- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Fark etmez sonuçta kendi aldıkları ev satılınca aldığı yarı hakkıyla, şu anki evini aldı ve oturuyor. Evet anneniz vefat edince hak sahibisiniz;ama şu an onun evi, düzenini bozmak istememesi anlaşılabilir demek istedim. Annenize gelene kadar yüklenilmesi gereken kişi eşiniz ve kayın aileniz. En mantıklı çözüm: Anneniz de evet derse o evi kiraya verip hep beraber bir eve çıkmanız. Bir emekli, bir asgari ve bir kira geliriyle daha iyi yaşarsınız. Bir de sosyal yardımlar için başvuru yapacaksınız. Başka yapacak bir şey yok.Kendi cabasıyla ev almadı babamla evliyken aldıkları ev satıldı bosanınca o sekilde aldı 1 odalı evi
O da asgariye calıstı hep mumkun değil alamazdı evi babam o yonden akıllı cıktı
Bizdeki hicbiseye benzemiyo ipsiz sapsız evsiz issiz asalak
Anne düzenini bozmak istemiyormuş , zaten haftada 6 gün bedava bakıcılık yapıyorum, torunlar olmasa evlenecektim diyormuş. Yani işin özü gönülsüz bakıyor . Anneye birsey demek artık fazla olur bence .
Valiliğe gitse ya da e devletten başvuru yapsa hemen dönüyorlar diye biliyorum.Anne genç demek, ben onu hesaba katmadım. Konu sahibinin işi çok zor o zamanresmi kurumlardan yardım alamaz mı acaba?
Ha bu arada bu işin bir çaresine bakarsanız da bakamazsanız da o kocanızı dava edin, ailesinin de yakasını bırakmayın. Oh ne âlâ memleket, iki kanayaklı iki tane kız evlat büyütmeye çalışıyorlar. Bu dediğimizi anneniz onaylasa bile karın tokluğu olur, o çocukların büyüyor, okuyorlar, defteri kitabı sınav hazırlığı hepsi para. Benim zoruma gidiyor iki tane dar gelirli kadın üzerinden çözüm üretmek, o hıyar ağası babası dedesi neredeler? Kapılarını yumruklayın gerekirse.Fark etmez sonuçta kendi aldıkları ev satılınca aldığı yarı hakkıyla, şu anki evini aldı ve oturuyor. Evet anneniz vefat edince hak sahibisiniz;ama şu an onun evi, düzenini bozmak istememesi anlaşılabilir demek istedim. Annenize gelene kadar yüklenilmesi gereken kişi eşiniz ve kayın aileniz. En mantıklı çözüm: Anneniz de evet derse o evi kiraya verip hep beraber bir eve çıkmanız. Bir emekli, bir asgari ve bir kira geliriyle daha iyi yaşarsınız. Bir de sosyal yardımlar için başvuru yapacaksınız. Başka yapacak bir şey yok.
Bunu diyebilmek için ortada evlenecek adam olması lazım. Hem bir de elin adamı bu kadarına müsamaha gösterir mi o da var. Hem evi ver hem cocuklara bak. Bu çocukların babası g.t gezdirsin babanne dede de otursun rahat yerinde. O adamın yerinde olsam samimi konuşuyorum yanaşmam yani .Ben de dahil bir çok üye anne evlense ev sana kalsa demişiz de o zaman çocuklara kim bakacak ? Anne bakmaya devam eder mi acaba ?
Eşinize yasal olarak bağlanan bir nafaka var mı?
İşsiz güçsüz tamam ama illa bi şekilde cep harçlığı vardır adamın.
İnsan olsun aylık çocuklarına 300 500 ne veriyorsa versin.
Sonuçta kendiniz yapmadınız çocukları.
Annenin görüştüğü varmış Katip.Bunu diyebilmek için ortada evlenecek adam olması lazım. Hem bir de elin adamı bu kadarına müsamaha gösterir mi o da var. Hem evi ver hem cocuklara bak. Bu çocukların babası g.t gezdirsin babanne dede de otursun rahat yerinde.
Ha bu arada bu işin bir çaresine bakarsanız da bakamazsanız da o kocanızı dava edin, ailesinin de yakasını bırakmayın. Oh ne âlâ memleket, iki kanayaklı iki tane kız evlat büyütmeye çalışıyorlar. Bu dediğimizi anneniz onaylasa bile karın tokluğu olur, o çocukların büyüyor, okuyorlar, defteri kitabı sınav hazırlığı hepsi para. Benim zoruma gidiyor iki tane dar gelirli kadın üzerinden çözüm üretmek, o hıyar ağası babası dedesi neredeler? Kapılarını yumruklayın gerekirse.
Nafaka için icraya verdiniz mi ?Yüzsüz olurlarsa ne olacak ben de tek maaş ile kızımla kiradayım zar zor yettiriyorum ama saolsun benim ailem arkamda destek zorda kaldığımda kızıma da annem bakıyor ama o da konu sahibi gibi artık zorlanıyor bakmaya en azından nafaka ödese üstünü tamamlar kızımı kreşe veririm bir şekilde ama ne babası ne ailesi asla umrunda olmaz nafakayı istediğimde bakamayacaksan almasaydın diyor evliyken yediklerine say diyor bir de kendi çalışmışta yedirmiş gibi ben evliykende çalışıyordum yani
Görüştüğü var da adamın evlenmek istediği ne malum?Annenin görüştüğü varmış Katip.
Tabi adam bu kadarına ne der bilemiyorum
Aslında konu sahibinin sıkıştırması gerektiği ex kocası yani anne falan zaten üzerine düşünen yapmış daha ne yapsın.
Anne konu sahibine demiş ya torunlar olmasaydı evlenecektim demiş. Yani ben annenin yalancısıyımGörüştüğü var da adamın evlenmek istediği ne malum?
Ohoooo anlaşıldı adamın da evi yok ya püh.Anne konu sahibine demiş ya torunlar olmasaydı evlenecektim demiş. Yani ben annenin yalancısıyım
:)Anne konu sahibine demiş ya torunlar olmasaydı evlenecektim demiş. Yani ben annenin yalancısıyım
Adam da haklı olur bu durumda .:)
ya kadın belki de evlenmeyi istiyor
ama karşıdaki adam ister istemez bilemeyiz
kadın da hani belki "ben 6 gün çocuk bakarken, böyle durumdayken hangi adam benimle evlensin" gibisine öyle diyordur...
düşünsene emekli bir kadınla evleniyorsun ama kadın evde yok :/ niye evlensin?
Anne torunların üstüne bir de adama bakarOhoooo anlaşıldı adamın da evi yok ya püh.
Adam istiyo evlenmek ama adam da kiradaGörüştüğü var da adamın evlenmek istediği ne malum?
Al işte.Adam istiyo evlenmek ama adam da kirada
Bence kiradan kurtulmak icin istiyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?