ay çok beğendim :) markası ne cnm?az önce bayılarak bu nevresim takımını aldım kızllar
Eki Görüntüle 1365688
çok saol canım trendyoldan aldım yıldızlı ürünler butiğinden devam ediyor hala :)ay çok beğendim :) markası ne cnm?
saol tatlım evet bende bakınca farkettim:) benimde koltuk takımım morlu olucak çiçekli cıvıl cıvıl :))canım herşeyin çok güzel bayıldımm çok mutlu günlerde kullan inş. bi çok çeyizimiz benziyo birbine zevklerimiz aynı hemen hemen
amiiin teşekkür ederim kuzum bunlara bakınca sorunları kısada olsa unutuyorum..hepimiz hallerimizdeki gibi mutlu yaşayalım da gerisi fasa fiso.Canım topiğine eklediğin herşeye bayıldım güzel gunlerde kullan inşallah
amiiin teşekkür ederim kuzum bunlara bakınca sorunları kısada olsa unutuyorum..hepimiz hallerimizdeki gibi mutlu yaşayalım da gerisi fasa fiso.
saol canımm inşallahhhRabbim daha büyük sorunlar vermesin. Bunlar o tatlı telaşenin getirdikleri. yeterki o sorunları evlendikten sonra gündeme getirmeyelim. İnşallah çözülür sen gönlünü ferah tut canımm :)
canım hepsi çok güzelbeyaz eşyalarımızı siemensten ocak ve midi fırınımızı arçelikten aldık.ankastre fırın almayı tercih etmedim çünkü kirada oturacağımız için kendi evime geçtiğimde herşeyin daha iyisini alma şansını sona bıraktım :) yani ben böyle düşündüm çünkü ankastrelerin taşınması biraz sıkıntılı geldi.siz neler düşünüyorsunuz??
cook saol canımm teşekkür ederim.evim belli canım o yüzden hepsini hallettim yoksa alırmıyım :O kendi evime çıkmayacağım içinde mini fırın ve set üstü ocak aldım.kendi evimde mutfağın nasıl olacağını bilmediğim için.ama şuan için evimiz belli olduğu için bizi idare etmesi için ocak ve fırın ı aldımcanım hepsi çok güzel
evi tutmadan önce ocak ve fırın almasanız daha iyi olur
çünkü öyle değişik mutfaklar oluyor ki
bazılarında eski model büyük fırınlar için yer bırakılmış oluyor, bazıları ankastre, bazıları hiç bırakmıyor
acele etmeyin derim
veya aldığınız yere değiştirme ihtimalini söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?