sevgili granada,çok çok taze hatta 10 günlük bir mevzu benimkide ama paylaşıp hafifletmek istedim yüreğimi...
2 yıldır beraberdik...daha başlarken aileler vb nedenlerden dolayı olmayacağını olursa da zor olacağını söylemiştim oysa.O inadına olacak dedi,herşey çok güzel olacak...Peki bile demeden bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi.Sonrası çok güzeldi.El üstünde tutuluyorum,sürekli ilgi gösteriyor,5 dk için beni görmeye geliyor vs vs...Sonra benden beklentileri(giyim,hareket vb) çıktı ortaya ve elimden geldiği kadar onu kırmamaya çalıştım.Lafının ağır olduğunu bilsin saygı duyduğumu görsün diye.Zaman içinde tartışmalarımızda alttan alan taraf oldum.Sorunu kim çıkarmış diye bakmaksızın toparlamaya çalıştım ve... sonuç mu? Yaptıklarım,tavizlerim feragat ettiklerim tabiri caizse karşımdaki insanı tembelleştirdi.Öyle bir hal aldı ki; herşeyimi eleştirir,yaptığım hiçbirşeyi beğenmez biri oldu.En ufak kıvılcımları kırıldığım halde büyümesin diye söndürmeye çalışırken,o küçücük kıvılcımları yangınlara çevirip herşeyi bir kalemde yakar oldu.Sevgimden öylesine emindi ki yapmadığını bırakmadı bu yüzden.Dediğin gibi ben karşıma dünyaları almaya hazırken,o dünyaları bana tercih etmeye başladı...
En son geçen hafta yine bir telefon konuşmamızda karşılıklı şakalaşırken nolduğunu bile anlamadan olayı tartışma boyutuna getirdi,bense hala biryandan yumuşatmaya,bir yandan da şaka yaptığımı anlaması için çalışıyordum.Ama boşuna uğraşmışım telefonda kızgın vaziyette söyleyeceklerini söyledi hadi görüşürüz dedi ve kapattı.O gün son oldu.Normalde her halükarda arardım,dayanamazdım şimdiye kadar...Ama inan öylesine canım yanıyorki artık geri dönmesini bile sadece çektiklerimi çeksin diye istiyorum....Unutmak istiyorum ve Allah'a dua ediyorum içimdeki bu sevgiyi söküp alsın diye:Saruboceq:
Seni çok iyi anlıyorum deydey yaşadıklarının bi kısmını bende yaşadım ama şuna inan eğer senin sevgini haketmiyosa üsteleme insanların alışkanlıklarından vazgecmesi kolay değildir.Bildiğim birşey varsa oda zaman herşeyin ilacı 4 ay gecti içimdeki sızı eskisi kadar değil artık inan buna döktüğün gözyaşları üzüldüğün kahrolduğun günler umurlarında bile değil ..Biz daha geniş ve ince ayrıntılarla düşündüğümüz için incilip kırılıyoruz hayatı onlardan ibaret sanıyoruz ve ömrümüzün sonuna kadar sadık kalacağımıza dair and içiyoruz çoğu tercihlerimizden sırf onlar istediği için vazgeciyoruz peki ya onlar...?Bizim için ne yapıyolar koskoca bi hiç ...
Ve şunu çok iyi anladım hayatta kimseye hakettiğinden çok değer vermiyeceksin hele erkek milletine versende belli etmiyeceksin aradaki mesafeyi herzaman koruyacaksın birde var olan saygıyı hiç kaybetmiyeceksin saygı olduktan sonra aşk sevgi zaten geliyor ...
Umarım bundan sonra mutlu olursun ...