çook teşekkür ederim inşallahMutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun.. Çok şıklar :)
Çok güzeller canım sıcak sevimli bir evin olacak inşallah aşkla kullan huzurla eskit inşallahkızlar merhabaa :)
mayısın ilk haftası kısmetse yeni bi hayata başlıyorum.ve bu yeni hayatımın en güzel parçalarını sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum
çokk tesekkur ederim kuzum benm hepimizde inşaalh evlerimizde huzurla yaşayalımÇok güzeller canım sıcak sevimli bir evin olacak inşallah aşkla kullan huzurla eskit inşallah
çokk tesekkur ederim kuzum benm hepimizde inşaalh evlerimizde huzurla yaşayalım
beyaz eşyalarımızı siemensten ocak ve midi fırınımızı arçelikten aldık.ankastre fırın almayı tercih etmedim çünkü kirada oturacağımız için kendi evime geçtiğimde herşeyin daha iyisini alma şansını sona bıraktım :) yani ben böyle düşündüm çünkü ankastrelerin taşınması biraz sıkıntılı geldi.siz neler düşünüyorsunuz??
aynen canım kendi evimde olunca hersey yeni olsun istedim çünkü yemek yapmayı mufağı çok severim ben o yüzden daha özenli olsun istedim :) tabi bide yer sıkıntısı var ankastre için.bizde beyaz eşya için çok araştırdık son ana kadar da hep karşılaştırdık ama içimize en çok Siemens sindi açıkçası umarım memnun kalırız.Amin canım inşallahBiz henüz fırını halletmedik dediğin gibi eve göre almak en doğrusu eğer ankastre şeklinde yer yoksa solo alacağız eğer yer varsa ankastre olacak sizin yaptığınız mini fırında çok mantıklıymış aslında canım bir düşüneyim Hayırlı olsun herşeyin çok güzel modeller Siemens çok iyidir bizimde tercihimiz Bende yeni ciciler ekledim bu ay çok alışveriş yaptım
aynen canım kendi evimde olunca hersey yeni olsun istedim çünkü yemek yapmayı mufağı çok severim ben o yüzden daha özenli olsun istedim :) tabi bide yer sıkıntısı var ankastre için.bizde beyaz eşya için çok araştırdık son ana kadar da hep karşılaştırdık ama içimize en çok Siemens sindi açıkçası umarım memnun kalırız.
Bizde çok araştırmıştık canım en iyisini yapmışsınızütüm günlük rahat kullanım için elektrikli süpürge ve buharlı mop :)
evet kuzum ütü kardeşliği yapıyorum alınca dayanamadım denedim 2 kereBizde çok araştırmıştık canım en iyisini yapmışsınızÜtün ve süpürgelerinde hayırlı olsun ütü kardeşliğimiz var bu arada Sanırım bulaşık makinesi 6 programlıysa tipi aynı onunlada kardeş olabiliriz
Evet canım en mantıklı olanı yapmışsınevet kuzum ütü kardeşliği yapıyorum alınca dayanamadım denedim 2 keregerçekten çok memnun kaldım.bulaşık makınasıda evetcanım 6 prog lı onada herkese kulak kapatıp aldım yoksa 3 prog aldırıyolardı cok kullanılmıyor proglar die ama 1 kere alıyrum en doğrusunu yaptım benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?