- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
-
ne iş yapıyorsunuz hangi sektörMerhabalar bir ay önce işe başladım.
sigortam yapıldı ama günlük 50tl haftalık 250tl para veriliyor sadece.
3 ay böyle olucak sonra seni beğenirsek asgari veririz beğenmezsek çıkarırız dediler.
Sigortam var asgari ücret almam gerekmiyor mu?
Beni istedikleri gibi işten çıkartabilirler mi?
Aylık sadece 1000tl alıyorum. Yol yemek extra almıyorum. Bana kalan 600tl oluyor. Yolu ve kahvaltıyı çıkarınca.
09:00-19:00 arası çalışıyorum günlük 50tlKaç saat çalışıyorsun günde, hafta da ?
Beni istedikleri zaman işten atabilirler mi Peki? Ben işimi yapıyorum ?tam gün yani haftada 45 saat calisiyorsaniz maasinizi normal vermeleri lazim cunku sigortalisiniz.
Güzellik sektörüne iş yapıyorsunuz hangi sektör
E devlette aktif olduğum yazıyor. Birde bana sgk dökümünün fotoğrafını attılar. Ama hiç tarih yazmıyor. Bazıları hemen e devlette gözükmez dedi.Bazı şirketler böytle yapıp 3 ayda bir eleman değiştiriyor ne kadar az maliyet o kadar iyi ayrıca sigorta yapıldığına emin misiniz
sigortan yapıldıysa ücretini de tam ödemeli canım deneme süresi dahi olsa insanlar ücreti tam verir geneldeGüzellik sektörü
09:00-19:00 arası çalışıyorum günlük 50tl
5-15-25 ayın günlerinde sigorta yenileme tarihi yapılır kontrol edinE devlette aktif olduğum yazıyor. Birde bana sgk dökümünün fotoğrafını attılar. Ama hiç tarih yazmıyor. Bazıları hemen e devlette gözükmez dedi.
Çık o işten yahu, patronunuz tam bir emek hırsızı gerizekalı.09:00-19:00 arası çalışıyorum günlük 50tl
Kontrol ediyorum durum: aktif yazıyor ama5-15-25 ayın günlerinde sigorta yenileme tarihi yapılır kontrol edin
istedikleri zaman cikarirlar evet, ama eger haftalik 45 saat calisiyorsaniz ve bu sekilde maas aliyorsaniz calisma ve sosyal guvenlik bakanligina sikayet edebilirsiniz.Beni istedikleri zaman işten atabilirler mi Peki? Ben işimi yapıyorum ?
çikmadan sikayet etmeliki kontrole geldiklerinde personel orda olursa personelede soru soruyorlar.Çık o işten yahu, patronunuz tam bir emek hırsızı gerizekalı.
Sizi kullanıyor. Hemen çıkıp şikayet edin, en güzeli.
Aa tamam o zaman, çıkmadan şikayet etsin. Hem gelindiğinde durumu anlatır ve bir daha gitmezsin konu sahibi.çikmadan sikayet etmeliki kontrole geldiklerinde personel orda olursa personelede soru soruyorlar.
Güzelim seni kullanıyorlar.
Kısmi çalışıyor olsaydın; asgari ücret/30 * çalıştığın saat kadar diyecektim ama şu yazdığın insan kullanmaktan başka bir şey değil.
Sigorta yaptıklarına emin misin ?
250 tl diyorsun 5 gün çalışıyorsun, hafta sonu ?
Maaş yok, o zaman sigortada yok.
Hem deneme süresi 2 aydır.
Lütfen çok ihtiyacın yoksa bırak orayı.
Yazık günah daha neler cum
Şey cumartesi açıldığı için yasak kalktı. Cumarteside çalışıcam. Her gün gidip geliyorum ben. Bir kaç iş dışında her şeyi yapıyorum. Staj dönemi dediler 3 ay sigortanı yapalım. Sonra beğenirsek asgari alırsın. Beğenmezsekte çıkarsın dediler.Güzelim seni kullanıyorlar.
Kısmi çalışıyor olsaydın; asgari ücret/30 * çalıştığın saat kadar diyecektim ama şu yazdığın insan kullanmaktan başka bir şey değil.
Sigorta yaptıklarına emin misin ?
250 tl diyorsun 5 gün çalışıyorsun, hafta sonu ?
Maaş yok, o zaman sigortada yok.
Hem deneme süresi 2 aydır.
Lütfen çok ihtiyacın yoksa bırak orayı.
Yazık günah daha neler okuyacağız.
daha once calistigim yeri 45 saat uzeri calistirilip mesailerimizi almadigimiz vede uzun sure calistirilma karsiligina vsrmeleri gereken mola saatlerinide alamadigimizi bildirip sikayet etmistim gelip hepimize sormuslardiAa tamam o zaman, çıkmadan şikayet etsin. Hem gelindiğinde durumu anlatır ve bir daha gitmezsin konu sahibi.
E devlette aktif olduğum yazıyor. Birde bana sgk dökümünün fotoğrafını attılar. Ama hiç tarih yazmıyor. Bazıları hemen e devlette gözükmez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?