Artık zayıflamak istiyorum :(

Ben de diyete başlayıp başlayım yarım bırakanlardandım. Online diyete başladım.
Şu an iyi gidiyor. Online diyet takibi whatsaptan olduğu için istediğimde soru da sorabiliyorum farklı yemek tüketmek istersem porsiyonlar konusunda.
Açtığım bir konu da var motivasyon icin diyet arkadaşlığı diye.Isterseniz diyet arkadaşı olalım
Motivasyon sağlamak adına bir tane var paylaştigim konuda da

Canım diyet listelerini atar mısın buraya ? Hepimize yardımcı olmuş olursun. Motivasyonumuz yüksek olur hem

Canım diyet listelerini atar mısın buraya ? Hepimize yardımcı olmuş olursun. Motivasyonumuz yüksek olur hem
Buraya atabilir miyim bilmiyorum. Sonuçta diyetisyen görürse sorun çıkar belki ama özelden sana atayım

1 ayda 15 kilodan kurtulacağım incecik olacağım derseniz olmaz bu iş. Daha makul, kısa süreli hedefler belirlemeniz gerek. Ayda güncel kilonuzun %5'ini vermek en sağlıklısıdır. Mesela ben 63 kiloyum ayda 3.15 kilo vermem en sağlıklısı. Ben aralıklı oruç yöntemiyle kilo veriyorum. Geçen sene 70'e dayanmıştım 10 kilo verdim bu yöntemle. Evde dans ederek spor da yaptım. Şimdi gene 3 kilo fazlam var 4 gündür gene aralıklı oruca başladım, 1 kilo vermişim bu sabah tartıldım. Muhtemelen ödem falan da atmışımdır. Toplamda ay sonunda 3 kilo versem yeter. Sofraya oturunca yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yiyin. Kendinizi yoklayın doyduysanız sofradan kalkın. Porsiyonları azaltın. 4-5 kaşık yemek koyun tabağınıza. İlk 21 gün zor oluyor sonra zaten o sizin beslenme tarzınız haline geliyor. Mutlaka aç yatın. Aralıklı orucun mantığı o zaten. Uzun saatler aç kalıyorsunuz. Akşam 7'de yeme olayını bitirin taa ki sabah kahvaltıya kadar. Kendinize liste yapın buzdolabına asın şu gün şu yemeği yapacağım diye. Benim bugün listemde ıspanak yemeği var. Sağlıklı beslenin. Fazla kaçırdığınız günler hemen diyeti bırakmayın ertesi gün az yiyerek dengeleyin.

Konu sahibi yapması gereken iki şeyi de yapamadığını belirtmis. Bizden mucize bekliyor sanırım.

İradeli olup artık kilo kaybı için arasştırmalar yapıp ona göre yaşaman gerekiyo herhangi bişey yapmayıp zayıflayamıyorumm demenin bi anlamı yokki spor yada diyet yapıyomusun?

Merhaba, bende kilo problemi yaşıyorum. İnanın birşeyi ne kadar kafaya takarsanız o kadar olmuyor. Önce bunu bi görev sorumluluk gibi değil normal sıradan bişeymiş gibi algılayın. Ve şu gerçekten net fayda sağlıyor.
GEÇ KAHVALTI, ERKEN AKŞAM YEMEĞİ.
2 ANA ÖĞÜN, 1 ARA ÖĞÜN SINIRSIZ İÇECEK.
Benimde 10kilo fazlam var gelin birlikte yapalım birbirimize destek olalım destek en önemlisi bende bu yüzden veremiyorum birlikte yapmak gerekir. Sizde bana yardımcı olun ne dersiniz??

Gittim ama 1 ay dayanabildim. Diuetisyenin verdiği listeye ıyamayınca utanıp diyetisyene gitmektrn vazgeçtim. Spor salonu da başlıyorum ama uzun süreli olmuyor sıkılıyorum
Bende hiç bir zaman diyetisyen listesine uyamadım. Öyle ya, kendime bir liste yapmıyorum sınırlamıyorum. Yasaklarım var ve tabii ödüllerim.

Bende kıloları ıle detaylıydım şükür vermeye başladım tüp bebek o bu emzırme derken 82 kılodan 110 kıloya çıkmıştım sımdı 2 ay olacak şükür 14 kılodan kurtuldum darısı kalan kılolarıma ınslalah

Bende pandemi dolayısıyla evde hareketsiz kalmaktan 9 kilo almıştım 2 ay önce karar verdim vericem bu kiloları yediklerime dikkat ettim hamur işini tatlıyı kestim ve evde kardiyo yapıyorum hergün mekik ve sukuat 2 ayda 4.5 kilo verdim az kaldı 5 kilo daha verirsem tam olacak hareket şart yoksa gitmiyor

Bende 1 ay sonra spora başlıyorum inşallah.
2 kilo verdim zor bela ama sporla yaza kadar vermeyi düşünüyorum.
Ne güzel sen kurtulmuşsun darısı bana :)

1.70 boya 78 kilo çok fazla değil bence.kilonuz orantısız mı dağılıyor aksi halde bunalıma sokacak kadar kötü görünmez bu boya bu kilo

Ben de ayni durumdayım 15 kilo vermem gerek ve asiri iradesiz biriyim
Diyetisyene gittim kilo da verdim ama korona sürecinde geri aldım
Porsiyon kontrolu falan asla yapamam olursa yerim
Bu konuda asiri başarısız biriyim

Ben de hicbir zaman istedigim kiloda olamadim ama bu sefer tak etti. Mart ayini iple cekiyorum.

iradeli olmaktan başka çare yok hep hareketli olmak ve dengeli beslenmek gerekiyo kalori hesabıyla kilo verebilirsin bide metabolizma hızlandırıcı şeyler tüketin yeşil çay falan tüketin sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…