Herkese merhaba. Bu ara çok canimi sıkan bir durum var onu paylaşmak istiyorum. Ben önlisans turizm okudum. Sonra aynı üniversitede baştan başladım ingilizce işletme okumaya başladım. Şuanda birinci sınıf öğrencisiyim. Hazırlık okudum,o zamandan sınıfta iç mimarlık okuyan bir kız vardı. Sürekli beni asagilamaya çalışırdı. İşletme çok kolay,neden yazdın,başka bölüm mü kalmadı, her işini gelen bu bölümü yazıyor yazık etmişsin tarzı konuşmalar geçti. Önce kafaya takmak istemedim ancak ben öylesine yazmadim. Çünkü çok isteyerek bu yolda yürümek istiyorum. Hedefim büyük. Çok emek verdim. Birilerinin gelip beni küçümsemesi beni üzüyor. Şimdi Instagram da bu kız hala benimle uğraşıyor "beleş okul okumak isteyen işletme yazsın,bu kaçıncı projem.." Tarzında. Sadece içimi dökmek istedim. İnsanların okuduğum bölümü duyunca küçümsemesi beni başarısızlık korkusuna itti.
bu arada 22 yaşındayım. En başından başlamak için geç kalmadım değil mi? Herkes sanki yazık etmişsin tarzında düşünüyor. Telefondan yazıyorum bu arada gereksiz uzattım sanırım ama nasıl yazsam bilemiyorum. Okuduysaniz bile teşekkür ederim.