artık yolun sonuna geldik...

kizkulesii

gün doğacak..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
152
25
118
merhaba arkadaşlar
3 senedir evliydik. 3 sene içinde 4 kere ayrıldık barıştık sürekli sorunlar devam etti. artık boşanıyoruz anlaşmalı boşanma dilekçesini de imzaladık eşyalarım geri geldi. karmakarışığım... boşandıktan sonra ayakta kalabilenlerden destek bekliyorum. nasıl başardınız dik durmayı?

hayırlısı olsun yasamadım allah yasatmasın kotu bışey. gecen bır akrabamz bosndı. kadın nafakasını falan aldı ettı. amcamın gelını bu arada ama babamın amcasının. uzak yanı . kadına karsı resmen hayranlık duyuyorum. calısıyor edıyor bır de kızı var 12 yasında. ona da bakyor. cok zor fkat bişeklde ayakta kalmayı ogretyr hayat. bol dua et. calıs aykalarının uzerınde dur.

Hakkında hayırlısı olsun .. Bir psikologun yazısını okumuştum ''aslında her evlenen boşanmayı göze almalı, evlenerek hepimiz birer boşanan adayı olmayı göze alıyoruz '' yazıyordu bir cümlesinde .. Çok mantıklı gelmişti bana ..
Bizler bu kısmı evlenirken hep atlıyoruz ..
Tabiki kimse boşanmak için evlenmez, ama hep bir ihtimal vardır ..
Kuzenim boşanmıştı biz de kalmıştı epeyce o dönem .. Gezdi tozdu eve kapatmadı kendini hiç ..
Tabi çok üzüldüğü günler de oldu çok neşeli oladuğu günler de o zamanı atlattı öylece ..
Şimdi evlendi bir çocuğu var ve eşi gözünün içine bakıyor ..
Hayatta herşey geçiyor yeter ki sen iyi olmak iste ..

eve kapatma kendini. gez dolaş alışveriş yap arkadaşlarınla takıl. neyi seviyosan onu yap. kurtulmuşsun kutlasana

çok ağır şeyler yaşattı bana o yüzden kabullenemiyorum. ama bi yandan da kangren olduğumuzu biliyorum. çıktığın eve dönmek zor geliyor insana.bende izin almştm iş yerinden yarıda kestim işe başladm tekrardn evde otura otura yapamadm

Çok haklısın .. Zor, kolay değil .. Ama illa ki geçecek .. Ben hiç boşandıktan sonra pişman bir kadın görmedim ..
Kadınlar hep canla başla yuvalarını ayakta tutmaya çabalıyorlar başka çare kalmamışsa boşanmayı seçiyorlar ..
Ne güzel çalışıyormuşsun da .. Gez toz işine odaklan, içinden ağlamak gelirse üzül ağla ama sonra çık bir yürüyüş yap en azından .. Kendine bak .. Senden değerli hiçbirşey yok bu hatta ..
Sen elinden geleni yapmışsın sonuçta ..

dayak yedim sustum iddaa oynadı sustum zerre kadar sorumluluk sahibi olamadı sustum uğraştım çabaladm ama olmadı.
o yüzden artık yoluma bakmam lazım.doğru söylüyorsun

Hüzün hep oluyor ama alışılıyor. Mümkünse eski eşinle iyi boşanmaya çalış. Düşman olmayın. Hayatında mümkün olduğunca az negatiflik olsun. Çünkü sonra kızgınlıkların geçiyor ama anlamsız bir şekilde bir küslük kalıyor.

düzgün bir şekilde konuştuk anlaştık o şekilde ayrılmaya karar verdik zaten.ama biliyorumki vicdan hep burnumuzun ucunda. er yada geç anlıcak.

dayak yedim sustum iddaa oynadı sustum zerre kadar sorumluluk sahibi olamadı sustum uğraştım çabaladm ama olmadı.
o yüzden artık yoluma bakmam lazım.doğru söylüyorsun

Resim, dans, el işi gibi bir aktive kursuna gidebilirsin .. İnsana çok iyi geliyor o tarz aktiteler .. Arkadaşlarınla bol bol gez ..
Alışveriş yap .. Saçlarını değiştir .. Evliyken ne yapamamışsan yap ..

fazla dik duramıyorsun canım çalııyor musun bilmiyorum ama bende senin gibiyim sadece işe gidip geliyorum bazen yürüyüş yapıyorum o kadar ne kurs ne başka bişey işe zor gidip geliyorum bana kalsa yatıcam uyucam hep yani..söylediğin şeylerden bende boşanıyorum anlaşmalı.. ama dayak yoktu tabi.. evet üzülceksin haklı olmak güçlü olmaya yetmiyor işte..bunu yeni anladım keşke sorun bizde olsaydıda onlar düzeltmeye çalışsalardı bir erkek gibi..üzül acını yaşa ama ona ve onların tarafına belli etme.üzüntün zaten azalıyor benim ilk günki gibi acım yok çook dua ettim ... sende dua et..zor hiç kolay bişey değil yuva bozmak Allahım düşmanım başına vermesin diyorum ..geçmiş olsun..oluruna bırak..

evlenmeden önce sporcuydum kıskançlığına bıraktım ona yeniden başlıcam. her neyden vazgeçtiysem hepsine yeniden başlıcam. sende öyle bence. anca o şekilde tutunabiliriz.
ne kadar evli kaldın peki? çok oldumu ayrılalı?

Bazı evliliklerin devam etmemesi hatta çocukları bile olmaması lazım. Yanlış anlamayın genel olarak söylüyorum... Belki ilerde iyi ki diyeceksiniz. Size şer görünse de altında yatan hayırı bir tek Allah bilir...

bir bucuk yıl evli kaldım yok çocuk falan...sen başla spor her zaman mutluluk verirmiş..iyi gelir bende yazılcaktım spora ama kısmet olmadı halim olmuyor ne duygusal hal ne bedenen ..işte buda sana ders olsun kimse için sevdiğin şeylerden vazgeçme canım seni kabul eden böyle etsin..misal benim eşim iddaayı sevdiğini ve oynayacağını söyleseydi ben onunla evlenmezdim..ben çok çektim o konuda ...benim sevmediğimi evlenmeden önce defalaarce dile getirmeme rağmen yok oynamıcam falan filan dedi hep ve oynadı..evlenince aslı çıktı ortaya..

Ben evlilikte bana yaşattığı tüm kötü zamanları, kötü hareketlerini kağıda yazmıştım. Çıkarıp bakıyordum. Çok işe yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…