Artvinli damat adayı

LastStark

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
76
50
18
Merhabalar. Direk konuya giriyorum. Bir sevgilim var ciddi düşünüyoruz. Doğma büyüme bizim şehrimizden fakat sülalesi artvinli. E ne var bunda diyebilirsiniz. Sorun şu ki babam artvinlileri hiç sevmez. Linç yemeyeceksem söylüyorum yüzde doksan dokuz artvinliden adam çıkmaz hepsi üç kağıtçı kavgacı vb düşüncelere sahip. Durum böyle olunca ben bu artvinli damat adayını ona nasıl kabul ettirebilirim sizden yardım istiyorum. Şöyle de birşey var annemle ya kızımız şu oğlan gibi biriyle evlenirse ne yaparız diye konuştukları "o oğlan" işte bu damat adayı

Siz nerelisiniz?
Bir de Artvinli olduğu için mi 'o oglan' başka özelliklerinin de etkisi var mı?

Biz bursalıyız ama ayağını atsan zaten artvinliye çarpıyorsun burda. Aileler bizim doğumumuzdan önceden beri tanışıyorlar. O oglan küçükken anne babasına bağıran küfür eden yaramaz bir çocuktu. Bunun etkisi sanıyorum ki.

Babanızın sevgiliniz hakkında eğer onun doğru biri olduğunu düşünürse Artvinli olmasına takılacağını düşünmüyorum...
Ayrıca Artvinli dediğiniz Karadeniz'in can insanıdır.
Ne haksızlığa gelirler,ne hak yerler. Okurlar, öğrenirler, farklı anlayışta insanların güzel güzel birlikte yaşadığı mis gibi yerdir...

Babanıza durumu açıklarken her yerin iyisi kötüsü var, bir de çocuklukta olan çocuklukta kaldı dersiniz...
Şimdi bir fırsat versin, tanısın, tanışsın, sonrasına tekrar bakılır...

Ben de çok çektim bu memleket ayrımından, eşim Van'lı. Sabah kahvaltımı hazırladı, akşam salatamı yaptı, az önce de yarın giyeceğim elbiseyi ütülemiş, kendi ütüsünü yaparken. Ailem de bu seni her gün döver, ezer, dört çocuk doğurursun diyordu. Nefret ediyorum bu ayrımcılıklardan

Artvin fasistligini de ilk kez duydum ulkede herkes hemsehrisi olmayana fasistlik yapiyor.
Cocukkenki davranislarina gore kanaatte bulunmasinin yanlis oldugunu, taniyinca cok sevecegini anlatmaya calisin. Cocukken yaramazdi diye simdi tanimak istememesi bayagi tuhaf olur çünkü.

Keçinin sevmediği ot misali olmuş bu.
Bu tarz fikirler bağnazca ama kimsenin fikirlerini değiştiremezsiniz.
bir kaç yıl kavga eder,gönülsüz şekilde evlenirsiniz.
Ayrıca ailen o oğlanla evlensen ne yaparmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…