çok akıllıcacook saol canımm teşekkür ederim.evim belli canım o yüzden hepsini hallettim yoksa alırmıyım :O kendi evime çıkmayacağım içinde mini fırın ve set üstü ocak aldım.kendi evimde mutfağın nasıl olacağını bilmediğim için.ama şuan için evimiz belli olduğu için bizi idare etmesi için ocak ve fırın ı aldım
Canım herşeyini çok beğendim. Zevklerimiz ne kadar da çok benziyorütümü değiştirdim kızlarrr Eki Görüntüle 1383016
çook saol kuzumm evet zevklerimiz benziyo gerçekten düğün ne zaman kısmetse ?Canım herşeyini çok beğendim. Zevklerimiz ne kadar da çok benziyorRabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah Trendyoldan aldığın nevresimine tek kelime ile Ba-yıl-dıımmm
13 Eylülde canımçook saol kuzumm evet zevklerimiz benziyo gerçekten düğün ne zaman kısmetse ?
saol kuzum dün denememi yaptım evde dayanamadım :) ütü yapmayı pek sevmem normalde çabuk sıkılırım.ama gayet hoşuma gittti :)Ütünü çok sevdim canım, güzel günlerde kullan :))
evet canım 30 nisan-3 mayıs13 Eylülde canımSeninde mayısta sanırım yorumlardan öyle okudum
Harika canımevet canım 30 nisan-3 mayıs
saol kuzum dün denememi yaptım evde dayanamadım :) ütü yapmayı pek sevmem normalde çabuk sıkılırım.ama gayet hoşuma gittti :)
aminnn tatlım çook teşekkür ederimÇok çok güzel canım, güzel günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
çok saol tatlım öyledir çok şükür zevklerimiz az çok benziyo :)Guzel gunlerde kullan canim.. kayinvalidenin hediyesi de cok hos zevkliymis ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?