Aşağılanmak ! Gurur Kırıcı İğnelemeler :(

Ağzı olan herkes konuşmasa keşke ya da kurs felan olsa.Ah keşke keşke.

Evet izmirdeyim gerçekten ucuz ama çok güzel kıyafetler var.Haksızmıyım ?
Haklısın canim ucuz olsun ama üstüne yakistirmak önemli ben coookkk gördüm marka giyecegim diye saçma sapan giyenleri.Benimde çevremde var bu tipler hiçte takmam hava atarlar atarlar sonra bide gelip kiyafetini nerden aldin diye sorarlar boşver aklinca sana hava atmış havasını yesinler.

sen normalsin, anarmol olan o kız.
amaaan onun gibisi çok, neyine üzüyosunki seni üzen birisi için kendini! bu üzüntüyü sana o yaptı, birde sen yapma bari kendine onu kafana takarak! değilmi?
insan için mühim olan ahlakı, kıyafette nedir.

Bu ne kendini bilmezlik, ne hadsizlik, sonradan görme diycem ama görememişte.
Zavallı diyip geçelim bence.

200 küsür liralık kot pantolonumda var 10liralik ihraç fazlası kotum da var. Cooook büyük bir keyifle giyiyorum ikisinide. ikiside kot işte ikisinide yakıştırdım kendime aldım. nedir yani kyafet işte. Anlamıyorum böyle seviyesiz insanları ben ya

O tip kuzenden bende de var

enayilik ve gorgusuzlugun muhtesem uyumu sanirim bu densiz:)45liralik etegin pahali oldugunu dusunuyorsa kendini bir guncellesin.verdigini cevap iyi olmus az bile bence

ayy bildiğin görgüsüz bu ayol,o kim ya kafanı takıyorsun,üstelik çokta cahil ki sana karşı böyle patavatsız cümleler kurmuş.hem böyle konuşan birisi hayatının her alanında anlattığı gibi kaliteli yaşamalı ki o yaptığı hava boşa gitmesin.45 tl lik giysi giyilince kaliteli olunmuyor.

eminim burada bir çoğumuz pazardan 5 tl ye de tişört alıp giyiyoruz,gidip ünlü bir markadan 200 tl ye de alıp giyiyoruz.şimdi bu ablanın hava atması için iç çamaşırının bile 50 tl olması lazım.

hem sakıp sabancının kızı olacaksın dediler de biz mi olmadık

birdaha gördüğünde bir pislikmiş gibi davranmayı ihmal etme olur mu canım,ben olsam bak ne laflar hazırlamıştım ona,sonradan görme bile değil tam bir görgüsüz.ayy sinir oldum.

muhtemelen mutsuz biri kıskanılmışsınız tek açıklaması bu.. içiniz rahat olsun ki kıskanılcak kadar güzel şeylere sahipsiniz demek ki

Arabada beş evde onbeş diyorsun haa

gorgusuz bosverin ya,valla gozleriniz dolmus ya,gulmekten yaslar aksin gozlerinizden,`bendesin` dedigi yerde ben yarildim zaten.
lafi oturtmussunuz zaten,o kiza bu yeter

bozuldugunuz ona hıssettırmeyın gulın gecın ya ne tıye alıyorsunuz :)) o bayanı knsmalarını cıdddye almadıgını keske ona hıssettırseydınız.pahalı marka gıyınınce neoluyor merak edıyorum elıne gecıcı mutluluk verır anca .boşver canım tıye alma böyle gereksız kısılerın dusunlerını

herşeyi geçtimde 45 liralık eteklemi kalteli olmuş 45 liralık etekte öyle kaliteli bişey değildir yada zenginlik belirtisi değil. Senin deiğin gibi bu sözleri söyleyen kendi kalitesizliği ve seni kıskanmış baya bayaa üüzlme

Hayatimda 45 liralik etek giyen zengin gormedim

Sonradan gorme de diyemeyecegim, gorgusuz de, resmen gormemisik bu... 45 liralik etekle zengin gorundugunu dusunuyorsa girsin bi nisantasindaki butiklere, bakalim zengin gorunuyor diye fazla fiyat mi cekecekler, vitrinin onunu kapatma diye arkasindan mi seslenecekler

Gercekten guzel ve tarz bir kadin lcw den de, stella mccartney den giyinse yakisir ve hos durur.

Her yerde var böyle tipler aldırmayın. Temiz olduktan sonra ne giydiğinizin ne kadara giyindiğinizin ne önemi var? Dediğiniz gibi hepimiz standartlarımız çerçevesinde yaşıyoruz. Benim de var etrafımda bu tarz görgüsüzler. Onlar anca yap et al giy demesini bilir. Ben 30 tl ya aldığım kotla mutlu olurum ama kimseye muhtaç değilimdir o gider 1 kota 200 tl verir sonra ondan bundan borçla ay sonunu getirmeye çalışır. Herkes kendi cebinin hesabını bilir. Mutluluklar dilerim, her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…