Ne diyelim kız mı diyelim kızancık mı diyelim
Babası alkolik diye çocuğunun suçu ne ki? Benim de babam alkolik. Ne yapayım yaşamıyım ben de o zaman mutlu olmıyım hiç, babam alkolik diye kimse sevmesin beni evlenmesin.Sorumsuz alkolik bir baba var. Asıl sorun bu bence.
Aile hayatı sorunlu olan insanların psikolojileri ve davranışları düzgün olmuyor pek. Hic etkilenmediği varsayalım ya da size cok düzgun bir es oldu. Bu seferde babası rahatsız edecek. Huzur kaçıracak. Baba değişmez bu saatten sonra.
Bu tür seyleri göze alarak kararınızı vermelisiniz.
Babanız genelleyerek değilde o aile üzerinden konuşsa hakli olurdu endiselerinde. Simdi böyle önyargı ile hareket ediyor diye tamamen haksız gibi olmus.
Sorumsuz alkolik bir baba var. Asıl sorun bu bence.
Aile hayatı sorunlu olan insanların psikolojileri ve davranışları düzgün olmuyor pek. Hic etkilenmediği varsayalım ya da size cok düzgun bir es oldu. Bu seferde babası rahatsız edecek. Huzur kaçıracak. Baba değişmez bu saatten sonra.
Bu tür seyleri göze alarak kararınızı vermelisiniz.
Babanız genelleyerek değilde o aile üzerinden konuşsa hakli olurdu endiselerinde. Simdi böyle önyargı ile hareket ediyor diye tamamen haksız gibi olmus.
Bursa'da nerdesin ki sen öyle :) dikkaldırım falan mı ? :) kişileri memleketleriyle yargılamak tabi doğru değil ama babandada gördüklerinden duyduklarından dolayı genel olarak bi fikir oluşmuş demekki.. memleket ayırmam ama genel olarak bende sevemiyorum o bölgenin insanını..
Kesinlikle evlenmesin gibi bir şey söylemedim. Evlilik öncesi olaylara toz pembe yaklaşır insanlar. Evlendikten sonra aile yaşantısına ilk kez şahit oluyormuş gibi dert yanarlar.Babası alkolik diye çocuğunun suçu ne ki? Benim de babam alkolik. Ne yapayım yaşamıyım ben de o zaman mutlu olmıyım hiç, babam alkolik diye kimse sevmesin beni evlenmesin.
Afedersiniz bi söz vardır küfürlü biraz ama; adam memleketten çıkmaz anasının a..dan çıkar diye.imza artvinli:)zaten bursaya burtvin diyorlarmış siz başka memleketten nasıl bulacaksınız ki
Kesinlikle evlenmesin gibi bir şey söylemedim. Evlilik öncesi olaylara toz pembe yaklaşır insanlar. Evlendikten sonra aile yaşantısına ilk kez şahit oluyormuş gibi dert yanarlar.
Bir örnek, adam bir çalışıp bir çalışmıyorsa bu evin geçimini çocuğu yapıyordur. Evlendikten sonra da büyük ihtimal yapmaya devam edecek. Bunun için kavga edemezsiniz.
Madem aile yaşantılarını az çok biliyor konu sahibi, her şeyi iyice düşünmeli. Benim için bir sorun oluşturmuyor diyorsa evlenir. Dur yapma sakın, dediğim yok.
5 sene uzun bir süre. Olaylara vermiş olduğu tepkilerde, size karşı tavırlarında kendini yansıttığı zamanlar illaki olmuştur.Sizce daha iyi tanıyabilmek adına ne gibi sorular yöneltmeliyim. Yada kendime ne sormalıyım hangi sorulara cevaplar aramalıyım. 5 yıl olacak birlikteliğimiz fakat yeterince tanıyamamaktan evlenince bana göstermediği bir yüzünü göstermesinden korkuyorum. Babamın da bu düşünceleri beni iyice tedirgin ediyor.
Ayy Karadeniz ve Doğu hani ülkede bilinir denir de Fas nerden aklıma gelmiş
Hadi onun aklına gelmiş kız kardeşiniz nereden bulmuş
Çok hoşuna gitti hepiniz Mutlu Mesut yaşayın ailelerinizle
O bölgede çok fazla karadenizli var diye biliyorum.Hayır dikkaldırım değil ama ne alaka anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?