- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 841
- 683
Yaklaşık 10 sene önce 67 kilodaydım. lise hayatıma kadar hep tombik bir kızdım. 6 kız arkadasım vardı en kilolusu da bendim. Bir ara çikolataya sarmıstım. 40 bedenden 42 bedene cıktım. O zamanki fotograflarımı gören 35 40 yasında görünüyorsun derdi. ,hep zayıflamak istiyordum cok da takıyordum ama olmuyordu. Hele bir arkadasım o kadar üzülmeme rağmen kilomla dalga gecerdi. Üniversite yıllarında yavas yavas kilo vermeye basladım. Beslenme düzenimi değistirmedim ama okula yürüyerek gidip geldim her gün. yarım saat 40 dakika gidis dönüs de o kadar. 59 60 kiloya indim. 4 5 ayda. Lise arkadaslarımla karsılastığımda beni tanıyamadılar. Cünkü yüzüm bile değismisti. Ne kadar güzellesmissin diyorlardı. İdeal kilomdayım suan. 55 kiloya inmek istiyorum ama ben de simdi zorlanıyorum. 56-57 arası gidip geliyorum. Spor kesinlikle sart. En azından yürüyüs yapın ekmeği kesin. Emin olun vücudunuzdaki değisim sizi o kadar mutlu edecek ki,yasadığınız sıkıntıya değecekbaşladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorumiradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim
F ile baslayan uygulama mı :)Playstore den bir uygulama indirdim, kalori hesapliyor, yediğimi ictigimi giriyorum,kilo vermek icin alman gereken kaloriyi de soyluyor,yasa boya kiloya gore.Kucuk mutfak terazimde tartmam gerekenleri tartiyorum,kalori hesabiyla besleniyorum ama hamuru sekeri keserek..bu şekilde yediklerimdeki kalorileri gorunce şok oldum.Saglikli besleniyordum ama fazla kalori alıyormusum meğer.Esimde basladi,uc gun oldu.Tavsiye ederim
ben de sizin gibiydim, söz verdim kendime ya başlayacaksın ya da isyan etmeyeceksin diye ve bir haftada 3 kilo vermiştim isterseniz yaparsınız, umutsuzluğu kapılmayın :) unu, şekeri, tuzu beyaz ekmeği, abur cuburu hayatınızdan çıkarın ve bol bol su içinOncelikle seker ve abur cubur düşkünlüğü varsa insulin direnci var mi baktirmalisiniz. Dahilyeye giderek baktirin. Bende 4 ayda 17 kg verdim. Daha verilecek 33 kg var
Diyetisyen destegi almaya basladim. Tesekkur ederimben de sizin gibiydim, söz verdim kendime ya başlayacaksın ya da isyan etmeyeceksin diye ve bir haftada 3 kilo vermiştim isterseniz yaparsınız, umutsuzluğu kapılmayın :) unu, şekeri, tuzu beyaz ekmeği, abur cuburu hayatınızdan çıkarın ve bol bol su için
Dkz diye bir sistem var.diyetsiz kalici zayiflama sistemi.onu uyguladiginizda hicbirseye saldirasiniz gelmiyor.başladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorumiradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim
Playstore den bir uygulama indirdim, kalori hesapliyor, yediğimi ictigimi giriyorum,kilo vermek icin alman gereken kaloriyi de soyluyor,yasa boya kiloya gore.Kucuk mutfak terazimde tartmam gerekenleri tartiyorum,kalori hesabiyla besleniyorum ama hamuru sekeri keserek..bu şekilde yediklerimdeki kalorileri gorunce şok oldum.Saglikli besleniyordum ama fazla kalori alıyormusum meğer.Esimde basladi,uc gun oldu.Tavsiye ederim
Evet:)F ile baslayan uygulama mı :)
İf ile kalori saymayı birleştirin derimIf denedim yaklasik 1 ay ama hic fayda etmedi. 12-8 arası yaptım çalıştığım için mecburen. 12de öğle yemeği yedim normal bir de akşam 8den sonda yememeye özen gösterdim. 1 gram veremedim :) nasıl yapıyorsunuz
Darısı başıma vallahi şeklim şemalim kaçben de sizin gibiydim, söz verdim kendime ya başlayacaksın ya da isyan etmeyeceksin diye ve bir haftada 3 kilo vermiştim isterseniz yaparsınız, umutsuzluğu kapılmayın :) unu, şekeri, tuzu beyaz ekmeği, abur cuburu hayatınızdan çıkarın ve bol bol su için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?