Artvinli damat adayı

her yerin iyisi kötüsü olur , madem babanız sıkıntı yapıyor o hangi şehirden istiyorsa ordan birini bulun bence

Bursa'da nerdesin ki sen öyle :) dikkaldırım falan mı ? :) kişileri memleketleriyle yargılamak tabi doğru değil ama babandada gördüklerinden duyduklarından dolayı genel olarak bi fikir oluşmuş demekki.. memleket ayırmam ama genel olarak bende sevemiyorum o bölgenin insanını..

Bursada yasiyorum zaten buranin yarisi artvinli diger yarisi da erzurumlu
Genelleme yapmayi sevmem, ama tecrubelerime dayanarak artvinli bir erkekte korkulacak bir sey yok, geneli memur olur,egitimli olur,kulturlu ve gorgulu olur. Kadinlar icin bilemeyecegim,cok sempatik tecrubelerim yok

Sorumsuz alkolik bir baba var. Asıl sorun bu bence.
Aile hayatı sorunlu olan insanların psikolojileri ve davranışları düzgün olmuyor pek. Hic etkilenmediği varsayalım ya da size cok düzgun bir es oldu. Bu seferde babası rahatsız edecek. Huzur kaçıracak. Baba değişmez bu saatten sonra.
Bu tür seyleri göze alarak kararınızı vermelisiniz.
Babanız genelleyerek değilde o aile üzerinden konuşsa hakli olurdu endiselerinde. Simdi böyle önyargı ile hareket ediyor diye tamamen haksız gibi olmus.

Artvin cennet gibi memleket ya ben çok isterdim Artvinli olmayı. Her yaz kaçıp giderdim valla doğasına. Artvinli 2 tane hocam vardı çok kibar zeki ve kadına saygılı insanlardı. Her memleketin iyisi kötüsü vardır babanıza bunu söyleyin. "....'dan adam çıkmaz " diye 81 il duymuşumdur

Babası alkolik diye çocuğunun suçu ne ki? Benim de babam alkolik. Ne yapayım yaşamıyım ben de o zaman mutlu olmıyım hiç, babam alkolik diye kimse sevmesin beni evlenmesin.

Haklısınız tedirgin olmuyor değilim. Evlenmeden de ne kadar tanınır bilmiyorum. Babası önceden öyleymiş benim bildiğim bi beş yıldır falan içmiyor.

Hayır dikkaldırım değil ama ne alaka anlamadım

Babası alkolik diye çocuğunun suçu ne ki? Benim de babam alkolik. Ne yapayım yaşamıyım ben de o zaman mutlu olmıyım hiç, babam alkolik diye kimse sevmesin beni evlenmesin.
Kesinlikle evlenmesin gibi bir şey söylemedim. Evlilik öncesi olaylara toz pembe yaklaşır insanlar. Evlendikten sonra aile yaşantısına ilk kez şahit oluyormuş gibi dert yanarlar.
Bir örnek, adam bir çalışıp bir çalışmıyorsa bu evin geçimini çocuğu yapıyordur. Evlendikten sonra da büyük ihtimal yapmaya devam edecek. Bunun için kavga edemezsiniz.
Madem aile yaşantılarını az çok biliyor konu sahibi, her şeyi iyice düşünmeli. Benim için bir sorun oluşturmuyor diyorsa evlenir. Dur yapma sakın, dediğim yok.

İyi insan olmanın ırkı, dili, dini, mezhebi yoktur.
Her memleketin iyisi de var, kötüsü de.
Ne zaman bu ayrımcılıktan vazgeçilirse
Dünya o zaman yaşanabilecek hale gelecek.

Afedersiniz bi söz vardır küfürlü biraz ama; adam memleketten çıkmaz anasının a..dan çıkar diye.imza artvinli:)zaten bursaya burtvin diyorlarmış siz başka memleketten nasıl bulacaksınız ki

Tamda babamı haklı çıkaracak bir üslup bu kusura bakmayın.
Annemin bi zamanlar beğendiği çocukta artvinli çıktı adım başı artvinli valla

Sizce daha iyi tanıyabilmek adına ne gibi sorular yöneltmeliyim. Yada kendime ne sormalıyım hangi sorulara cevaplar aramalıyım. 5 yıl olacak birlikteliğimiz fakat yeterince tanıyamamaktan evlenince bana göstermediği bir yüzünü göstermesinden korkuyorum. Babamın da bu düşünceleri beni iyice tedirgin ediyor.

5 sene uzun bir süre. Olaylara vermiş olduğu tepkilerde, size karşı tavırlarında kendini yansıttığı zamanlar illaki olmuştur.
Güncel olayları ve siyaset konularını konuşurken düşünce yapısı ortaya çıkar. Direkt soru sormak yerine bu tür zamanlardaki davranışlarını gözlemlemelisiniz. Kıskançlık ve öfke kontrolü ne derecede, bu önemli.
Ailesi hakkında konuşur mu? Ailesinden kopuk mu yoksa çok bağımlı tavırlar mı sergiliyor?
Sizin aileleriniz tanışıyorlarsa gidip görüşüp yeni durumlarını gözlemleyebilirler.

Canim biz hollandada yasiyoruz burdada her ulkeden dolu Cok sagol canim cumlemiz insallah

Ayy Karadeniz ve Doğu hani ülkede bilinir denir de Fas nerden aklıma gelmiş

Hadi onun aklına gelmiş kız kardeşiniz nereden bulmuş

Çok hoşuna gitti hepiniz Mutlu Mesut yaşayın ailelerinizle

Artvinliyim 3 aylıktan beri bursada yaşıyorum. İlk defa sevmeyen birini duydum. Türkiye'nin en fazla okuma yazma bilen ili en az tutuklusu olan ili. Ve Harika insanlarının yaşadığı bir küçücük şehrimiz.her yerde iyi kötü var tabiki. Aslında önyargı. Sen 'o oğlan' a güveniyorsan başın dik çıkaracan karşısına. Benim eşim Diyarbakırlı önyargıdan dolayı çok çekindim zorlandık. 4 sene gizli gizli görüştük. Ama tanıştırınca eşimi çok sevdiler ailesini beğendiler olur u verdiler. İş adamda bitiyo. Dürüstse iyiyse olur zaten. Ama Yok mayası bozuk sa bunu Artvin e bağlamamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…