Asabi koca kişisi

Bir kaç gündür evliliğimiz hakkında çok düşünüyorum . Doğru insan eşim mi? diye. Sebeplerine gelecek olursak eşimin sürekli işi olması , bana hiç vaktinin olmaması , evde beraber yediğimiz tek öğünün kahvaltı olması ve son zamanlarda işinde yaşadığı sitresi bende atmaya çalışması . Tsk' da çalışıyor stres , zaman kısıtlığı vs anlıyorum ama kadınlık duygularım artık anlayışımın önüne geçiyor . İşten gelir yemek yemez genellikle çayını içer ve koltukta uyuya kalır , adetimiz bu . cumartesı yok , pazar yok , olsada bana yok çünkü arkadaşlarıyla vakit geçirmekten daha mutlu kendisi .
Koltukta uyuya kalıyor çoğunlukla kaldırıp yerine yatırmaya çalışıyorum beni azarlamalar vs vs. Sabah oluncada sarılıp öpmeler .. Ne biliyim artık hoş göremiyorum .
Bir kaç gündür bana yaşattığı stres se bugün beni bir saat oturtup gözyaşı dökmeye itti .
Birşey soruyorum ters ters cevaplar ..
Sürekli bana bir fırça atma halinde kendisi , çocuğu gibi sürekli azarlayacak yer arıyor kendince . Yapı olarak bende çok sinirli bir insanım ama fırça kayacak yer aramıyorum kimseye .
Haftasonu kahvaltıya gidecektik çocuğu babaannesine bırakıp sırf biraz birbirimize zaman ayırabilelim diye , kendisi söylüyordu çok bunaldım kaçalım vs vs .
Soruyorum çıkarttı elime koydu iki yüz lira git dedi .
Ben evımdede yiyorum o iki lokmayı mekanın vs bır onemı yok , derdim senınle bırseyler yapmış olmak .
Ama o bunu " ben dışarıya çıkmak istiyorum " olarak algılıyor ve yanımda olmuş olmamış hiçbir önemi yok .
Evli miyim bekar mıyım ben bile farkında değilim artık .
Öyle bir yalnızlıkta sürükleniyorjm ki adam farkında bile değil
Duygularımı dile getirmeyi sevmeöe rağmen açık açık biraz ilgilen benimle diyorum " sevip öpüyorum ya " diyor .
Anlamıyor değil anlamak istemiyor .
Beni her gün çocuğu gibi yanaklarıma asılıp mıncırması ona görebu buna yeterli hissini veriyor .
Kadın nasıl sevilir bir haber .
Tartıştık bugün biraz
Neden sırf kapıyı geç açmışım anahtarla girer hep kendisi normalde bugün kapıyı çalacağı tuttu .
Makyaj yapıyordum sil şunu diyerek beni azarladı bende karşılık verince vurdu kapıyı çıktı gıttı .
Birşeyime karışmaz , makyajıma falan normalde çatacak yer arıyor ve ben sakin kalamıyorum.
Derdin mı var dıyorım bunaldım iş güç dıyor
Sinirlerimi yıprattı artık

Şimdiden Türkçem iyi değil (,yazışmam şekli) o yüzden çok hatta yapip iyi yazmaya bilirim..

Bi kaç gün takip ediyorum bu siteyi, ve sizin konunuzu okumaya basladim.. ve sirf bunu yazmak icin üye oldum.. bana garip geldiniz şahsen herkezden nefret etme şekliniz, herkezde bir hatta bulma merakı sanki siz dört dörtlüksunuz mubarek..

Baska konularinizi okudum orda esim bana şiddet uyguluyor diyorsunuz, öbür konuda esim bana siddet uygulamaz diyorsunuz. Bu adamdan sevgi bekliyorsuniz peki siz ne yapiyorsunuz? Cok itici bir katekteriniz var.. özelikle onun ailesine karsi. Herkez birbirine sevmek zorunda degik ama bunun uslubu var..

Siz kucuk şeylerde bosanicam diyorsunuz, kac sayfa ayaz ayaz bagriyorsunuz bosanicam.. Eh boşan ozaman daha fazla niye uzatiyorsunuz ki?

Eşiniz cok kıskanç siz artik belki gecmiste biseyler yasadiniz ve size güvenmez oldu .. neden biliyormusunuz? Cunku her kavagda bosaniyorum, gidiyorum, banane gibi tarzlardan konusuyorsunuz, triplere giriyorsunuz adam tabiki size guvenmez. Vurdum duymazsiniz, ve eşiniz bu konu üzerinde üzülen taraf cunku hem ailesine kötü davraniyorsunuz sonra ona sucu veriyorsunuz.. Adami kendinden sogutuyorsun..

Evliligini kurtarmak istiyorsan biraz sakinlesmenizi tavsiye ederim.. esiniz ailesine duskun biri olarak sezdim) sizde azicik ailesini sevmeye çalışın..

Ilgini istiyorsan guzel davranmanizi tavsiye ederim..

Benim eşimde çok yoğun çalışıyor hiç böyle bir tavrı yok. Çekilmez bi adammış Allah sabır versin.

Dönemseldir belki. Bunalir bazen insan, öyle bir şeydir. Kızınız biraz daha büyüsün hayatınız eskiye döner inşallah.

Şimdiden Türkçem iyi değil (,yazışmam şekli) o yüzden çok hatta yapip iyi yazmaya bilirim..

Bi kaç gün takip ediyorum bu siteyi, ve sizin konunuzu okumaya basladim.. ve sirf bunu yazmak icin üye oldum.. bana garip geldiniz şahsen herkezden nefret etme şekliniz, herkezde bir hatta bulma merakı sanki siz dört dörtlüksunuz mubarek..

Baska konularinizi okudum orda esim bana şiddet uyguluyor diyorsunuz, öbür konuda esim bana siddet uygulamaz diyorsunuz. Bu adamdan sevgi bekliyorsuniz peki siz ne yapiyorsunuz? Cok itici bir katekteriniz var.. özelikle onun ailesine karsi. Herkez birbirine sevmek zorunda degik ama bunun uslubu var..

Siz kucuk şeylerde bosanicam diyorsunuz, kac sayfa ayaz ayaz bagriyorsunuz bosanicam.. Eh boşan ozaman daha fazla niye uzatiyorsunuz ki?

Eşiniz cok kıskanç siz artik belki gecmiste biseyler yasadiniz ve size güvenmez oldu .. neden biliyormusunuz? Cunku her kavagda bosaniyorum, gidiyorum, banane gibi tarzlardan konusuyorsunuz, triplere giriyorsunuz adam tabiki size guvenmez. Vurdum duymazsiniz, ve eşiniz bu konu üzerinde üzülen taraf cunku hem ailesine kötü davraniyorsunuz sonra ona sucu veriyorsunuz.. Adami kendinden sogutuyorsun..

Evliligini kurtarmak istiyorsan biraz sakinlesmenizi tavsiye ederim.. esiniz ailesine duskun biri olarak sezdim) sizde azicik ailesini sevmeye çalışın..

Ilgini istiyorsan guzel davranmanizi tavsiye ederim..
Ben eşim bana sıddet uyguluyor dıye ne zaman bır konu actım pardon ?
Bır konumda bana vurdu dıye bahsettım
Kımsenın gecmış konularından kuyuya ınıp kovama su alır gıbı arak yapıp polemik yaratmadım hiç bir zaman burda .
Bılmedıgınız hayatım uzerınden hak iddia edıp gıybet yapmayın :)
En azından ikıncı uyelıklerle :KK14:

Cok uzun suredir evlisiniz benim bildigim.. Yeni bebeginiz de oldu..
Ne zamandir boyle eşin?
8 yıl olacak canım
Pek sorunumuz yok aslında gunluk sıkıntı stres dısında fakat kendısı bu ara işlerden cok bunaldıgını soyluyor
Bebekten sonrada gezmelerımız sorunlu olur oldu
Cocuk kucuk halıyle tam bırsey yapıcaz bır yerde aglıyor vs
O yuzden kendısıde bundan sıkılıyor sureklı arkadaslarıyla vakıt gecırmek istiyor

Ben eşim bana sıddet uyguluyor dıye ne zaman bır konu actım pardon ?
Bır konumda bana vurdu dıye bahsettım
Kımsenın gecmış konularından kuyuya ınıp kovama su alır gıbı arak yapıp polemik yaratmadım hiç bir zaman burda .
Bılmedıgınız hayatım uzerınden hak iddia edıp gıybet yapmayın :)
En azından ikıncı uyelıklerle :KK14:

Tokat atmakta bir siddet hanim efendi..
sizi kirmak istemem, ama cok atarli geldiniz. Belkide boyle degilsiniz ben yanlış anlamışindır. Evliliğini kurtarmak istiyorsaniz, eşinizle konuşun konusurken sevgi dolu yaklasiniz

Dönemseldir belki. Bunalir bazen insan, öyle bir şeydir. Kızınız biraz daha büyüsün hayatınız eskiye döner inşallah.
İşten bunalmış , nasıl yaşadığını anlamıyormuş vs . soyledıgı tek şey bu
Umarım , cok tesekkur ederım
Bu arada soylemeden eddmıcem sylvia çok sevdiğim bir yazardır nickiniz cok guzel :)

Tokat atmakta bir siddet hanim efendi..
sizi kirmak istemem, ama cok atarli geldiniz. Belkide boyle degilsiniz ben yanlış anlamışindır. Evliliğini kurtarmak istiyorsaniz, eşinizle konuşun konusurken sevgi dolu yaklasiniz
Elbette bır sıddet
Psıkolojık baskıda bır sıddet ben bunun tersını hıcbır zaman ıddıa etmedım .
O zamanlar yenı dogum yapmıs ve yarı lohusaydım ve halıyle sızın o aılesını ıstemıyorsunuz dedıgıniz insanlardan cok cektım .
Yani bilip bilmeden gecmıs konularımı deşerek bana bır karakter analızı yapmanız yanlış .
8 yıllık evlıyım eşimden daha bu yıl tokat yedım , hakettım ya da haketmedım önemli olan onun bunu yapmış olmasıydı.
Hiç bir kadına kımse sen soylesın boylesın tarzında yorum yapmak haddı degıl bence.
Hiç bir kadında şiddeti haketmez doğal olarak , nasıl biri olursa olsun
Haa ben burada esım benı dovuyor , sovuyor gıbı konular acsaydım ve bosanmasaydım amenna .
Her neyse size iyi geceler

Elbette bır sıddet
Psıkolojık baskıda bır sıddet ben bunun tersını hıcbır zaman ıddıa etmedım .
O zamanlar yenı dogum yapmıs ve yarı lohusaydım ve halıyle sızın o aılesını ıstemıyorsunuz dedıgıniz insanlardan cok cektım .
Yani bilip bilmeden gecmıs konularımı deşerek bana bır karakter analızı yapmanız yanlış .
8 yıllık evlıyım eşimden daha bu yıl tokat yedım , hakettım ya da haketmedım önemli olan onun bunu yapmış olmasıydı.
Hiç bir kadına kımse sen soylesın boylesın tarzında yorum yapmak haddı degıl bence.
Hiç bir kadında şiddeti haketmez doğal olarak , nasıl biri olursa olsun
Haa ben burada esım benı dovuyor , sovuyor gıbı konular acsaydım ve bosanmasaydım amenna .
Her neyse size iyi geceler

Kusuruma bakma, önyargılı davrandim bu konuda..

Bisey sorabilirmiyim? Sizin ve esinizin burcunu öğrenebilirmiyim belki cok sacma bir soru ama merak ediyorum.

Kusuruma bakma, önyargılı davrandim bu konuda..

Bisey sorabilirmiyim? Sizin ve esinizin burcunu öğrenebilirmiyim belki cok sacma bir soru ama merak ediyorum.
Önemli değil
Oğlak burcuyum eşimde yengeç

İşten bunalmış , nasıl yaşadığını anlamıyormuş vs . soyledıgı tek şey bu
Umarım , cok tesekkur ederım
Bu arada soylemeden eddmıcem sylvia çok sevdiğim bir yazardır nickiniz cok guzel :)

Çok teşekkür ederim, ben de çok severim. :)
Silahlı personel öyle oluyor. Çok yogunlar, stresliler. Bazen çok üzülüyorum çalışma şartlarına. Eşim polis, benzer koşulları var.

Ve bebekten sonra değişen şartlara bağlıyorum. Biraz daha büyürse bebek yine eskisi gibi olursunuz.

Anlaşamadığınz bir durum yok, sevgisizlik yok, güvensizlik yok; diğer faktörler gelip geçici.

Çok teşekkür ederim, ben de çok severim. :)
Silahlı personel öyle oluyor. Çok yogunlar, stresliler. Bazen çok üzülüyorum çalışma şartlarına. Eşim polis, benzer koşulları var.

Ve bebekten sonra değişen şartlara bağlıyorum. Biraz daha büyürse bebek yine eskisi gibi olursunuz.

Anlaşamadığınz bir durum yok, sevgisizlik yok, güvensizlik yok; diğer faktörler gelip geçici.
Evet ister istemez bunalıyorum ve patlıyoeum elimde olmadan
Çalışma şartlarını bılıyorum az cokda yasadıgı ıs stresıne şahıdım ama insan işte
Allah eşinizi ve bütün vatan evlatlarını korusun :)

Evet ister istemez bunalıyorum ve patlıyoeum elimde olmadan
Çalışma şartlarını bılıyorum az cokda yasadıgı ıs stresıne şahıdım ama insan işte
Allah eşinizi ve bütün vatan evlatlarını korusun :)

Ben de bazen geriliyorum, ama yapacağımız birşey yok malesef. Çalışma şartlarını kaldiramayan, boşanan eşler de var. Bize sabretmek düşüyor.

Amin, Allah hepsini korusun, yardımcıları olsun :)

Önemli değil
Oğlak burcuyum eşimde yengeç

Burç üzerine bir yorum yapicam. Sacma gelir belki ama uyucak diye biseu degil..

Affedersiniz ama yengecler asiri derecede şüpheci,kiskanc,kuskucu, olur.. mesela siz bisey soylersiniz o yanlis anlar.. yada hic bisey yapmadiginiz halde bile kendi kafazinda senaryo yazar ve ona inanir..
mesela o size yaklaşirsa, ve siz geri cekilirseniz. O hemen kuruntu yapar.. acaba esim beni sevmiyormu gönlü baskasina mi kaydi.. yada buna benzer bisey.. siz ancak sevginizi belli ederseniz aşırı oda size daha baska davranir..
mesela oda kiskanilmak ister cok sevilmek ister.. yengecler cok kirilgandir, hassastir, duygusaldir.. ve severse cok sever.. ama zor bi burc..

Çocuk olduktan sonra çoğu evde yaşanan durumlar aslında. Siz evde bütün gün ev işi bebeğinin çorbası maması derken yoruluyorsunuz, Bebeğin tam da hareketlenme zamanları. Koltukta uyuyakaldığını söylediniz, demekki onunda yorgunluktan bir şey yapmaya hali kalmıyor. Ama en azından izin günlerinde size vakit ayırması lazım. Eğer eşiniz kabul ederse bir evlilik danışmanına gidebilirsiniz ya da farklı bir yöntemle bunun bu şekilde devam etmemesi gerektiğini anlamalı.

Burç üzerine bir yorum yapicam. Sacma gelir belki ama uyucak diye biseu degil..

Affedersiniz ama yengecler asiri derecede şüpheci,kiskanc,kuskucu, olur.. mesela siz bisey soylersiniz o yanlis anlar.. yada hic bisey yapmadiginiz halde bile kendi kafazinda senaryo yazar ve ona inanir..
mesela o size yaklaşirsa, ve siz geri cekilirseniz. O hemen kuruntu yapar.. acaba esim beni sevmiyormu gönlü baskasina mi kaydi.. yada buna benzer bisey.. siz ancak sevginizi belli ederseniz aşırı oda size daha baska davranir..
mesela oda kiskanilmak ister cok sevilmek ister.. yengecler cok kirilgandir, hassastir, duygusaldir.. ve severse cok sever.. ama zor bi burc..
Balık kadınii ve başak erkeği nasıl olur peki

Balık kadınii ve başak erkeği nasıl olur peki
Balik kadini cok duygusaldir, aslinda birbirine tamamlar.. mesela basak biraz lükse düşkün olur, tutumcudur, caliskandir, duyguları yerine mantini tercih ederler. Balik ve basak ikiside sadakaga onem verir ve bu onlar icin onemlidir . Baliklar genelde kendi hayal dunyasinda yasiyor.

Gün aşırı konu açıyorsun,
Her yorum sana destek olsun yürü be” olsun istiyorsun

Psikoloğa niye gitmiyorsun?
Devlet hastanesinde bile varmış.

Tanımadığın kişiler tarafından
Acınmak tatmin mi ediyor?

Gün aşırı konu açıyorsun,
Her yorum sana destek olsun yürü be” olsun istiyorsun

Psikoloğa niye gitmiyorsun?
Devlet hastanesinde bile varmış.

Tanımadığın kişiler tarafından
Acınmak tatmin mi ediyor?