burdaki takımlara katılmayı denediniz mi?Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Diyetisyene gittiniz mi ya da spor yaptınız mı hiç düzenli olarakHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Belirsizliğin tetiklediği öfke, öfkenin tetiklediği güçlü olma isteği, kilo verememenin temelini oluşturur. Bun duyguları halletmeden kilo veremezsiniz.Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorumKilo alma sebebin var mi ? Yani dogm, ilav kullanimi vs. Eger yoksa hep yanlis beslendin demektir, psikoloji olarak da suan cok iyi degil gibisin, imkanin varsa bir diyetisyene git iyi gelir ya da spora basla, boyun uzun hayatina duzenli bir sporu sokarsan biraz kilo verirsin biraz da vucudun sekillenir ozguvenn artar
Gittim ama 1 ay dayanabildim. Diuetisyenin verdiği listeye ıyamayınca utanıp diyetisyene gitmektrn vazgeçtim. Spor salonu da başlıyorum ama uzun süreli olmuyor sıkılıyorumDiyetisyene gittiniz mi ya da spor yaptınız mı hiç düzenli olarak
15 kilo az verebllirsin yürüyüş ve ekmeği keserekHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Hayır hiç katılmadım. . o takımlarda çok önceden kurulduğu için açıkçası hiç ilgilenmedim. Bir araştırayım ben bu takımlarıburdaki takımlara katılmayı denediniz mi?
Çok haklısınız..malesef hayatımın merkezinde şu an bu sorunBelirsizliğin tetiklediği öfke, öfkenin tetiklediği güçlü olma isteği, kilo verememenin temelini oluşturur. Bun duyguları halletmeden kilo veremezsiniz.
Bence ilgilenin. Harika kilolar veriyoruz. Bekleriz.Hayır hiç katılmadım. . o takımlarda çok önceden kurulduğu için açıkçası hiç ilgilenmedim. Bir araştırayım ben bu takımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?