Artvinli damat adayı

Annem annesini sever okul arkadaşıymışlar dobra kadındır der fakat babası için benim ailem pek hoş düşünmüyor. Babası işe gitmeyen bir işe girdi mi çok çalışmayıp ayrılan içki içip küfreden biriymiş. Annesi kac kere boşanmayı düşünmüş tüm evin yükü annenin omuzlarındaymış. Son üç beş yıldır düzenli işe gider olmuş durumları düzelmiş. Belki de korkuları babasına çekmesidir bilmiyorum.

hak ve özgürlüklerine düşkün olmaları rahatsız etmiş bence..

hem siz ne biçim starksınız biraz entrikayla bu işi çözmeniz lazım

Hak ve özgürlüklerine düşkünlüklerinden değil de üç kâğıtçılıklarından bahsediyor. Konusu geçen her yerde herkese söylüyor

Baban bisey dersen baba sende bur sa lı sın dersin:)
Benim babamda lazlara kızmı vermek aman aman derdi.gitti en koyu dil bilenlerine verdi:) hemde güle oynaya hiçte laf etmedi sagolsun
Hakkinizda hayirlisi kücukluklerini bile biliyorsa bisey olmaz ins. Önce allah yardimcin olsun sonrada ailen ins.

buyuk konusma basina gelir demisler artvinli bende kotu biri tanimadin..enistem artvinli iyidir esim ordulu benim babamda karadenizli istemem falanmi demis acaba iki damatta ordan:)

Yedisinde neyse yetmişinde de odur diye bir söz var ya ondan galiba

Bu konu kapanır..
Artvinliler hücuma geçmeden kaç bence

Her yerin iyisi kötüsü var.. Ama babanın bu kadar katılıkta nasıl ikna olacagını bilemedim..
Büyük konuşmuş ki başına geldi

buyuk konusma basina gelir demisler artvinli bende kotu biri tanimadin..enistem artvinli iyidir esim ordulu benim babamda karadenizli istemem falanmi demis acaba iki damatta ordan:)

Evet çok büyük konuşmuş galiba gelecekteki istemedikleri damat modelini örnek gösterdikleri kişi damat adayı olarak karşılarında

Damat babaya büyük konuştuğunu gösterecek kızlar açılın

Benim babam da "Sivaslılara" sayardı baya, halamın kocasından dolayı. Çok eziyet etti. Hala sevmez. Ama Sivaslı damat getirdim. Bir şekilde kabul ettirdim. Ama diğer özellikleri iyiydi. Ara sıra diyor "Beni Sivaslılarla akraba ettiniz ya!" diye. Gülüp geçiyorum

Bursa'da anca ya Artvinli ya da Erzurumlu bulabilirim diyin babanıza her memleketin iyisi var kötüsü var. Ben de Bursalıyım sanki Bursalıların kötüsü yok mu

Benim babaminda o goruse sahip oldugu baska bir il vardi :) o kadar buyuk konustu ki bir an orali biriyle evlenecegim sanmistim. Olmadi.. Malesef boyle dar cerceveden bakabiliyoruz hayata.

Madem ailecek tanişiyorsunuz sevgliniz biraz babaniza hoş gostersin kendisini yıksın bu tabulari.. Babanizin gozunde duzgun biri imaji olusunca soylersiniz

Bu kadar önyargılı olmak hiç doğru değil. Herkes birbirini ötekileştirme derdinde, kaç tane Artvinli tanımış da genelliyor Allah aşkına? Artvinli arkadaşlarım var, şeker gibi insanlar. Kötü insanlar da olabilirlerdi, bunun Artvinle alakası yok insanın kişiliği, karakteriyle alakası var. Üzgünüm ama babanız çok sığ düşünceli. Siz kararlı ve net olun.

Hahahahahhahaaa baban cok buyuk konusmus zamaninda. Bak gor seni verirde, damadinida cok sever. Benim babam hep derdi, karadenizliye, fasliya, birde doguya kiz vermem diye... evet tahmin ettiginiz gibi ben karadenize, kizkardesimin biri fasliya biride doguya gelin gitti/gidiyor... cok buyuk konustu babaam cook. Ama damatlarini cok seviyor hic toz kondurmaz.

Kesinlikle yanlış anlaşılmasın . Babanın düşüncesine göre yorum yapıyorum . Bence erkek arkadaşın düşünmeli , Bursalılara damat gidilirmi diye . Lakin bir Artvinli olarak , hayatımın hatasını yaptım ve Bursa'ya gelin oldum . Netice boşandım . Baban gitsin yerinde Görsün Artvin'i . Tüm bunlara rağmen asla büyük konuşmam . Biri adam değilmiş diye her Bursalı adam çıkmamayacak diye bir genelleme olamaz

Bilemiyorum ama benimde artvinli sevgilim vardı bi zamanlar ilk başta masumdu sonradan gösterdi kavgacı olduğunu ve artvinli cokta arkadaşım var karşılaştığım kadarıyla kavgacilar baya

Bursa da mı yaşıyorsun?
Sonunda Bursa'lı birini bulma heyecanımı hos görün
Çocukken olan şeyler sonuçta ve babanız evlenmeyecek ki sevgilinizle.

Büyük biri olarak düşüncelerini söylemiş ama neden öyle düşünüyor ?

Içi rahat etmediği, onunla hayat geçirmen icin uygun görmediği sebepleri, neden boyle yaklaşımda bulunduklarını sormalısın bence .
Artvin değil ama benim de çok önceleri Trabzonlu erkek arkadaşım olmustu çok centilmen,düşünceli ve naif bir arkadaşımdı.

Sanıyorum ki babanız geçmişte o yöreli biriyle kotu bir anı yaşadı ve herkes öyle diye sanıyor olabilir .
Tuhaf .

Benim nişanlımda Bursalı..Fakat "Bursalılar için neler neler deniyor" diyenlere uyuz oluyorum, nasıl "iğrenç" bir genellemedir bu. Başka bir şehir içinde denmesi çok irite edici. İster Bursalı, ister Artvinli, Mardinli, Erzurumlu, Antalyalı.. Her şehrin iyisi de vardır kötüsü de. İnsanlar bu ayrımları ne zaman bırakacak ya hu..

Şuan hayret ettim doğrusu dedem artvinli ve laz bizde karadenizde yasiyoruz babanizin oyle demesind cok sasirdim karadeniz insani iyidir babaniza kotu yanlari denk gelmis demek ama 5 parmagin 5 i de bir degil yani yanlis bence dusuncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…