Artikk anne olmakk istiyoruuummm ;((

Ben bekarken adet geciktirici kullaniyordm onun etkisi olabilirmi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğum kontrol hapının etkisi olur diyorlar yani 3 4 ay falan vücut kendini toparlıyormuş eğer öyleyse olabilir sonuçta dışarıdan ilaç alıyoruz dengeyi etkiliyoruz

2 senedir kullanmiyorm kiii (

Bende uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandım bırakalı da çok oldu ama yumurtalıklarımda şimdilik sorun yokmuş testler normal çıktı. Belki başka sebepler olabilir doktora mutlaka gidin canm yoksada içiniz rahat eder en azından

Ben dogum kontrol hapi kullanmadm hic adet geciktirici kullandm

Ya biz iliskiye girdigimizde ben hic yatmiyorum hemen kalkiyorm onun etkiside olurmu ??

yatmanlazm en az 1saat bi topik var silkenip hamile kalanlar diye oku istersen eşleri bacaklarından silkeleyp hamile kalanlar cok vesile hepsi tabi belinin altna yastk koy ve yat

yatmanlazm en az 1saat bi topik var silkenip hamile kalanlar diye oku istersen eşleri bacaklarından silkeleyp hamile kalanlar cok vesile hepsi tabi belinin altna yastk koy ve yat

Kalkmaminda etkisi var yani peki hamile kalma gunleri diye brsey varmii

Kızlar bende hamıle olmayı beklıyorum. Bırkac aydır adetım cok düzensız. Önceden 15 günde bır olurdum sımdı ıse 20 günü gecıyor temızlık. Ve az akıntım gelıyor bazende kesık kesık bırgün gelıyor bırgün gelmıyor gıbı. Böyle olan varmı ?? Folık asıt kullanıyorum. Ovulasyon testı almayı düşünüyorum. Kızlarr benım gıbı olan varmı neler yapıyorsunuz sizler?

Kalkmaminda etkisi var yani peki hamile kalma gunleri diye brsey varmii

var tabi spermler cıkıyr adetn ilk gununden baslyarak say 11.12.13.14 gunler en uygun ovulosyan testi alıp bugunlerd yap cift cızgıyı gorunce bırlıkte ol

var tabi spermler cıkıyr adetn ilk gununden baslyarak say 11.12.13.14 gunler en uygun ovulosyan testi alıp bugunlerd yap cift cızgıyı gorunce bırlıkte ol

Yani adetm.bittikten 2 3 gun sonra mi yapmam lazim ??

Son düzenleme:

Ben hep duzenli oluyorm 30 gunde bir bence once bir dr gitt duzensiz oldugu icin

Ben hep duzenli oluyorm 30 gunde bir bence once bir dr gitt duzensiz oldugu icin

doktora bırkac kere gıttım kistte yok dedi temiz normel dedi. Doktora gıtmeyelı adetım düzensızlestı sımdı düşünüyorum ovulasyon testımı alsam yoksa doktoramı tekrar gıtsem.. Ayrıca vajınısmus oldugum ıcın tam ılıskı olmuyor ama calısmalara devam edıyorum öyle b0yle

Bence iyi bir dr tekrar git esinde gitsin oda baktirsn

Bence iyi bir dr tekrar git esinde gitsin oda baktirsn

gittiğim doktorlar ya cevapsız bırakıyorlar yada sinirlendırıyorlar. Ben kendım soruyorum herseyı. Vajınısmus oldugum ıcın bellı süre koyamıyorum tedavı ıcın. Takibe aldırsam doktor bulamıyorum bırkerelık bakıyor zorla agzından laf alıyorum. Bir tavsıyen varsa yada bır doktor

Istanbulun nerrsinde oturuyorsnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…