Arzu'nun çeyizi :)

canım herşeyin çok güzel bayıldımm çok mutlu günlerde kullan inş. bi çok çeyizimiz benziyo birbine zevklerimiz aynı hemen hemen

canım herşeyin çok güzel bayıldımm çok mutlu günlerde kullan inş. bi çok çeyizimiz benziyo birbine zevklerimiz aynı hemen hemen
saol tatlım evet bende bakınca farkettim:) benimde koltuk takımım morlu olucak çiçekli cıvıl cıvıl :))

Canım topiğine eklediğin herşeye bayıldım güzel gunlerde kullan inşallah

amiiin teşekkür ederim kuzum bunlara bakınca sorunları kısada olsa unutuyorum..hepimiz hallerimizdeki gibi mutlu yaşayalım da gerisi fasa fiso.

Rabbim daha büyük sorunlar vermesin. Bunlar o tatlı telaşenin getirdikleri. yeterki o sorunları evlendikten sonra gündeme getirmeyelim. İnşallah çözülür sen gönlünü ferah tut canımm :)

maşallah, rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
evlilik arefesinin şeytanı bol olur derler
ufak tefek şeyleri dert edip, yaralanmayın ve yaralamayın derim
az sabır

canım hepsi çok güzel
evi tutmadan önce ocak ve fırın almasanız daha iyi olur
çünkü öyle değişik mutfaklar oluyor ki
bazılarında eski model büyük fırınlar için yer bırakılmış oluyor, bazıları ankastre, bazıları hiç bırakmıyor
acele etmeyin derim
veya aldığınız yere değiştirme ihtimalini söyleyin

cook saol canımm teşekkür ederim.evim belli canım o yüzden hepsini hallettim yoksa alırmıyım :O kendi evime çıkmayacağım içinde mini fırın ve set üstü ocak aldım.kendi evimde mutfağın nasıl olacağını bilmediğim için.ama şuan için evimiz belli olduğu için bizi idare etmesi için ocak ve fırın ı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…