Artık zayıflamak istiyorum :(

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklı Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.

Kilo alma sebebin var mi ? Yani dogm, ilav kullanimi vs. Eger yoksa hep yanlis beslendin demektir, psikoloji olarak da suan cok iyi degil gibisin, imkanin varsa bir diyetisyene git iyi gelir ya da spora basla, boyun uzun hayatina duzenli bir sporu sokarsan biraz kilo verirsin biraz da vucudun sekillenir ozguvenn artar

burdaki takımlara katılmayı denediniz mi?

Diyetisyene gittiniz mi ya da spor yaptınız mı hiç düzenli olarak

Belirsizliğin tetiklediği öfke, öfkenin tetiklediği güçlü olma isteği, kilo verememenin temelini oluşturur. Bun duyguları halletmeden kilo veremezsiniz.

başladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorum iradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim

Diyetisyene gittiniz mi ya da spor yaptınız mı hiç düzenli olarak
Gittim ama 1 ay dayanabildim. Diuetisyenin verdiği listeye ıyamayınca utanıp diyetisyene gitmektrn vazgeçtim. Spor salonu da başlıyorum ama uzun süreli olmuyor sıkılıyorum

15 kilo az verebllirsin yürüyüş ve ekmeği keserek

Benimde 10 kilo fazlam oldu evlendikten sonra.
Bir kaç başarısız diyet denemesinden sonra cumadan beri if diyetini yapıyorum ve gayet yolunda gidiyor.
Tek sıkıntım hareket edememek.
Hem pandemi hem de çalışıyorum zamanım kalmıyor ama bahar gibi yürüyüşe de başlayacağım.
Bugün işe gelirken pantolonu bile rahat giydim kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Gidiyor gibi yani kilolar :)

Üzmeyin kendinizi doktora gitseniz doğru diyet ve sporla kilo veren birçok insan var eminim sizde isterseniz bunu başarabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…