Siz nerelisiniz?
Bir de Artvinli olduğu için mi 'o oglan' başka özelliklerinin de etkisi var mı?
Siz nerelisiniz?
Biz bursalıyız ama ayağını atsan zaten artvinliye çarpıyorsun burda. Aileler bizim doğumumuzdan önceden beri tanışıyorlar. O oglan küçükken anne babasına bağıran küfür eden yaramaz bir çocuktu. Bunun etkisi sanıyorum ki.
Bursa icin ne dendigini biliyor musun baba diyeydin?
Insanlari sehirlerine gore ayirmak cok yanlis, ayni sekilde mezheplerine gore de.
Tanıdığı her artvinli kötü çıkmış olsa gerek yoksa böyle bi takıntı oluşmazdı diye düşünüyorum.
Keçinin sevmediği ot misali olmuş bu.Merhabalar. Direk konuya giriyorum. Bir sevgilim var ciddi düşünüyoruz. Doğma büyüme bizim şehrimizden fakat sülalesi artvinli. E ne var bunda diyebilirsiniz. Sorun şu ki babam artvinlileri hiç sevmez. Linç yemeyeceksem söylüyorum yüzde doksan dokuz artvinliden adam çıkmaz hepsi üç kağıtçı kavgacı vb düşüncelere sahip. Durum böyle olunca ben bu artvinli damat adayını ona nasıl kabul ettirebilirim sizden yardım istiyorum. Şöyle de birşey var annemle ya kızımız şu oğlan gibi biriyle evlenirse ne yaparız diye konuştukları "o oğlan" işte bu damat adayı
Tanıdığı her artvinli kötü çıkmış olsa gerek yoksa böyle bi takıntı oluşmazdı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?