- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Evet acıyorumHer okuduğuna acıyorsan sorun benden çok sendedir
Relax :)
Çok şükür okuduklarından daha iyiyim
Ne yaptın sanıyorsun şimdi
Laf mı şey yaptın?
Hay allahım
Buradaki seviye gittikçe kötüleşiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet acıyorumHer okuduğuna acıyorsan sorun benden çok sendedir
Relax :)
E neden hala buradasın ?Evet acıyorum
Çok şükür okuduklarından daha iyiyim
Ne yaptın sanıyorsun şimdi
Laf mı şey yaptın?
Hay allahım
Buradaki seviye gittikçe kötüleşiyor
Tam üstüne bastın , teşekkürler :)Burç üzerine bir yorum yapicam. Sacma gelir belki ama uyucak diye biseu degil..
Affedersiniz ama yengecler asiri derecede şüpheci,kiskanc,kuskucu, olur.. mesela siz bisey soylersiniz o yanlis anlar.. yada hic bisey yapmadiginiz halde bile kendi kafazinda senaryo yazar ve ona inanir..
mesela o size yaklaşirsa, ve siz geri cekilirseniz. O hemen kuruntu yapar.. acaba esim beni sevmiyormu gönlü baskasina mi kaydi.. yada buna benzer bisey.. siz ancak sevginizi belli ederseniz aşırı oda size daha baska davranir..
mesela oda kiskanilmak ister cok sevilmek ister.. yengecler cok kirilgandir, hassastir, duygusaldir.. ve severse cok sever.. ama zor bi burc..
Değil mi?E neden hala buradasın ?
Mesele gidebilirsin , görmezden gelebilirsin ve ya okuyup yazmayabilirsin .
Emin ol çok kolay şeyler bir tıka bakıyor
Soguk davramma adama tatlim.Tam üstüne bastın , teşekkürler :)
Benim herhangi bir şikayetim yokDeğil mi?
Yapsana sen bana yazana kadar
:)
Soğuk davranmak istesem bile görmüyorum kiSoguk davramma adama tatlim.
Benim eşim de tsk da , ve zor bir dönem içindeler . Ülke olarak zaten zor bir dönemdeyiz. Stresli olmasi çok çok normal. Benim eşim de eve morali bozuk geliyor , ben ondan birsey beklemiyorum, çünkü onu anlayabiliyorum. Ben onun kafasını dağıtmak için birseyler yapmaya çalışıyorum .Esprileri komik şeyler yapiyorum, spor ya da film izliyoruz. Hic birsey bulamazsam eski guzel anilarimizdan giriyorum ,birbirimize odaklanmamizi sagliyorum .Eşim bana , seni görünce herseyi unutuyorum diyor . Yani güzel kardeşim is sende bitiyor birazda.Bir kaç gündür evliliğimiz hakkında çok düşünüyorum . Doğru insan eşim mi? diye. Sebeplerine gelecek olursak eşimin sürekli işi olması , bana hiç vaktinin olmaması , evde beraber yediğimiz tek öğünün kahvaltı olması ve son zamanlarda işinde yaşadığı sitresi bende atmaya çalışması . Tsk' da çalışıyor stres , zaman kısıtlığı vs anlıyorum ama kadınlık duygularım artık anlayışımın önüne geçiyor . İşten gelir yemek yemez genellikle çayını içer ve koltukta uyuya kalır , adetimiz bu . cumartesı yok , pazar yok , olsada bana yok çünkü arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha mutlu kendisi .
Koltukta uyuya kalıyor çoğunlukla kaldırıp yerine yatırmaya çalışıyorum beni azarlamalar vs vs. Sabah oluncada sarılıp öpmeler .. Ne biliyim artık hoş göremiyorum .
Bir kaç gündür bana yaşattığı stres se bugün beni bir saat oturtup gözyaşı dökmeye itti .
Birşey soruyorum ters ters cevaplar ..
Sürekli bana bir fırça atma halinde kendisi , çocuğu gibi sürekli azarlayacak yer arıyor kendince . Yapı olarak bende çok sinirli bir insanım ama fırça kayacak yer aramıyorum kimseye .
Haftasonu kahvaltıya gidecektik çocuğu babaannesine bırakıp sırf biraz birbirimize zaman ayırabilelim diye , kendisi söylüyordu çok bunaldım kaçalım vs vs .
Soruyorum çıkarttı elime koydu iki yüz lira git dedi .
Ben evımdede yiyorum o iki lokmayı mekanın vs bır onemı yok , derdim senınle bırseyler yapmış olmak .
Ama o bunu " ben dışarıya çıkmak istiyorum " olarak algılıyor ve yanımda olmuş olmamış hiçbir önemi yok .
Evli miyim bekar mıyım ben bile farkında değilim artık .
Öyle bir yalnızlıkta sürükleniyorjm ki adam farkında bile değil
Duygularımı dile getirmeyi sevmeöe rağmen açık açık biraz ilgilen benimle diyorum " sevip öpüyorum ya " diyor .
Anlamıyor değil anlamak istemiyor .
Beni her gün çocuğu gibi yanaklarıma asılıp mıncırması ona görebu buna yeterli hissini veriyor .
Kadın nasıl sevilir bir haber .
Tartıştık bugün biraz
Neden sırf kapıyı geç açmışım anahtarla girer hep kendisi normalde bugün kapıyı çalacağı tuttu .
Makyaj yapıyordum sil şunu diyerek beni azarladı bende karşılık verince vurdu kapıyı çıktı gıttı .
Birşeyime karışmaz , makyajıma falan normalde çatacak yer arıyor ve ben sakin kalamıyorum.
Derdin mı var dıyorım bunaldım iş güç dıyor
Sinirlerimi yıprattı artık
Aslinda yengecler bi taraftan evcimen olurlar. Esiyle cocuguyla ilgilenmeyi sever.Soğuk davranmak istesem bile görmüyorum ki
Mesai saatleri yoğun
Öyle fakat kadın olarak bende çocuk ve ev işlerinden bunalıyorumBenim eşim de tsk da , ve zor bir dönem içindeler . Ülke olarak zaten zor bir dönemdeyiz. Stresli olmasi çok çok normal. Benim eşim de eve morali bozuk geliyor , ben ondan birsey beklemiyorum, çünkü onu anlayabiliyorum. Ben onun kafasını dağıtmak için birseyler yapmaya çalışıyorum .Esprileri komik şeyler yapiyorum, spor ya da film izliyoruz. Hic birsey bulamazsam eski guzel anilarimizdan giriyorum ,birbirimize odaklanmamizi sagliyorum .Eşim bana , seni görünce herseyi unutuyorum diyor . Yani güzel kardeşim is sende bitiyor birazda.
Evcimenlik konusunda sıkıntım yokAslinda yengecler bi taraftan evcimen olurlar. Esiyle cocuguyla ilgilenmeyi sever.
Evcimenlik konusunda sıkıntım yok
Fakat kafası dolu ya da moralı bozuk cıkıyor gıdıyor erkek arkadaslarıyla , yan yana olsakta konusacak herhangı bır konumuz yok olsada gecıstırıyor
Zaten koltukta uyuyan adam bır konu acsam bır bakıyorum kacıncı ruyada
Hayal kırıklığı derken ?Esiniz hayalkirikligi yasadimi sizden yana? Belki bundan boyle davraniyordur.. mesela kucuk suprizler hazirlayip,,biraz kocaniza yanasirsaniz.. acaba disara gidermi?
Annem ben evlenmek istediğim zaman , idare etmeyi öğrendin mi diye sormuştu . Evet demiştim , o zaman tamam demişti . Çok sonra dan anlayabildim annemin ne demek istediğini . Kadın olmak , anne olmak çok zor . Bazen duygularindan fedakarlik yapmak gerekiyor . O değişmiyorsa sen değiş . Sen uğraş , ayıp değil günah değil eşin evliliğin, mutluluk ve huzurun . Sen ilgi gösterip ,kafasını dagitabilirsin. Eğer esin başka bi sektör de calissaydi, inan sana bunları söylemezdim. Zorluklarını eşimin gözlerin de gorebiliyorum.. eminim senin esin de aynı durumda ,zaten stresli olduğunu da söylüyorsun . Şimdi yine mune den uyarı alacağım ama , sen asker eşi sin ,güçlü olmalısın , cok şükür aksamlari esin evine geliyor , bu dönem de senden daha mutlu su olmamalı !Öyle fakat kadın olarak bende çocuk ve ev işlerinden bunalıyorum
İlgş istiyorum haliyle
Yani hayalkirikligi yasayip ondan boyle soguk tavirlar sergileyen..Hayal kırıklığı derken ?
Eşim romantizmden hoşlanmaz açıkçası yaptıramazsınız yani öyle süprizler
Siz yapın onuda takmaz
Medela gidin bir masa hazırlayın o gşder masaya oturmak yerine tv izler
Çok haklısın tesekkur ederımAnnem ben evlenmek istediğim zaman , idare etmeyi öğrendin mi diye sormuştu . Evet demiştim , o zaman tamam demişti . Çok sonra dan anlayabildim annemin ne demek istediğini . Kadın olmak , anne olmak çok zor . Bazen duygularindan fedakarlik yapmak gerekiyor . O değişmiyorsa sen değiş . Sen uğraş , ayıp değil günah değil eşin evliliğin, mutluluk ve huzurun . Sen ilgi gösterip ,kafasını dagitabilirsin. Eğer esin başka bi sektör de calissaydi, inan sana bunları söylemezdim. Zorluklarını eşimin gözlerin de gorebiliyorum.. eminim senin esin de aynı durumda ,zaten stresli olduğunu da söylüyorsun . Şimdi yine mune den uyarı alacağım ama , sen asker eşi sin ,güçlü olmalısın , cok şükür aksamlari esin evine geliyor , bu dönem de senden daha mutlu su olmamalı !
Eşimi iyi tanırım eger benden yana bır hayal kırıklıgı yaşasaydı suan evlı olmazdık.Yani hayalkirikligi yasayip ondan boyle soguk tavirlar sergileyen..
Eşimi iyi tanırım eger benden yana bır hayal kırıklıgı yaşasaydı suan evlı olmazdık.
Soguk degıl aslında hayatından ve yasadıgı yorgunluktan bunalmış