- 10 Aralık 2017
- 206
- 102
- 103
- 40
Merhaba,Bence sen sorunu degil çozumu kafana takarsan ancak çözebilirsin.Ayrica 15 kilo bence veremeyecegin bir kilo degil ki.İnsanlar kayaya taktımı 50-60 kilolar veriyor.Hep:Kiloyu verdikten sonra yaşayacagin mutlulugu ve kazanacaklarini düşün.Her yemege oturdugunda mesela .Bu seni motiven olsun.Vazgeçme ne olursa olsun.iki ay bile sürmez bence.Ama kendini bir anda aç bırakma mantikli diyet yap.Ve tabiki spor ile birlikte.Hemen bugun basla mesela.Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Diyetisyen kim bana yazar mısınıx yaza düğünüm var Allah rızası içinBuraya atabilir miyim bilmiyorum. Sonuçta diyetisyen görürse sorun çıkar belki ama özelden sana atayım
Kalori hesabını denesen? İstediğini ye ama az ye, bol yürü bol su iç. Yediğinden çok yakarsan kilo verirsin, yakamazsan alırsın. İşin özü bu aslında.başladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorumiradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim
Aynen be de alamıyorum birşey zayıflayınca alayim diye Kurtuluruz insallah bu durumdan bir an onceHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Yani ne yapiyorsunuz??15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor
Deneyip deneyip kilo veremediyseniz veya verseniz de geri aldıysanız deiyetisyen ve uygun bir diyet bulmaktan ziyade piskolojinizi düzeltmeniz gerekiyor olabilir. Yemenizi tetikleyen duygusal nedenler olabilir bunları farketmeniz lazım.Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Kaybetme korkusuHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
İkisi de var bende aynı durumdayim,alakasi nedir....Kaybetme korkusu
Kontrol etme hastalığı
Hangisi var sizde?
Kendinizi kısıtlamayın. Bakın yeme düzeninizi alışkanlık haline getirmelisiniz, yoksa kısıtlamalarlahep aynı sonucu alırsınız. Günde 2 kare bitter çikolata yiyin sade kahve yanında, koca bir çikolatayı lüpletmeyin mesela.başladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorumiradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim
Bu iki duygu kilo verememe nedenidir. Bilinçaltınızda bu duyguları temizlerseniz, kilo vermeniz kolaylaşacaktır.İkisi de var bende aynı durumdayim,alakasi nedir....
Nasıl yapılıyorYazdım bakalım hangi hayırlı insan beni grubuna alacak
Önce zayıflaman için SENİ SIKMAYACAK bir yöntem söyliyim Tenis raketi ve bir top al ve 4-5 metre yüksekliğinde bir duvar bul (içinde insanlar yaşamasın rahatsız olurlar) bu duvarda squash yani duvar tenisi oyna! :) Asla sıkılmayacaksın. Karşılıklı biriyle uzun süre oynayamazsın Duvar iyi ! Kimseye aldırma!Sen oynamana bak Önce tuhaf tuhaf bakarlar boşver :) yüzünü gizle çok utanırsan :) en az 2 saat ,sonra artır günde 3 saat çalış Öcelik YAP BUNU sonraHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?