- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Eyvah eyvah. En azından miras olarak ev kalacak diyordum ama o evsiz adamla evlenirse o iş de tehlikeye giricek, en iyisi evermeyin onlarıAdam istiyo evlenmek ama adam da kirada
Bence kiradan kurtulmak icin istiyo olabilir
Evet teklif gelmiyo cocuklarla ilgileniyorum daha napcam kafasında annemAç gezmektense annemle yaşamayı tercih ederim ama bunu annenizin teklif etmesi gerek. Sanırım teklif de gelmiyor
Kiraların daha uygun oldugu bir şehre taşınma imkanınız var mi? İşiniz bunun için uygun mu?Evet teklif gelmiyo cocuklarla ilgileniyorum daha napcam kafasında annem
O Sevgilisiyle evlenmek istiyo ama bence o adam da kiradan kurtulmak icin annemle evlenme peşinde olabilir bunu ima ettigimde bile bagrıp sinirleniyo annem
Cok Sinirli bi kadın zaten
Kadına bildiği şeyi neden söyleyip duruyorsun ki? Ömründe belki ilk defa bir erkek tarafından sevildi değer gördü , adam kiradan gelip yerleşecekmiş falan çok gelmez ona. Hatta sana kızıyor attın cocukları başıma adam da gelmiyor diye.Evet teklif gelmiyo cocuklarla ilgileniyorum daha napcam kafasında annem
O Sevgilisiyle evlenmek istiyo ama bence o adam da kiradan kurtulmak icin annemle evlenme peşinde olabilir bunu ima ettigimde bile bagrıp sinirleniyo annem
Cok Sinirli bi kadın zaten
Nafaka için icraya verdiniz mi ?
Çalışsa da çalışmasa da vermesi gerekiyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum.
Merhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
zaten ben de guvenemem elin adamına evde kızlarım varken
Hoş zaten aday adayı bile yok hayatımda
Benim yerimde olsanız siz napardınız?
Millet ay sonunu getirirken, egonomi çoh iyi l diyen insanlar var hâlâ bu devirde içim ona yanarMerhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
zaten ben de guvenemem elin adamına evde kızlarım varken
Hoş zaten aday adayı bile yok hayatımda
Benim yerimde olsanız siz napardınız?
Bir kesimin de tuzu kuru .Millet ay sonunu getirirken, egonomi çoh iyi l diyen insanlar var hâlâ bu devirde içim ona yanar
Burada boşan çocuklarına bakarsın adamı çekmekten iyidir dediğimiz kadınlara örneksiniz vur kapıyı çık diyen arkadaşlar konunuzu okur umarım. Alt yapısız adımlar hayatta her zaman zorluk getiriyor. Annenize bir şey diyemem, nasıl ki evlenen insanlara ayaklarınızın üzerinde durun, ailenizden bir şey beklemeyin bu onların görevi değil diyoruz bu da aynı şey kadın zaten size destek veriyor. İşte bu sebeplerden kadınlara meslek sahibi olun, iş hayatından kopmayın, çocuk sahibi olmadan iyice ölçüp biçin diyoruz. Şu durumda anneye kırılmak yerine baba müsveddesine nafaka için haciz gönderin bastırıp sıkıştırın iş hapse dayanınca bakın nasıl buluyorlar parayı. Diğer yandan bir mesleğiniz var mı bilmiyorum ama yoksa edinmeye çalışın. Ön muhasebe, yönetici sekreterliği, ik gibi. Bir şeyde uzmanlaşın ki iş bulma şansınız artsın mesela ön muhasebe yapanlar daha kolay iş buluyor ve asgariden yüksek alırsınız. Bunun haricinde diğer arkadaşların dediği gibi evde mantı, sarma gibi şeyler yapıp en azından biraz elinizi rahatlatabilirsiniz. Çok zor bir mücadelenin içindesiniz rabbim kolaylık nasip etsin, rızkınızı bol etsin inşAdam tatlı geliyo nefsine
Biz yük geliyoz kadına tabii
Ah bunun kararı benim elimde degilkiEyvah eyvah. En azından miras olarak ev kalacak diyordum ama o evsiz adamla evlenirse o iş de tehlikeye giricek, en iyisi evermeyin onları
Ben yataga kendimi zor atıyorum isten gelince isle ev arası epey uzak gunde 3-4 saatim yollarda geciyoBurada boşan çocuklarına bakarsın adamı çekmekten iyidir dediğimiz kadınlara örneksiniz vur kapıyı çık diyen arkadaşlar konunuzu okur umarım. Alt yapısız adımlar hayatta her zaman zorluk getiriyor. Annenize bir şey diyemem, nasıl ki evlenen insanlara ayaklarınızın üzerinde durun, ailenizden bir şey beklemeyin bu onların görevi değil diyoruz bu da aynı şey kadın zaten size destek veriyor. İşte bu sebeplerden kadınlara meslek sahibi olun, iş hayatından kopmayın, çocuk sahibi olmadan iyice ölçüp biçin diyoruz. Şu durumda anneye kırılmak yerine baba müsveddesine nafaka için haciz gönderin bastırıp sıkıştırın iş hapse dayanınca bakın nasıl buluyorlar parayı. Diğer yandan bir mesleğiniz var mı bilmiyorum ama yoksa edinmeye çalışın. Ön muhasebe, yönetici sekreterliği, ik gibi. Bir şeyde uzmanlaşın ki iş bulma şansınız artsın mesela ön muhasebe yapanlar daha kolay iş buluyor ve asgariden yüksek alırsınız. Bunun haricinde diğer arkadaşların dediği gibi evde mantı, sarma gibi şeyler yapıp en azından biraz elinizi rahatlatabilirsiniz. Çok zor bir mücadelenin içindesiniz rabbim kolaylık nasip etsin, rızkınızı bol etsin inş
ne güzel yazmışsınız.aa boşan hemen çekme o adamı diyoruz da o kadının sonraki hayatı nasıl olacak demiyoruz.bu konu sahibinin çocuklara göz kulak olan annesi de olmasa ne olacaktı?mecbur ya kötü adamların eline düşecekti evlenecekti ya da yurda verecekti çocukları.allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.bir kapı açılsın kendisine bir yerlerden.Burada boşan çocuklarına bakarsın adamı çekmekten iyidir dediğimiz kadınlara örneksiniz vur kapıyı çık diyen arkadaşlar konunuzu okur umarım. Alt yapısız adımlar hayatta her zaman zorluk getiriyor. Annenize bir şey diyemem, nasıl ki evlenen insanlara ayaklarınızın üzerinde durun, ailenizden bir şey beklemeyin bu onların görevi değil diyoruz bu da aynı şey kadın zaten size destek veriyor. İşte bu sebeplerden kadınlara meslek sahibi olun, iş hayatından kopmayın, çocuk sahibi olmadan iyice ölçüp biçin diyoruz. Şu durumda anneye kırılmak yerine baba müsveddesine nafaka için haciz gönderin bastırıp sıkıştırın iş hapse dayanınca bakın nasıl buluyorlar parayı. Diğer yandan bir mesleğiniz var mı bilmiyorum ama yoksa edinmeye çalışın. Ön muhasebe, yönetici sekreterliği, ik gibi. Bir şeyde uzmanlaşın ki iş bulma şansınız artsın mesela ön muhasebe yapanlar daha kolay iş buluyor ve asgariden yüksek alırsınız. Bunun haricinde diğer arkadaşların dediği gibi evde mantı, sarma gibi şeyler yapıp en azından biraz elinizi rahatlatabilirsiniz. Çok zor bir mücadelenin içindesiniz rabbim kolaylık nasip etsin, rızkınızı bol etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?