yanlışlıkla sizin mesajınızı alıntılamışım özür dilerimben de sizin gibiydim, söz verdim kendime ya başlayacaksın ya da isyan etmeyeceksin diye ve bir haftada 3 kilo vermiştim isterseniz yaparsınız, umutsuzluğu kapılmayın :) unu, şekeri, tuzu beyaz ekmeği, abur cuburu hayatınızdan çıkarın ve bol bol su için
merhaba iyi geceler efendim aslında size yerdimcı olabilirim.sağlık bakanlığı onaylı %100 bitkisel form çayı ile hedefiniz olan kiloya ulaşabilirsinizHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
ben kendim de şuan kullanıyorum bir ayda 7 kilo verdim gerçekten etkili ve hiç bir yan etkisi yoktur.merhaba iyi geceler efendim aslında size yerdimcı olabilirim.sağlık bakanlığı onaylı %100 bitkisel form çayı ile hedefiniz olan kiloya ulaşabilirsiniz
iradeniz gerçekten güzel ne kadar zmaanda verdiniz pekiİnancınız nedir bilmiyorum ama ben yemin ettim. Bir kilo sınırı koydum ve o kiloya gelene kadar ekmek tatlı abur cubur vs yemicem diye yemin ettim. Beni inanılmaz kısıtladı. Kendime söz versem tutamamaralıklı oruç yapıyorum yemin ettiğim kiloya 200 gr kaldı sadece 6 kilo verdim.
neymiş o çay tüm izin belgeleriyle bana bi atsanıza?? saçma sapan çaylarla insnaları kandırmayın. sonra insnaların böbrekleri,karaciğerleri iflas ediyor.merhaba iyi geceler efendim aslında size yerdimcı olabilirim.sağlık bakanlığı onaylı %100 bitkisel form çayı ile hedefiniz olan kiloya ulaşabilirsiniz
amacım insanları kandırmak değil sadece yardımcı olmak çok kullanıcım var ki kendim kullanmadığım ve güvenmediğim bir ürünü kimseye kullandırmayı bırakın tavsiye bile etmem şeker hastaları tansiyon hastaları bile kullanıyor bu bitki çayını en yakınımda olan kayınvalidem bile kullanıyor yüksek tansiyon ve seker hastası kendısi ona kullandırmam anneme kullandırmam. adı tek 1 form tea araştırabilirsinizneymiş o çay tüm izin belgeleriyle bana bi atsanıza?? saçma sapan çaylarla insnaları kandırmayın. sonra insnaların böbrekleri,karaciğerleri iflas ediyor.
ve de bir sürü kullanıcım var hiç bir şikayet almadım hiç birinden hepsi de memnunamacım insanları kandırmak değil sadece yardımcı olmak çok kullanıcım var ki kendim kullanmadığım ve güvenmediğim bir ürünü kimseye kullandırmayı bırakın tavsiye bile etmem şeker hastaları tansiyon hastaları bile kullanıyor bu bitki çayını en yakınımda olan kayınvalidem bile kullanıyor yüksek tansiyon ve seker hastası kendısi ona kullandırmam anneme kullandırmam. adı tek 1 form tea araştırabilirsiniz
Benim gorumcem ben evlenirken bı hayli kiloluydu bende doğum yaptığım halde 48kiloydum bana imrenerek bakardı hiç yemiyosun çok zayifsin derdi snra kilo vermeye karar verdi çok azimliydi önce değerlerine baktrdi troidleri çalışmıyormus çok zorlandı tabi ama çok az yedi hep ve sürekli maydonozlu limonlu su içti bide tarçınlı su içti hep bu şekilde verdi valla en sonunda dedi sana imrendim diye valla azmine hayran kaldım onun ben onun yediğini yesem açlıktan olmuştumHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Teşekkür ederim 1. 5 ayda verdim. 167 boydayım 61 kg ile başladım bugün 54. 9 u gördüm ve yemin ettiğim kilo da bu idi. Hedefimse 52iradeniz gerçekten güzel ne kadar zmaanda verdiniz peki
Evde spor yaparak ve yedikledime dikkat ederek 3 kiilo verdim 2 hafta da bende çok zor veriyorum ama istikrarlı olmanız gerekir vazgeçmeyin pes edersen olmaz kendine yeme düzeni oluştur ben mesela 2 kere yiyorum günde 11 de kahvaltı 5 de akşam yemeği 6 dan sonra hiç bir şey yemek yok sadece çay kahve su olabilir abur cuburu bırak hemen onun yerine ilk etapta kuru meyve yiyebilirsin bol bol su iç ama inan isteyince oluyor sen iste yeter ki vazgeçmeHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?