir süre sonra dönüp sana gelse bile bu kezde sen istemeyeceksin. düşünsene her an gitme korkusuyla nasıl mutlu olabilir ki bir insan ? aklında hep bir şüphe belki birazda pişmanlıkla yaşayabilecek misin ? kestirip at demiyorum zamanla zaten göreceksin nasıl hayatından çıkarttığını... ama ona şunu demelisin sabrımda bir yere kadar fazla naz aşık usandırır !

Aynen öyle bazen bu ilişkide hangimiz kız hangimiz erkek şaşardım. Kaldı ki kendim de trip atmamaya çalışırım kız da erkekde sevmedğim bir davranış şekli.

Canım konuştum zaten benim salak olduğumu sanıyorsun öyle değilim dedim.
O da öyle değil ben kendime bile yetmiyorum bilmem ne dedi .
Belki de kıvırdı.
Ama dün ve daha önce aldığım tavsiyelerle bir şeyler kafama dank etti sonunda , ayrıldım.
Kesinlikle yüzünü görmedim , görsem dayanamazdım eminim.

Kesinlikle bu dediğin çok doğru. Diyelim geldi barıştık her şey de çok iyi ama bu adam bir kere vazgeçmişti. Bırakmıştı.
Sürekli yine gidicek mi korkusuyla nasıl yaşanabilir..

Boyle kisilik bozukluklarina sahip adamlari varliginizla neden odullendirirsiniz ki ? Hic anlam veremiyorum.

canım cidden bahane arıyomuş. çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı. yani face de ilişki durumu yapmayı istemeni bencilce bulup bunu sonradan başına kakması zaten apayrı birşey

Boyle kisilik bozukluklarina sahip adamlari varliginizla neden odullendirirsiniz ki ? Hic anlam veremiyorum.
Biliyo musunuz hiç beklemiyordu benden bunu , hissettim.
Ben de anlam veremedim ve bitti canım. Sonunda. Bir de şu zamanları atlatsam

canım cidden bahane arıyomuş. çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı. yani face de ilişki durumu yapmayı istemeni bencilce bulup bunu sonradan başına kakması zaten apayrı birşey
Evet bunun adı bencillikmiş.
Ben kilometrelerce yol çekip ayağına gidiyorum bu da kafama göre iş yapmakmış.
Beyni nasıl çalışıyoduysa artık

Evet bunun adı bencillikmiş.
Ben kilometrelerce yol çekip ayağına gidiyorum bu da kafama göre iş yapmakmış.
Beyni nasıl çalışıyoduysa artık
bak ben bıraktım. her zaman uğraşan taraf olmaktan bıkmıştım çünkü. karşıdakindende düşünce bekliyor insan

bak ben bıraktım. her zaman uğraşan taraf olmaktan bıkmıştım çünkü. karşıdakindende düşünce bekliyor insan
Canım biliyor musun ben de anladım .
Birini çok sev me ye cek sin.
Hani diyor ya şair her an gidicekmiş gibi olucaksın .
Olmuyor yani bağlanınca olmuyor ben 2 sefer denedim açık yüreklilikle diyorum .

Zaten insan karşısındakini sevildiğinden fazla sevmeye başladığı zaman gözü kör oluyor , taviz veriyor .
Bir taviz başka bir tavizi doğuruyor ....
Ondan sonra tek taraflı çırpınışlar uğraşmalar.
Peşimden koştursaydım , takmasaydım böyle mi olurdu ? Hiç sanmıyorum...

Canım biliyor musun ben de anladım .
Birini çok sev me ye cek sin.
Hani diyor ya şair her an gidicekmiş gibi olucaksın .
Olmuyor yani bağlanınca olmuyor ben 2 sefer denedim açık yüreklilikle diyorum .
Çok sevsende bi zamandan sonra etkisi kalmıyo. ilk zamanlarda canım cicim ayları sonra tam bir öküz oluyolar. bağlanmayacaksın öyle körü körüne...

Çok sevsende bi zamandan sonra etkisi kalmıyo. ilk zamanlarda canım cicim ayları sonra tam bir öküz oluyolar. bağlanmayacaksın öyle körü körüne...
Bahsettiğim şiiri biliyor gibisin.
Evet o ilk ayrılıklarda beni günlerce beklettiği zamanlardaki gibi yanmadı canım gerçekten...

Bencillik degil o eli ayagına dolanmak...Face filan diyorsun, kesin var bunda bir seyler...Ayrılmak istiyorsa ayrıl, cehennem olsun gitsin..

canım sen daha bu cocukta mısn
yazık ya uzme kendını hayat kısa :)
zmanla unutulur ama ah sımdı bırda olsa sunu derdı sunu yapardı
su yemegı sever sunu gıyerdı demıceksın
yasandı bıttı ıyısı ıle kotusuyle ama bıttı
bence gerıye bakarsan onunu goremezsın
cocuk bence senı yedek tutuyo elınde
bosver gıtsın yol alsın

Allah yüzünü güldürsün , kahkaha attım ..
Ya ablacim sen mantikli yorumlar yapabilen bi bayansin. Tamam konu ask olunca mantik biraz devredisi kaliyor ama bak burdada mantikli karari vermissin. Bak gorursun bi kac gune tekrar arar pismanim der ozur diler. Aklin kayar kalbinle savas icinde kalirsin ama umarim mantigin kalbini yener. Hakkinda hayirlisi olsun. Bana kalirsa kimseyi dinleme kendi icinden geleni yap en azindan keske boyle de yapsaydim demezsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…