Bir kaç gündür evliliğimiz hakkında çok düşünüyorum . Doğru insan eşim mi? diye. Sebeplerine gelecek olursak eşimin sürekli işi olması , bana hiç vaktinin olmaması , evde beraber yediğimiz tek öğünün kahvaltı olması ve son zamanlarda işinde yaşadığı sitresi bende atmaya çalışması . Tsk' da çalışıyor stres , zaman kısıtlığı vs anlıyorum ama kadınlık duygularım artık anlayışımın önüne geçiyor . İşten gelir yemek yemez genellikle çayını içer ve koltukta uyuya kalır , adetimiz bu . cumartesı yok , pazar yok , olsada bana yok çünkü arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha mutlu kendisi .
Koltukta uyuya kalıyor çoğunlukla kaldırıp yerine yatırmaya çalışıyorum beni azarlamalar vs vs. Sabah oluncada sarılıp öpmeler .. Ne biliyim artık hoş göremiyorum .
Bir kaç gündür bana yaşattığı stres se bugün beni bir saat oturtup gözyaşı dökmeye itti .
Birşey soruyorum ters ters cevaplar ..
Sürekli bana bir fırça atma halinde kendisi , çocuğu gibi sürekli azarlayacak yer arıyor kendince . Yapı olarak bende çok sinirli bir insanım ama fırça kayacak yer aramıyorum kimseye .
Haftasonu kahvaltıya gidecektik çocuğu babaannesine bırakıp sırf biraz birbirimize zaman ayırabilelim diye , kendisi söylüyordu çok bunaldım kaçalım vs vs .
Soruyorum çıkarttı elime koydu iki yüz lira git dedi .
Ben evımdede yiyorum o iki lokmayı mekanın vs bır onemı yok , derdim senınle bırseyler yapmış olmak .
Ama o bunu " ben dışarıya çıkmak istiyorum " olarak algılıyor ve yanımda olmuş olmamış hiçbir önemi yok .
Evli miyim bekar mıyım ben bile farkında değilim artık .
Öyle bir yalnızlıkta sürükleniyorjm ki adam farkında bile değil
Duygularımı dile getirmeyi sevmeöe rağmen açık açık biraz ilgilen benimle diyorum " sevip öpüyorum ya " diyor .
Anlamıyor değil anlamak istemiyor .
Beni her gün çocuğu gibi yanaklarıma asılıp mıncırması ona görebu buna yeterli hissini veriyor .
Kadın nasıl sevilir bir haber .
Tartıştık bugün biraz
Neden sırf kapıyı geç açmışım anahtarla girer hep kendisi normalde bugün kapıyı çalacağı tuttu .
Makyaj yapıyordum sil şunu diyerek beni azarladı bende karşılık verince vurdu kapıyı çıktı gıttı .
Birşeyime karışmaz , makyajıma falan normalde çatacak yer arıyor ve ben sakin kalamıyorum.
Derdin mı var dıyorım bunaldım iş güç dıyor
Sinirlerimi yıprattı artık