Aşağılanmak

Hahahahah ya inanmıyorum mesela ingilizce iç mimarlık o da ama türkçe görüyorlar. Ben ona bunu söylediğim de bana sanatın dili olmaz dedi :) bunu da söylersem illa üste çıkacak o hep haklı :)

Böyle insanlar her yerde lütfen takmayın. Kendi aşağılık duygularını insanlara boca ediyorlar. Matematik çözemeyen aptaldır. Zeki olmanın ölçütü çözebilmektir diye inanan bir sürü insan var. Ve yapmayan ya da yapamayan insanları aşağılıyorlar.

Annem benim bu huyuma oldukça kızıyor. İnsanlara göre bazı bölümler okunmaz ama neye göre kime göre. Herşey üst üste gelince birden kendimi sorgular oldum. Farklı düşünceler görmek beni rahatlatti.

Merhaba işin üzücü yani şu biz önceden aynı sitede büyüdük. Böyle egolu bir insan değildi. Kendisi buna rağmen bana ben sana açık konuşuyorum gerçekleri söyleyince kötü insan olmuyorum diyor

sorduğum sorulara cevap vermemişsin.

iç mimarlıkta ekmek kalmış mı sor bir arkadaşına bakalım

Evet mesela bizim sınıfta askere gitmemek için gelen var. Ama sanırım o okuduğu bölümden dolayı benimle bu şekilde konuşuyor. İşin kötü yanı annelerimiz yakın arkadaş. Bu konu yüzünden aramiz açıldı.

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Aslında çoğu bölüm için aynı şey geçerli. Hepimiz yarış içindeyiz denebilir. İyi olan veya şansı olan istediği hedefe ulasacak bir nevi. Umarım bende yaparım. Onun için bile kötü düşünmek istemiyorum ama o da benim gibi zorlanan tarafta olacak diye düşünüyorum. İki alanda kalabalık ve tercih edilebilirlik yüksek dediğiniz gibi. :)

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Herkes kendine bir doğru ve başarı belirlemiş onlara göre sadece onu yapabilen başarılı ve zeki insandir. Bu hep böyle devam edecek sanırım

sorduğum sorulara cevap vermemişsin.
Yani şu şekilde görüşüyoruz aileler yakın. İster istemez karşı karşıya geliyoruz. Şimdi sosyal medyada takipten çıksam onun istediği eline geçer diye yapmak istemiyorum. Nasıl desem bak nasıl gocundu demesin diye.

En güzel ve en haklı sebep. Umudun ve hayallerin var farkında mısın?
Kimsenin seni kırmasına, hayallerinin önüne geçmesine izin verme.
Bugünden sonra öyle yapmaya çalışacağım. Ders çalışırken bile motivasyonum düşüyordu. İki gün biraz bıraktım. O boşluk bana iyi geldi. Şimdi tekrar devam edeceğim. :)

Abim tıp fakültesini birakip isletme okudu :)
Onemli olan sectiginiz meslegin unvani degil sizi mutlu edip etmemesi, gerisini takmayin.

Annesi ona ofis açacakmis :)
ofis açsın problem yok iç mimar ekmek buluyormuymuş kolay kolay kaç tane ev iç mimar kullanıyor acep, mimarlığı aşağılamaktan değil söylediklerim amerikan filmlerindeki iç mimarlık sistemine sahip değiliz söyle ona sebastian

Abim tıp fakültesini birakip isletme okudu :)
Onemli olan sectiginiz meslegin unvani degil sizi mutlu edip etmemesi, gerisini takmayin.
Abinizi radikal kararı için kutluyorum. Mutlu olarak derde girmek gibisi yok inanın. Haklısınız. Ama işte insanın en yakınları hep üzer . Benimde biraz öyle oldu

Sektör hakkında hiç bir bilgim yok. Ama dediğinize göre kendisi iş yaparken zorlanacak. Birde okunulan okul ve bölüm insanları ezmek için bir araç olmamalı. Tercih meselesi sonuçta. Kulağa havalı geliyor ama interior architecture

Ben de işletme okudum ve gayet de güzel bir bölüm. ..kapsamlı. ..is alanı geniş. ...ya da her ne istersen onu oku...yeter ki sizi mutlu etsin...insanları onemseyerek ileri gidemezsin ablacim; birileri arkandan konuşuyorsa bir şekilde öndesin demektir :)

bence takıntı yapmışsın. devamlı izleme madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…