Haklısınız ama ister istemez kendimi sorgular oldum. Bazen kendimi iyi mi yaptım diye düşünürken buluyorum.bir amacın var ve bilinçli seçmişsin.
sen mutlusun kime ne?
Projelerden uyuyamamasi ile sürekli ovunup duruyor burnu çok havada kendisinin.Yahu sen de tıpta okumuyorsun, altı üstü iç mimarlık de o anlar.
Projelerden uyuyamamasi ile sürekli ovunup duruyor burnu çok havada kendisinin.
Merhaba ben akademik kariyer yapmak için bu yola tekrar girdim,yolum oldukça uzun. Sanırım bir daha hazırlamak beni yıpratacak. Ekonomi alanına karşı hatrı sayılır bir ilgim var. Umarım mutlu olacağım bir karar almisimdir. Yorumunuz için çok teşekkür ederimİşletme mezunu olarak sana şu kadarını diyeyim.
O kızı at bir kenara.
Eger başarabilirim diyorsan yeniden hazırlan derim.
Nefret geldi mesleğimden.
Bende akademisyen olmak istiyorum biliyor musunuz :) sanırım bu yolda çok karşıma çıkacaklar.aman canım yaa sen hedefine odaklan
bende mesleğimi okurken bırak atanamazsın, bu işten birşey olmaz vs. birçok şey duydum
şimdi akademisyenim
o kız senin alındığını anlamış sürekli sana karşı böyle yaptığına göre üstünde durma derim gül geç
Evet mesela iş imkanı insanın ilgi alanına göre çeşitleniyor. Ben çizim yapamıyorum mesela. Tercihe saygı duymak önemli. Onun için bu bölüm sadece Diploma alıp yatmak için var.Sen benim işletmeye takılacağına mezun olunca ne yapacağını düşün de diyebilirsin, binlerce banka memuru alınıyor ve bunlar iç mimar değil
çokk hemde çokkkBende akademisyen olmak istiyorum biliyor musunuz :) sanırım bu yolda çok karşıma çıkacaklar.
Merhaba işin üzücü yani şu biz önceden aynı sitede büyüdük. Böyle egolu bir insan değildi. Kendisi buna rağmen bana ben sana açık konuşuyorum gerçekleri söyleyince kötü insan olmuyorum diyorsanırım hazırlıkta beraberdiniz. şu an aynı sınıfta değilsiniz. neden görüşüyosunuz ya da sosyal medyadan neden takip ediyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?