• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık yeterr nolur yardım edin!!!

Bastan neden kabul ettiniz ki birlikte yasamayi? Konuya dönecek olursak, esiniz yokken konusmaya calisin anlamazsa altan altan lafini verin, sonucta cocuk sizin cocugunuz neoluyor yani biraz yavas gelsin baslatmasin kayinvalideliginden :D Esinize de rahatsiz oldugunuzu hergün belirtirseniz mutsuz oldugunuzu görür insallah, böylelikle kurtula bilirsiniz aslinda tabiki cok fazla calismiyorsa, calisiyorsa yorgunluktan mümkün degil.

Kafayı yemiş olsa gerek çok istiyorsa yapsın bi bebek baksın:KK70:
Yaniiii
Sapiklik bu tamamen.
Sonucta o bebek oglunun bebegi.
E kendini o bebegin annesi gibi hissediyor ve emziriyor ise tovbe estagfrullah yani ne diyecegimi bilemedim banlanmak istemiyorum.

Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.
Göğsünü ağzına mi veriyorr??:KK57::oha:

Keşke ek bi gelir kaynağı bulsanız.. küçük bi eve kiraya çıkardınız.. Allah sabır versin ablacım zor..

6 aylık agzına olur olmaz hersey tattrıyor kıyamet kopartıyorum sana da maşallah..durum bastan yanlış
Bunlar hep aynı evde oturmaktan..
Rest çekebilecek güveni olmuyor kendine.
Benim kv de de bebeğimin şu meşhur çıplak fotosunu çekip sağa sola göndermek istemişti.
Masum yüzü neye yetmediyse.
Çok münasip bi cevap verdim, o oldu..

öyle kuru kuruya ayrı ev dersen çıkmaz eşin. Boşanırım de tmm dersede geri adım atma. Sorunlar Yeni başlıyo. Allah kolaylık versin.
kv yokmuş gibi büyüt bebeğini müdehale ettiğinde uyar " herşeyi bilcek yaştayım" de. İpleri eline vermişin . Kavga etme ama müsaadede etme!

Yuh artik, sanirim cocugu kendine alistirip sizi kenara itmeye calisiyor. İzin vermeyin! O cocugun annesi sizsiniz size ihtiyaci var.

Uyuyor elleme derse birsey olmaz emziricem diyip kaldirin. Yikama derse cok sicak yikayacagim diyin. Opme derse opun. Tam tersini yapin surekli direk laf soylemeyin ama hareketlerinizle baskin olun biraz. Ayrica gogsunu agzina verirse mikrop kapacak cocuk diyip alin elinden. Ben sinirlendim valla !!

Kac yasindasiniz siz? Nasil bu kadar pasif kaldiniz onlarin karşisinda? Ailenizde de iş yokmus. Sahip cikmiyorlar size bari sahip cikiyormus gibi yapsalardi ele güne karsi. Siz o evden cikmaya cikamazsiniz. En jyisi kv niz ile yüzlesin. Artik susmayin mesela. Temiz bir kavga her sorunu cozer. Bundan daha kotu ne olabilir ki??? En fazla ailenin yanina geri donersin.

konu sahibi belliki caresiz..
ailesi gelme diyor ...
kocasi cikamam diyor...
kendi maddi ozgurlugu de yok...
2 cocukla nereye gitsin simdi bu kadin...
cok zor bir durum cok...
bir zamanlar bende ayni seyleri yasadim tek sansim o evde hamile kalamamdi..allahima binlerxe sukurler olsunki buyik bir kavgadan sora ayri eve ciktik yoksa bosanocaktik ve buyik bir sansimki ailem bana sahip cikti ..babam haber gonderdi bosanma davasini acsin diye esime...esimde tutustu ayri eve cikti..o donemlerde 3 aylik hamileydim ustelik..ve bebegimi kendi evimde dogurdm allahima binlerce kez sukurler olsun..ama konus sahibi sen biraz sanssizsin...ise girse bebek annesi sanacak hepten kv yi...ailen hatali sahip cikmali...kactinmi sen..bukadar katilar sana karsi....boyle seylerin tek caresi buyuk bir olay yssamak esin seni seviyosa cikar ayri eve...allah yardimcin olsun..cirpinislarini anliyorum;(

Kv ile ayni evdeyiz 13 gunluk bebegim var herseyime karisiyor istedigim kiyafeti giydiremiyorum banyo yaptiramiyorum opmek istedigim zaman ay uyuyo ay soyle boyle diyor sabrediyordum bisey demiyodum artik bugun yaptigi canima tak ettirdi sabah kalktim baktim gogsunu cocugun agzina vermis.
Ayri eve cikmak istiyorum esim cikmiyo borc var odeyemem vb laflar soyluyor ailemin yanina gidemiyorum bunlar kucuk seyler biraz sabret borclar bitsin cikarsiniz diyor ama bitmesine 3 4 sene var.
Ben artik dayanamiyorum nolur yardim edin esimi nasil ikna edebilirim ne yapabilirim burda deliricem evliligimiz biticek.

Alttan almayın zaten lohusasınız onlar sizi çekecek kapıyı kitleyin gerekirse vermeyin bebeğinizi de her gelene de anlatın göğsünü verdi bebeğime diye

Benim kv de her fırsatta wermeye calısıyoda cocuk almıyo. Karsı cıkıncada oglunu arıyo aglıyo cocugu sevdirmiyo diye. Esimde heves etmis yapsın etsin cok der. Emzirmemi bile istemiyodu mama ver doysun diyodu. Mamata alıscak oda cocugu alcak yanına ole hesap yapyo diye düsünüyorum, çünkü sürekli cocugu istiyodu kaynım eltim görümcem falan wer nolcak senden iyi bakar annlik yapar diyodu

Erkek milleti ciddiyet arar
Ne konuşulursa sesini kaydedin
Baktınız olmuyor ciddi bir şekilde ailenizin yanına gidin bu sırada alo 183 devletin koruma hattı her konuda bilgi verir zaten çocuklu olduğunuz için önceliğimiz var gerek maaş gerekse ev konusunda size yardımcı olurlar geçmiş olsun dileklerimle.

Bu arada kesinlikle boşanın demiyorum sadece sanki boşanacakmis gibi davranin
Zaten herşey sizin lehinize .
kaybedeceğini anlayınca size hak verir kocanız ama mutlaka ayrı eve çıkın herşey yoluna girer korkmayın

Son düzenleme:
Pislik kadin ya lanet olsun boylelerine. Kucucuk bebegin agzina ne diye veriyor memesini onun bir annesi var zaten memesinden sut gelen karnini doyuran deli midir nedir agir tedaviye ihtiyaci var bu kadinin kadin bile demek istemiyorum mahluk desem daha yerinde olur. Ortaligi birbirine kat ve bir an once cek git o evden gerekirse kocana resti cek bosanacam de yoksa bu ruh hastasi kadinin elinden daha cok cekersin.

manyak kadına bak ya okurken sinirlerim bozuldu ne demek göğsünü bebeğe vermiş! Bence eşine bunu bile söylemen yeterli tabii eşin de anası gibi manyak değilse:KK14:

Back
X