Asabi koca kişisi

Burclarin icinde bir tek yengeç erkegi sorumluluk almaktan kacar...yani tabi harita onemlidir ama genele baktiğimizda yengec erkegi evlenilcek en son erkek bile değildir...:)

Tum ezberlerimi alt ust ettiniz simdi. :işsiz:
 
Esi Askeriyede calisan tanidigim kadinlarda var onlarin esleride sinirli bence biraz isiylede kaynakli bu durum hep alt ust iliskisi emir komuta.

Bence biraz uzerine gitme yuz verme hakettigi degeri ilgiyi goster hobilerine yonel bakalim bu tavirlarini fark edecek mi.

Kimi erkek poh pohlanmaktan hoslanir kimisine yuz vermezsin takmazsin bu dilden anlar sahsen ben esimin uzerine dustugum zaman adam bi edalara girior kopek cektigim zamanda pesimden ayrilmior..
 
Burclarin icinde bir tek yengeç erkegi sorumluluk almaktan kacar...yani tabi harita onemlidir ama genele baktiğimizda yengec erkegi evlenilcek en son erkek bile değildir...:)
Aslında sorumluluk sahıbı
Mesela ben oğlağım yükselenim aslan esıminkini blmiyorum dodugu saat onemli cunku bu faktorde
Ben sıkıldıgım sevmedıgım bır ısı atarım kenara
Kendıdı zorda olsa onu sabırla yapar basırır ama bılemedım tabı :)
 
Esinize sürpriz hazırlasanız? 1 gün bebegi kvye bırakıp onu dinlendirecek ne varsa onu yapsanız?

Sevdigi tarzda film, yemek, hatta masaj... eğlenceli sohbetler.

Esinizin isi dolayısıyla böyle olduğunu söylediginiz icin yazıyorum bunları. Tsk zor... onu keyiflendirecek gevsetecek biseyleri siz yapsanız bir müddet?

Koltukta mı uzanıyor, gidin basucuna dizinize yatırın. Ya da siz de yanina uzanın. Bilmiyorum.. kelle koltukta bir meslek ve şehitler var...
Esım ne romantızmden hoslanıyor nede o aktıvıteye katılıyor :)
Ama haklısınız eve sagsalım gelmesı bıle bır guzellık
 
Çok küçük yaşta evlenmişsiniz her ikinizde
Tam olarak gençliğini yaşamamış ne o ne de sen .
Adam bunalmış olabilir .
Tabi sende ..
Bebek az büyüsün iş bul çalış bence
Sen de yoğun ol
O sana sarsın.
Ilk defa kim olduğunu önemsemeden objektif yorum yaptım
Bence bi alkışı hak ettim :KK45:
En güzelini yaptım canım :)
Hıcbır zaman kışılerı burada konularına gore degerlendırmedım ben o anda gordugume bakar odaklanırım

Evet haklı olabılırsın
 
Esinizin sakinlesmeye ihtiyaci var derdi siz degilsiniz kuzum uzerinize alinmayin yasadigi seyler agir gelmistir dediginiz gibi yogundur bos vaktindede arkadaslarla belki tine yoruluyordur,beden yorgunlu degil ama zihin yorgunlugu berbat guzellikle konus gerekirse bir psikiyatriye gitsin senin ne sucun var ama kadin ruhundanda anlamasini pek bekleme ben anlayanini gormedim varsada azdir ,cocuk gibi seviyor demissin birak oyle göstersin eger sende yorgun degilsen ne sekilde istedigini gostererek yonlendir onu, baska ne yapilir bilemedim, ama su varki sorun sen degilsin o.
 
Bir kaç gündür evliliğimiz hakkında çok düşünüyorum . Doğru insan eşim mi? diye. Sebeplerine gelecek olursak eşimin sürekli işi olması , bana hiç vaktinin olmaması , evde beraber yediğimiz tek öğünün kahvaltı olması ve son zamanlarda işinde yaşadığı sitresi bende atmaya çalışması . Tsk' da çalışıyor stres , zaman kısıtlığı vs anlıyorum ama kadınlık duygularım artık anlayışımın önüne geçiyor . İşten gelir yemek yemez genellikle çayını içer ve koltukta uyuya kalır , adetimiz bu . cumartesı yok , pazar yok , olsada bana yok çünkü arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha mutlu kendisi .
Koltukta uyuya kalıyor çoğunlukla kaldırıp yerine yatırmaya çalışıyorum beni azarlamalar vs vs. Sabah oluncada sarılıp öpmeler .. Ne biliyim artık hoş göremiyorum .
Bir kaç gündür bana yaşattığı stres se bugün beni bir saat oturtup gözyaşı dökmeye itti .
Birşey soruyorum ters ters cevaplar ..
Sürekli bana bir fırça atma halinde kendisi , çocuğu gibi sürekli azarlayacak yer arıyor kendince . Yapı olarak bende çok sinirli bir insanım ama fırça kayacak yer aramıyorum kimseye .
Haftasonu kahvaltıya gidecektik çocuğu babaannesine bırakıp sırf biraz birbirimize zaman ayırabilelim diye , kendisi söylüyordu çok bunaldım kaçalım vs vs .
Soruyorum çıkarttı elime koydu iki yüz lira git dedi .
Ben evımdede yiyorum o iki lokmayı mekanın vs bır onemı yok , derdim senınle bırseyler yapmış olmak .
Ama o bunu " ben dışarıya çıkmak istiyorum " olarak algılıyor ve yanımda olmuş olmamış hiçbir önemi yok .
Evli miyim bekar mıyım ben bile farkında değilim artık .
Öyle bir yalnızlıkta sürükleniyorjm ki adam farkında bile değil
Duygularımı dile getirmeyi sevmeöe rağmen açık açık biraz ilgilen benimle diyorum " sevip öpüyorum ya " diyor .
Anlamıyor değil anlamak istemiyor .
Beni her gün çocuğu gibi yanaklarıma asılıp mıncırması ona görebu buna yeterli hissini veriyor .
Kadın nasıl sevilir bir haber .
Tartıştık bugün biraz
Neden sırf kapıyı geç açmışım anahtarla girer hep kendisi normalde bugün kapıyı çalacağı tuttu .
Makyaj yapıyordum sil şunu diyerek beni azarladı bende karşılık verince vurdu kapıyı çıktı gıttı .
Birşeyime karışmaz , makyajıma falan normalde çatacak yer arıyor ve ben sakin kalamıyorum.
Derdin mı var dıyorım bunaldım iş güç dıyor
Sinirlerimi yıprattı artık
Bırak kanepede tutula tutula uyusun
Kalk yerine yat bile deme
Zaten iş stresi falan sadece erkeklere var kadınların öyle bir hakkı yok
 
Back
X