Ben de diyete başlayıp başlayım yarım bırakanlardandım. Online diyete başladım.başladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorumiradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim
Canım diyet listelerini atar mısın buraya ? Hepimize yardımcı olmuş olursun. Motivasyonumuz yüksek olur hemBen 2 sene önce 5 ayda 21 kilo verdim.instagramda takip ettiğim bir diyetisyenden 3 ay danışma aldim. Her hafta liste değişiyordu. Diyetten 3 ay sonra pilatese başladım gerçekten çok iyi oldu. Her hafta liste değişiyordu bir hafta protein agirlikli bir hafta sebze bence başlarsanız yaparsanız. Ben doğumdan sonra 80 inin altına inemedim hep başladım olmadi bıraktım, 85 kiloyla başladım 64 le bıraktım.
Buraya atabilir miyim bilmiyorum. Sonuçta diyetisyen görürse sorun çıkar belki ama özelden sana atayımCanım diyet listelerini atar mısın buraya ? Hepimize yardımcı olmuş olursun. Motivasyonumuz yüksek olur hem
İradeli olup artık kilo kaybı için arasştırmalar yapıp ona göre yaşaman gerekiyo herhangi bişey yapmayıp zayıflayamıyorumm demenin bi anlamı yokki spor yada diyet yapıyomusun?Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Merhaba, bende kilo problemi yaşıyorum. İnanın birşeyi ne kadar kafaya takarsanız o kadar olmuyor. Önce bunu bi görev sorumluluk gibi değil normal sıradan bişeymiş gibi algılayın. Ve şu gerçekten net fayda sağlıyor.Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Bende hiç bir zaman diyetisyen listesine uyamadım. Öyle ya, kendime bir liste yapmıyorum sınırlamıyorum. Yasaklarım var ve tabii ödüllerim.Gittim ama 1 ay dayanabildim. Diuetisyenin verdiği listeye ıyamayınca utanıp diyetisyene gitmektrn vazgeçtim. Spor salonu da başlıyorum ama uzun süreli olmuyor sıkılıyorum
Bende pandemi dolayısıyla evde hareketsiz kalmaktan 9 kilo almıştım 2 ay önce karar verdim vericem bu kiloları yediklerime dikkat ettim hamur işini tatlıyı kestim ve evde kardiyo yapıyorum hergün mekik ve sukuat 2 ayda 4.5 kilo verdim az kaldı 5 kilo daha verirsem tam olacak hareket şart yoksa gitmiyorBenimde 10 kilo fazlam oldu evlendikten sonra.
Bir kaç başarısız diyet denemesinden sonra cumadan beri if diyetini yapıyorum ve gayet yolunda gidiyor.
Tek sıkıntım hareket edememek.
Hem pandemi hem de çalışıyorum zamanım kalmıyor ama bahar gibi yürüyüşe de başlayacağım.
Bugün işe gelirken pantolonu bile rahat giydim kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Gidiyor gibi yani kilolar :)
Bende pandemi dolayısıyla evde hareketsiz kalmaktan 9 kilo almıştım 2 ay önce karar verdim vericem bu kiloları yediklerime dikkat ettim hamur işini tatlıyı kestim ve evde kardiyo yapıyorum hergün mekik ve sukuat 2 ayda 4.5 kilo verdim az kaldı 5 kilo daha verirsem tam olacak hareket şart yoksa gitmiyor
iradeli olmaktan başka çare yok hep hareketli olmak ve dengeli beslenmek gerekiyo kalori hesabıyla kilo verebilirsin bide metabolizma hızlandırıcı şeyler tüketin yeşil çay falan tüketin sık sıkHerkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklıŞimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Hangi bolum kk da diyet gunlukleri mi? Ben de zayiflamaya basladim spor diyet ama birlikte olursa daha motive olabilirim??Bence ilgilenin. Harika kilolar veriyoruz. Bekleriz.
Hangi bolum kk da diyet gunlukleri mi? Ben de zayiflamaya basladim spor diyet ama birlikte olursa daha motive olabilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?