- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Adama oğlan dediğinizi duysa o iş zaten olmaz biliyo musun,bursa ve oğlan diyince aklıma benim de biseyler geliyo ama susayım
Artvinliler çok iyi insanlardır. Babanızın bu önyargısı nı belkide bu Artvin enişte kıracak. Artvinliler eğitim önem veren çalışkan insanlardır. Nasıl kabul ettirebilirsin . Onları sık sık bir araya getirebilirsin. Beraber vakit geçirebilirsiniz.Merhabalar. Direk konuya giriyorum. Bir sevgilim var ciddi düşünüyoruz. Doğma büyüme bizim şehrimizden fakat sülalesi artvinli. E ne var bunda diyebilirsiniz. Sorun şu ki babam artvinlileri hiç sevmez. Linç yemeyeceksem söylüyorum yüzde doksan dokuz artvinliden adam çıkmaz hepsi üç kağıtçı kavgacı vb düşüncelere sahip. Durum böyle olunca ben bu artvinli damat adayını ona nasıl kabul ettirebilirim sizden yardım istiyorum. Şöyle de birşey var annemle ya kızımız şu oğlan gibi biriyle evlenirse ne yaparız diye konuştukları "o oğlan" işte bu damat adayı
Bilemiyorum ama benimde artvinli sevgilim vardı bi zamanlar ilk başta masumdu sonradan gösterdi kavgacı olduğunu ve artvinli cokta arkadaşım var karşılaştığım kadarıyla kavgacilar baya
Evet Bursa 'da yaşıyorumBursa da mı yaşıyorsun?
Sonunda Bursa'lı birini bulma heyecanımı hos görün
Çocukken olan şeyler sonuçta ve babanız evlenmeyecek ki sevgilinizle.
Büyük biri olarak düşüncelerini söylemiş ama neden öyle düşünüyor ?
Içi rahat etmediği, onunla hayat geçirmen icin uygun görmediği sebepleri, neden boyle yaklaşımda bulunduklarını sormalısın bence .
Artvin değil ama benim de çok önceleri Trabzonlu erkek arkadaşım olmustu çok centilmen,düşünceli ve naif bir arkadaşımdı.
Sanıyorum ki babanız geçmişte o yöreli biriyle kotu bir anı yaşadı ve herkes öyle diye sanıyor olabilir .
Tuhaf .
Benimde aklıma bu geldi. İnşallah insanı insan olarak görmeyi öğreneceğiZ.Bursa icin ne dendigini biliyor musun baba diyeydin?
Insanlari sehirlerine gore ayirmak cok yanlis, ayni sekilde mezheplerine gore de.
Hahahahahhahaaa baban cok buyuk konusmus zamaninda. Bak gor seni verirde, damadinida cok sever. Benim babam hep derdi, karadenizliye, fasliya, birde doguya kiz vermem diye... evet tahmin ettiginiz gibi ben karadenize, kizkardesimin biri fasliya biride doguya gelin gitti/gidiyor... cok buyuk konustu babaam cook. Ama damatlarini cok seviyor hic toz kondurmaz.
İyi de babanız ilginç
Bursa'da yaşayan yani elini çarpsan Artvin'liye değen şehirde hep mi kötülerine denk gelmiş
Yoksa siyasi olarak duruş olarak mı farklı bulmuş
Bursa'da yaşıyorsunuz da siz nerelisiniz
Ben de Bursa'da yaşıyorum Bursalı yok ki nerede ise
Dağlılar var gerçek Bursalı geri kalanının bir çoğu muhacir bir çoğu Artvinli
Bursa'nın yerlisiyiz diyenlerin bir çoğu da Osmanlı döneminde Balkanlardan gelmiş
Siyasetle alakası yok babam ticaret ile uğraşıyor çalıştığı kişilere müşterilere bakarak böyle bir genelleme yapıyor. Yerlisi değiliz bizde göçmeniz sanırım bu konulara pek bi uzağım tam bilmiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?