- Konu Sahibi arwen10_19
-
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.aynen ben de sıkıldım yani şöyle söliim yemek falan canım çekmiyo okuduysan elma kromdan bahsetmıstım ıstahımı gercekten kapattı da sadece hayatımda böle bi eksiklik varmış gibi gelio midemin boşluğu iç dünyamamı yansıdı ne.canım öncelikle başarılar dilerim inşallah istediğin sonuca ulaşırsınbide seninde oluyordur mutlaka diyetten sıkılma bıkma anların o zamanlar motivasyon çok önemli kendime sürekli zayıflıcam diyorum ve giymek istediğim giysileri düşünüyorum işe yarıyo birden iştağım kesiliyo benimde 1.75 boyum 74 kiloyum 65 olmayı hedefliyorum bayrama kadar senide takip edicem hoşcakal
çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.aynen ben de sıkıldım yani şöyle söliim yemek falan canım çekmiyo okuduysan elma kromdan bahsetmıstım ıstahımı gercekten kapattı da sadece hayatımda böle bi eksiklik varmış gibi gelio midemin boşluğu iç dünyamamı yansıdı ne.
mide gurultuları bazen de ağrı ve mide bulantısı tek canımı sıkan.yavaş yavaş alışacak midem de.
ben dün ne yaptım biliyomusunuz öğle ve akşam yemeğinde resmen ziyafet çektim.hemde öle az az değil resmen saldırdım kebaplar lahmacunlar pideler.
neyse 1 güncük olur demi hem bi çok kez duymuştum haftada 1 gün kendimizi ödüllendirmek gerekiyomuş.biliyorum benimki (afedersiniz) hayvanice oldu ama kih kih pişman değilim :)) çünkü yeni haftaya bomba gibi girmemi sağladı.
sabah:
3 kayısı 2 bardak su
3-4 çatal patlıcan közleme
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
öğlen:
1 pk çubuk kraker
1 orta kahve
olur canım tabi arada öyle şeyler bende bugün itibariyle 72. gördüm tardıda metebolizmam çok hızlıgüzel gidiyorum 4 günde 3 kilo vermiişim isveç diyeti yapıyorum canım hızlı sonuc almak istiyosan mutlaka öneririm :78:
ben isveç diyetini vakti zamanında denemistim lise yıllarıydı galiba 1 haftada 7 kilo falan verdim hemde ama şu an metabolizmam ve bünyem o diyeti kaldırmaz.zaten nerdeyse haftada 1 wc çıkıyorum.ben şu sorunu halledebilsem şu an uyguladığım diyetle de ciddi iyi veririm gibi gelio ama şu durumda biraz zor..
Aynı sorunu paylaşıyoruz o zaman ama senın beden kaç bilmiorum da benim durum felaketanladım canım benimde bayramdan sonra sözüm olucak fit olamaya çalışıyorumama gerçekten baya zor bozmamak için tutuyorum kendimi benim sorunum aslında belden aşagısı belim ince ama
Aynı sorunu paylaşıyoruz o zaman ama senın beden kaç bilmiorum da benim durum felaketüstüm 42 beden altım 46 :) baya dikkat çekici yani kötü anlamda.herkes basen daha çabuk gider diyo ama benimki zamklaşmış mubarek.sen özel bi hareket yapıomusun basen için?
selam canım,
öncelikle başarılar dilerim.
ama gördüğüm kadarıyla çok çok çok sağlıksız besleniyorsun. hele ılk gunler, devamlı süt :) canım yemiyerek bişey veremezsin. bu kanıtlanmış birşey. butun gun bişey yemiyorsun akşam 2 tane mısır. mısır dıyette yenmez oncelıkle :) bence sen ya bir diyetisyene git yada sağlıklı bir diyet listesiyle zayıfla.bilmiyorum kaç yaşındasın? daha önce kaç kere diyet yaptın? bu şekilde sağlıksız bır yolla kilo verirsen hem çok çabuk alırsın. hemde sağlığını etkiler. hergün etini sebzeni et olmazsa ne bılıym et yerıne geçicek bişey, dengeli yemen lazım. çalışıyorum diye bahane yok. bende çalışıyorum ve hergün evden yemek getiriyorum.bundan sonra hergün denetim var. bak karışmam ne yendi kontrol edicez :)) lütfen zayıflıycam dıye sağlıksız beslenme. ve bana da kızma olur mu?
Kalori hesaplama, yiyeceklerdeki kalori oranlar bulma, burdan bakalbılırsın kalorı hesaplamaya. net bılmıyorum tabıkı dogrumudur yanlışmıdır.
yok yok basen zor gidiyo canım basen için özel hareket yapmıyorum sadece mekik çekiyorum her gün 100 tane oda vucudum kendini toplasın diye boydan kurtarıyorum ben kımse bana bugüne kadar 70 gösteriyosun demedi hep 65 falan diyolar en fazla ama ben rahatsız oluyorum baya yagerçekten 65 olmam lazım bayrama kadar fena hırslıyım bide baş dönmelerim olmasa seninde oluyomu ? :44:
teşekkür ederim canım sana da başarılar dilerimmerhabalar diyeyim önce
valla iyi canını sıkmışlar benim canımı sıkan olmadı ama bende bayramda memlekete gideceğim. çok farklı görünmesemde hissedilir bir sonuç almaya çalışıyorum. ortak hedeflerimiz yani. başarılar dilerim
öğle:
150 gr tavuk ızgara
3 yk bulgur pilavı
2 dilim ekmek
1 ayran
yarım domates ve kıyılmış soğan
2 mürdüm eriği
ara:
1 mürdüm eriği
1 salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?