Arzu'nun çeyizi :)

_Arzu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
578
641
158
34
kızlar merhabaa :)
mayısın ilk haftası kısmetse yeni bi hayata başlıyorum.ve bu yeni hayatımın en güzel parçalarını sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• arzz.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 819
  • arzz2.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 804
  • arzz3.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 805
  • arz.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 839
oturma odam ve yemek odam kargılı mobilyadan.yanlız koltuklar kumaş seceneklri farklı olucak.tek renk olan mor ve diğeri mor çiçekli bu modeli okadar değiştirdiki renkleri değişince.
yatak odası takımım İstikbal.uzun zamandor bu modeli beğeniyordum ve oda oldu :)
yorumlarınızı bekliyorumm

kızlar merhabaa :)
mayısın ilk haftası kısmetse yeni bi hayata başlıyorum.ve bu yeni hayatımın en güzel parçalarını sizinle paylaşmak istedim fikirlerinizi bekliyorum
Çok güzeller canım sıcak sevimli bir evin olacak inşallah aşkla kullan huzurla eskit inşallah

beyaz eşyalarımızı siemensten ocak ve midi fırınımızı arçelikten aldık.ankastre fırın almayı tercih etmedim çünkü kirada oturacağımız için kendi evime geçtiğimde herşeyin daha iyisini alma şansını sona bıraktım :) yani ben böyle düşündüm çünkü ankastrelerin taşınması biraz sıkıntılı geldi.siz neler düşünüyorsunuz??

Eklentiler

• ddd.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 710
  • dddd.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 726
  • mm.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 764
  • mmm.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 747
  • d.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 736
  • sh.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 746
çokk tesekkur ederim kuzum benm hepimizde inşaalh evlerimizde huzurla yaşayalım

Amin canım inşallahBiz henüz fırını halletmedik dediğin gibi eve göre almak en doğrusu eğer ankastre şeklinde yer yoksa solo alacağız eğer yer varsa ankastre olacak sizin yaptığınız mini fırında çok mantıklıymış aslında canım bir düşüneyimHayırlı olsun herşeyin çok güzel modeller Siemens çok iyidir bizimde tercihimizBende yeni ciciler ekledim bu ay çok alışveriş yaptım

aynen canım kendi evimde olunca hersey yeni olsun istedim çünkü yemek yapmayı mufağı çok severim ben o yüzden daha özenli olsun istedim :) tabi bide yer sıkıntısı var ankastre için.bizde beyaz eşya için çok araştırdık son ana kadar da hep karşılaştırdık ama içimize en çok Siemens sindi açıkçası umarım memnun kalırız.

ütüm günlük rahat kullanım için elektrikli süpürge ve buharlı mop :)
Bizde çok araştırmıştık canım en iyisini yapmışsınız Ütün ve süpürgelerinde hayırlı olsun ütü kardeşliğimiz var bu aradaSanırım bulaşık makinesi 6 programlıysa tipi aynı onunlada kardeş olabiliriz

evet kuzum ütü kardeşliği yapıyorum alınca dayanamadım denedim 2 kere gerçekten çok memnun kaldım.bulaşık makınasıda evetcanım 6 prog lı onada herkese kulak kapatıp aldım yoksa 3 prog aldırıyolardı cok kullanılmıyor proglar die ama 1 kere alıyrum en doğrusunu yaptım benceee

Evet canım en mantıklı olanı yapmışsın

Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh

bugün ufak bi alışveriş yaptımm :) 2 aydır hiiç bişey almıyordum ama insan rahatlıyor doğrusu tantitoni alışverrişm özellikle morlar beni benden aldı :)

Eklentiler

• 14521_buyuk_zoom.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 128
mutfakta şuan aklıma gelenler bu kadar bi tek eksiğim bardak takımlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…