- 25 Haziran 2016
- 7.572
- 13.524
- 248
Bunu çözmeden kilo veremezsinizÇok haklısınız..malesef hayatımın merkezinde şu an bu sorun
Yazdım bakalım hangi hayırlı insan beni grubuna alacakBence ilgilenin. Harika kilolar veriyoruz. Bekleriz.
Resmen duygularıma tercüman oldunuz. Teşekkür ederim. Aynen duygusal açlık sanırımduygusal yiyicilik mi yasiyorsunz acaba?
oyleyse bunu tetikleyen seyi bulmaniz lazim.
onun disinda diyete girince birden cok mu yukleniyorsunuz, hani devam edilemeyecek bir diyet mi seciyorsunuz.
normalde 3bin kalori alirken pazartesi diyete baslayip 1000 kalori alirsaniz zaten olmaz, hadi diyelim o sekilde kilo verdiniz, o kilolari yeniden ayni hizla geri alirsiniz.
Takimlara bekleriz bu arada, 15 kilo nedir, aramizda 30 kilo verenler bile var.
Resmen duygularıma tercüman oldunuz. Teşekkür ederim. Aynen duygusal açlık sanırım
Kilo vermenin diyet ve spor dışında mucize bir yöntemi yok biliyorsunuz değil mi?Gittim ama 1 ay dayanabildim. Diuetisyenin verdiği listeye ıyamayınca utanıp diyetisyene gitmektrn vazgeçtim. Spor salonu da başlıyorum ama uzun süreli olmuyor sıkılıyorum
Satırlarınızı okurken içim birden huzurla doldu.insanı sakinleştiren bir yanınız var sanırımCanım ya üzülme tartıya çıktığımda 95 dim dogumdu birde ilaç tedavisi gördüm ilaçlardan dolayı çıktım bu kiloya ama şimdi 84 kiloyum bende çok zor veririm hemen kilo alan bir bünyem var. Nasıl verdiğime gelince hiç spor yapamadım ekmeği tam tahıllı buğday ekmeği al iki dilimde doyarsin. Kahvaltıyı tam yap ama sucuk salam yeme. Öylen ye ama sebze türü yemek yoğurt vs akşam saat 6 dan sonra yeme. Hiç spor yapmadan 6 ayda 10 kilo verdim. Spor yapsam daha çok verirdim ki bünyem çok zor kilo verir. İki ayda üç ay hiç kilo veremedim zamanda oldu. Önemli olan stres yapmayacaksin.kafaya takmayacaksin. Allah dert vermesin kilo verilir canım vermesem ben veremezdim. Abur cubur kes kola çikolata şeker hamurlu ne varsa yeme ben bunları hemen hemen hiç yemedim. Dün yedim bir tane çikolata gofret inan kaç aydır ilk defa. Ne dertler var Allah beterinden saklasin
Bu dediğinizi kesinlikle uygulayacağım .ben hemen 2 ay da kilo verip incecik olmak istiyorum haliyle stresten veremiyorum. Aslında bunu 5-6 aya yaysam dediğiniz gibi yapsam sanırım bu sefer olurozellikle duygusal yiyicilik yasayan kisilere agir diyet hic onerilmez diye biliyorum, cunku daha cok tetikler, stresi artirir.
Dusunme seklinizi degistirmeniz gerekiyor.
Diyetten cok saglikli beslenmeye odaklanmaya calisin.
ve degisik beslenme tarzlarini inceleyin, hangisi sizin hayat tarziniza uyuyor ona gore bir plan yapin.
15 kilo verilmeyecek bir kilo değilHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Bu dediğinizi kesinlikle uygulayacağım .ben hemen 2 ay da kilo verip incecik olmak istiyorum haliyle stresten veremiyorum. Aslında bunu 5-6 aya yaysam dediğiniz gibi yapsam sanırım bu sefer olur
6. Takıma gelirsen ben oradayim.Yazdım bakalım hangi hayırlı insan beni grubuna alacak
İstediğim takıma girebiliyor muyum.6. Takıma gelirsen ben oradayim.
If denedim yaklasik 1 ay ama hic fayda etmedi. 12-8 arası yaptım çalıştığım için mecburen. 12de öğle yemeği yedim normal bir de akşam 8den sonda yememeye özen gösterdim. 1 gram veremedim :) nasıl yapıyorsunuzBenimde 10 kilo fazlam oldu evlendikten sonra.
Bir kaç başarısız diyet denemesinden sonra cumadan beri if diyetini yapıyorum ve gayet yolunda gidiyor.
Tek sıkıntım hareket edememek.
Hem pandemi hem de çalışıyorum zamanım kalmıyor ama bahar gibi yürüyüşe de başlayacağım.
Bugün işe gelirken pantolonu bile rahat giydim kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Gidiyor gibi yani kilolar :)
Bilmiyorum canım kaptana sordum. Seni de etiketledim. Biz kalabalık bir takımız. Bakalım ne diyecek?İstediğim takıma girebiliyor muyum.
If denedim yaklasik 1 ay ama hic fayda etmedi. 12-8 arası yaptım çalıştığım için mecburen. 12de öğle yemeği yedim normal bir de akşam 8den sonda yememeye özen gösterdim. 1 gram veremedim :) nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?