Artvinli damat adayı

Hayatımda hiç Artvinli tanımadım acaba neden :)))
Ama eğer çocuğun kötü bir yanını görmüşlerse ki ailesine kötü davranırmış diyorsun o yüzden istemez bence.

Esim artvinli hem de lazi
Hayatımdan çok memnunum çokta seviyorum.tamamen karakter meselesi.zaten yıllardır dışarda.ki ailesi orda.rahat insanlar eglenceliler.gamsizlar.ayrica adaminda hasılat,dobralar

Başka sehirler için babanın söylemiş olduğu lafları çok duyuyorum ki yinede katılmıyorum her memleketin iyisi kötüsü vardır bunu genelleme yapmamak lazım amma Artvin icin hiç bir olumsuz şey duymadım ki cok ta Artvin li tanıdığım var

Onyargi yikmak zordur. A b c sehri onemli degil de, nere olursa olsun onyargi yikmak zor. Seviyorsaniz ugrasip deneyeceksiniz. Mutluluklar dilerim.

Artvinliler çok iyi insanlardır. Babanızın bu önyargısı nı belkide bu Artvin enişte kıracak. Artvinliler eğitim önem veren çalışkan insanlardır. Nasıl kabul ettirebilirsin . Onları sık sık bir araya getirebilirsin. Beraber vakit geçirebilirsiniz.

Bilemiyorum ama benimde artvinli sevgilim vardı bi zamanlar ilk başta masumdu sonradan gösterdi kavgacı olduğunu ve artvinli cokta arkadaşım var karşılaştığım kadarıyla kavgacilar baya

Sevgiliminde biraz kavgacı yönü var gibi hissediyorum. Bana karşı çok iyi ama ailesine saçma sapan konularda parlayabiliyor bu yüzden acaba ileride haklı çıkar mı ailem diye de korkmuyor değilim

Baban çok büyük konuşmuş demek ki :) bu da babanın artvinle imtihanı

Kişiler memlekete göre değil, karakterine, ahkakına vb özelliklerine göre ayrılıyor. Maalesef başaramıyoruz.

Benim kv de de, erzurum luları hiç sevmezmiş. Şimdi 2 gelini erzurumlu kii yaşadığı, doğup büyüdüğü şehrin erzurum la alakası yok. Allah işte, yoluna getirmiş :)))

O yüzden çok fazla büyük konuşmamak lazım.

Ek olarak, işin çok zor. Ama sevgilinin olumlu yanlarını görmesini sağlayabilirsin. İşi, davranışları, arkadaş çevresi, çevresine tutumu, insanlar o kişiyi sevip sayıyor mu gibi bunların hepsi aileler için önemli.

Artvinle ilgili tek bildiğim; Tv'deki "Benim için Üzülme" dizisiydi

Evet Bursa 'da yaşıyorum
Bir çok kişi yüzünden böyle bir düşünceye kapılmış tanıştığı kim varsa iyi çıkmamış öyle diyor

Bu düşünceleri tek duyduğum kişi babamda değil malesef. Farklı düşünceler arasındaki ortak nokta inatçı ve kavgacı olmaları birçok kişi öyle diyor. Böyle bir genelleme var gerçekten internete artvinlilerin özellikleri diye yazınca bile çıkıyor

İyi de babanız ilginç

Bursa'da yaşayan yani elini çarpsan Artvin'liye değen şehirde hep mi kötülerine denk gelmiş

Yoksa siyasi olarak duruş olarak mı farklı bulmuş

Bursa'da yaşıyorsunuz da siz nerelisiniz

Ben de Bursa'da yaşıyorum Bursalı yok ki nerede ise

Dağlılar var gerçek Bursalı geri kalanının bir çoğu muhacir bir çoğu Artvinli

Bursa'nın yerlisiyiz diyenlerin bir çoğu da Osmanlı döneminde Balkanlardan gelmiş

Ayy Karadeniz ve Doğu hani ülkede bilinir denir de Fas nerden aklıma gelmiş

Hadi onun aklına gelmiş kız kardeşiniz nereden bulmuş

Çok hoşuna gitti hepiniz Mutlu Mesut yaşayın ailelerinizle

Siyasetle alakası yok babam ticaret ile uğraşıyor çalıştığı kişilere müşterilere bakarak böyle bir genelleme yapıyor. Yerlisi değiliz bizde göçmeniz sanırım bu konulara pek bi uzağım tam bilmiyorum açıkçası

Demek ki kişinin nereli olduğu çok da önemli değil ailenizde

Ama babanın hem de söz konusu kişiye olan önyargısını kırmak zor

Çözüm daha sık görüşmek ve bak şu X e küçükken yaramazdı bana kalsa Artvin'den Adam çıkmazdı ama ne efendi ne aklı başında tuttuğunu koparır delikanlı olmuş dedirtmek

Ben de Artvinliyi Bursalıya tercih ederim Aslen iki ille de ilgim yok bu arada, her iki ilden olan insanları karşılaştırınca bende de böyle bir düşünce oluştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…