- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
Korkulacak bir şey yok ki ablacım ya cinsellik acı veren kötü bir şey olsa bütün dünya yapar mı bunu. Bi salsan kendini hiç öyle korkacak bir şey olmadığını göreceksin zaten. Hani bebek çıkıyor ordan ki o biraz zor ama o bile bu kadar düşünecek bir şey değil yani doğum bile insanların anlattığı kadar zor falan değil. Ben hamileyken arkadaşım her gün soruyordu Ayy korkmuyor musun nasıl doğuracaksın diye. Herkes nasıl doğurduysa öyle ne korkcam diyordum. Biraz kafada bitiyor korkuları da biz oluşturuyoruz. Tabi bu cümleler işe yarasa şimdiye hallolurdu ama bilmiyorum belki senin de biraz küçümsemen önemsizleştirmen gerekiyordur durumunu. Ne var yani insanlar çatır çatır sevişiyor acırsa da acısın anasını satıyım diyip Bi girişmek gerekiyor olabilir.Her doktor dilator verdi elbet ama ben hiç yapamadim onlar da denediler ama bayağı panik atak geçirince uzak tuttular terapilere, meditasyonlara hipnoz yöntemlerine başvurdular. Eşim hiçbir baskı uygulamıyor. Ayrica aramızda süper ötesi yani kimse aramizda cinselligin olmadığına inanmaz söylesem bile. Dediğiniz gibi çok fazla bu konuyu düşünüyorum artık yani mahvettim kendimi 40 kiloya düştüm yani sadece başarmak istiyorum. Önümüzdeki ay esimle tatile çıkacağız ama o sürece kadar başarmak gerek artık klinik görmek istemiyorum bu sebep yuzunden. Sonuçta yaşayan birileri vardır burada nasıl atlattilar bunun için yazdım ya da yapanlar hiç mi korkmuyorlar bilmiyorum ya....