Aşağılanmak ! Gurur Kırıcı İğnelemeler :(

konu sahibi arkadaş o kişi tam olarak bir görgüsüz. emin ol kaliteye önem veren insanın önce karakteri huyu suyu düzgün olur sonra cebi. bunun önce cebi dolmuş. o da kesin baba parasıdır. 45 lira diyo ya şaka gibi. kendi fiyatını söylemiş arkadaş. sen sakın canını sıkma senin kalbin onu bin kere satın alır ;(

Bu senin şeker oğlanı senden kıskanıyor. Dolayısıyla da seni. Baya bi hem de. Sen kötü giyindiğinden değil o an ordan saldırabileceği için de kıyafet konusundan dem vurmuş ezmeye çalışmış. Ben senden iyiyim bak böyle olursan bana bakar modu. Özgüvenin var temizsin paksın nişanlın sana aşık e sen de mutlusun ahanda çatlıyo yetişin komşular..

Boşverin yahu, o kaliteli giyinip ekstra kazıklansın o halde. Lafa bak sana 25tl derler bana 45tl, bununla mı övünüyor.
İnsanlıktan nasibini almamış.
Hiç üzülmeyin, ağzının payını vermişsiniz, çok iyi olmuş.

Hanımlar yazdığınız ve moral olduğunuz her yorum için çok teşekkür ederim.
Yapım gereği sinirlenince gözlerim dolar her halde zamanla bunu atlatabilirim.Yoksa söylediği kelimeler çok ama çok çirkin..
O an mevzu içerisinde insanın aklına çok fazla laf gelmiyor.Birde yani oturup car car kavga ettiğimi düşünsenize çok kötü bir pozisyon.
Nişanlımla sohbet ettik ona anlattım güldü ve dediği şu oldu.
G.tü boklu düne kadar para nedir bilmezdi.Allah kimseyi sonradan görme yapmasın dedi.Üzülme ya ciddiye bile alma boş insan işte diye devam etti.
Şu an keyifliyim günede güzel uyandım.Bugün yine gelecekmiş dükkana bende gelsin buyursun diyorum.Bu sefer sanırım söylediği herşeye güleceğim.Bakalım bugün küçük hanımımızın keyifleri nasılmış.

Görmemiş diye bunlara deniyor işte canım kafana takma sen 20 lira fazla para verdi diye zengin ilan etmiş kendini , ayar oluyorum böylelerine.
İnsan olmak her şeyden öönemli gül geç sen.

o kız tam bir sonradan görme. ve bence seni kıskanıyor.

canım benim, hiç üzülme. asaletinle, kadınsılığınla onu ez.

10 liralık tişörtle de asil ve kadınsı olunur. önemli olan taşıyanın kalitesi.

bir de gerçekten maddi durumu iyi olan hiçbir arkadaşım, onun bu dediği lafları etmez, onun gibi düşünmez. bu tavırlar, yalnızca sonradan görmelere has.

Benim esimin dayi kizi da bana X seni gormeden mi aldi boyun cok kisa hamileyken yakinda kapidan gecemeyeceksin vs vs gibi sozler daha ilk gorusmemizde acayip tavirlar falan evliligimizin 2.yilinda mi ne esimin dayisini ziyarete gittik ogun orda kalmamiz gerekti esim sagdıcı olan kuze iyle bende dayisin geliniyle yattim ogece kendi evi duruken o da kaldi ilk bebegimi kaybedeli bi kac olmustu romatizma agrilarim var tam uyuyacakken bu geldi odaya kizlar konusalim diye bizde olur dedik sonra bi basladi bu sen soyle kötüsün halama iftira ediyorsun şeytansin X i nasil kandirdin falan ben tamam abla sen haklisin Allah icin git o dana hastayim uyumam lazim dedim sonra yine devam etti birsey duydum X e soylesem bi dk seni tutmaz falan neyse 1 saat daha devam etti abla ne biliyorsan git soyle alnim acik benim halam dedigin kadin bana neler yapti bilmiyorsun objektif bakmiyorsun zaten olan oldu gecti ben bu tartismadan biktim be egimi kaybettim yeter diye bagirdim oda daha cok bagir hadi git fatihe soyle de bizdende vazgecsin falan dedi sabah 7 e kadar devam etti oönemli dedigi de vay efendi m carsida gezerken kadinin biri gel is de iste fatma evde kiz ken de hastaydi oglandan sakladi falan diye nisanlanincaya kadar dr bile gitmemistim bende kendi mce cevap verdim e en son lavaboya gittim iyice agladim buda arkamdan gelmis aglanacak ne var simdi daha doldurusun fatihi falan diyor elimi yüzümü yikadim uzerimi giyindim mutfaga gectim o da arkamda kivraniyor baktim etekleri tutus aya basladi anneannesi annesi gelini falan hep mutfaktayiz bu diyorki kimseye birsey soyleme konustugumuz burda kalsin falan ben sen yetistirmede benden once dedim yemin falan etti bi taraftan igneliyor baktim olmayacak evet ben seytanm x i kandirdim koynuma aldim onlar ogullarini seviyorsa bana muhtaclar beni kabullenecekler fatih beni birakmayacsk kim ne derse desin birakmiyacak dedim ve sen sakin evime ayak basma selam verme bundan sonra dedim

Daha biz otobuse binmeden aramis bu benim kv yi neyse bi baktik kv bizimkine mesaj atmis onlara gectik kirec gibi olmus yuzu ben mutfaga gectim bu anlattikca anlatiyor esim beni cagirdi ustune katip anlatmislar bende arayin simdi sorun bakalim ne demis bana dedim aradilar kiviriyor tabi esime azicik hatrim varsa gorusmeyeceksin onunla dedim kiz manyak esimin koluna giriverir ben guzel miyim der guzel olmak basa bela falan der gorseniz surati b.k gibi 2 3 saat makyajla anca adama donuyr ben makyaj bile yapmam

Nice insanlar gördüm üzerinde kıyafet yok.Nice kıyafetler gördüm içinde insan yok....Sözü aklıma geldi..İsterse milyon dolarlık kıyafet giysin o kuzen insan olmadıktan sonra bence aşağılık kompleksi olan bir insan ki kendini aklınca yükseklerde görmeye çalışıyor.Mesafeli olun onunla çokta fazla muhattap olmayın bence çünkü anlayabilecek kapasitede biri olduğunu sanmıyorum.

Boşverin bariz kompleksli ya da sonradan görme. Sanki siz 20 tl'lık etek giyerken kendisi de 500 TL'lık etek giyiyorda sizin kıyafetinizi aşağılıyor. Terbiyesizlik bu. Kafanızı takmanıza gerek yok çünkü sizin kalitenizi siz belirlersiniz ne üstünüzdeki kıyafet ne bindiğiniz araba ne oturduğunuz ev nede başkasının sizin hakkınızdaki düşünceleri. Siz en lüks arabayada binseniz gene aynısınız. Ama toplumca paraya tapmaya başladığımız için küstahlaştık.

çok cahilce laflar etmiş .
Bu arada izbanın çıkışındaki mağazayı merak ettim .
Özşanal'ın yanındaki mağaza mı ?

45 TL eteğe pahalı deyip seni aşağıya çekmek istemiş ya neremle güleceğimi şaşırdım. :)
Takma sakın şu görgüsüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…