- 23 Haziran 2011
- 945
- 559
- 158
- Konu Sahibi minnossumm
-
merhaba canım neler duyuyoruz ya önceden bilmezdik araştırmaktan kafam döndü ya rahimi ikiye bölünmüş olanmı ararsın ters olan mı ararsın herşey var ama hamille kalan cok canım içini ferah tutDeğil dedi dr ama nette bissürü şey var..inşallah değildir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah ya insanın iyice psikolıjisi bozuluyo
günaydın canım nasılsın bakalım
önce hormon testi yaptır snrada mutlaka eşini ürolojiye gönder test icin erkek kısırlıgı cok yaygın artk boşuna olmuyor deyp uzulmeyin bi sorun varsa ogrenp tedavı olun mantar gebelge engel olmaz dye bılıyorumBenmle ayni duyguyu paylasanlar gelin dertleselim(
Bu yaşadığımız zor ve sabır isteyen bi süreç arkadaşlar zaman zaman çok umutlanıp hevesleniyoruz sonra hevesimiz kırılıyor ama hep diyorum demek ki daha zamanı var bizim için geç olsunda hayırlısı olsun diye. Bu ayda yine aynı umutla bekliyorum olmazsa bi dahaki ay diyorum ama artık olsun ya kimsenin kucağı boş kalmasın kimse üzülmesin artık
önce hormon testi yaptır snrada mutlaka eşini ürolojiye gönder test icin erkek kısırlıgı cok yaygın artk boşuna olmuyor deyp uzulmeyin bi sorun varsa ogrenp tedavı olun mantar gebelge engel olmaz dye bılıyorum
Evet istemeyenin birsuru cocugu var bide aldiriyorlar biz istiyoruz olmuyor
Bi test yapti o testte birsey cikmazsa esim gidicek ama bize 1 hafta iliskiye girmeyn dedi
sıvı aldı dedin smear testı olabılir rütün bsey rahm agzı kanserı ıcın yapılıyor tahmın yùrùtüyorum tabi mantar ıcın antıbıyotk gbı bı ılac vermstr temzlemsı ıcın bıtene kadarda esine gecmesin dye önlem olarak ılıskıye grmemen gerekiyor bende esmı 8 ay snra gotrdum dkra azosperm oldugunu ögrendk cok zor gunlerdi umarm esnde de bşey cıkmaz
Aynen benim arkadaşım aldırmıştı mesela işte Allahım doğrusunu bilir ama ne bileyim biz bu kadar çok istiyoruz ellerimizi boş bırakmasın dualarımızı kabul etsin inşallah çok zormuş gerçekten yaşayan bilirmiş. Benim eşimde problem var bekliyoruz
Gitti cnm gayet iyi değerleri pko var bende biraz ilte bu rahim işi hep kafamda salı kontrol var sorcam tekrar normalde rahim filmi çekilmeden anlaşılmazmış
Cok uzuldm esimide o rapordan sonra cagiricakmiss bakalmm
Kanserden fln mi suphelenmis yanii ?
yok canım herkesin yılda bır yaptrması gereken bi test önlem icin bnada yapmstı ilk muanemde bn özle gtmstm orda yaptlar tabı bılmyorum sıvı dedin o mu tahminen soldm
Umarım ikinizde de sorun yoktur çünkü tedavi süreci falan en az 3 4 ay beklemek gerekiyormuş bizim 3 ay oldu bekliyoruz işte bi dahaki aya eşime test yaptırcam yeniden
Ins yokturr ben beklemek istemiyorm artkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?