- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
-
Sigortam yapılıyor sadece paramı almıyorum. Onun zorunlu olduğunu bilmiyordumBen anlamıyorum insanları.
İnternet var, telefon var her türlü bilgiye ulaşabiliyorsun.
Çalıştığın yerde sigorta yapmak zorunda mı diye aratsan arama motorunda binlerce link çıkar.
İnsan ayırmıyorum ama bizde yabancı uyruklu çalışan var.
Ona bile sigorta yapılıyor.
Bizim kız da yazmış ki ayda1.000 tl veriyorlar, iş öğretmek için çalışıyorum, yol paramı vermiyorlar
Allah'ım sen sabır ver.
Migrenim daha fazla azmasın.
Kontrol ediyorum durum: aktif yazıyor ama
Dökümde 2019daki girdiğim iş yazıyor sadece.
2021 tarihi yok. Bana sgk dökümünü ss attılar kağıdın. Yalan mıydı o yani ?
Cumartesi günlük paramı vermiyorlar maalesef. 250 liraya pzt salı çarşamba perşembe cuma ve cmt çalışıyorumOlmaz öyle canım, yaşın küçük sanırım anlamazsın sanmışlar. 500-600 lira için cumartesi de dahil insan mi çalışırmis. Ne kadar oldu başlayalı
Bu arada günlük değilmiş. Cumarteside çalışıcam ama 250tl dediler şimdi. Ama günlük 50tl alıyorum cumarteside 50 almam gerek dedim. 6 günlük 250tl alıcaksın dediler
Sigortam yapılıyor sadece paramı almıyorum. Onun zorunlu olduğunu bilmiyordum
Yaşım 20 ve anneannemle yaşıyorum. Bana bilgi vericek akıl vericek biri yok. Kusura bakmayın sorularım saçma geliyorsa gerçekten bilmiyorumFeyk yada erkek falan değilsin dimi ?
Bizi sınamıyorsundur umarım.
Yaşım 20 ve anneannemle yaşıyorum. Bana bilgi vericek akıl vericek biri yok. Kusura bakmayın sorularım saçma geliyorsa gerçekten bilmiyorum
Bak şimdi, sen en güzeli hemen 170'i ara. Çok yardımcı oluyorlar. Bize anlattığın herşeyi onlara da anlat. Bakalım sigortan gerçekten yapılmış mı.
Kesinlikle öyle. Konu sahibi arayınca belki denetleme yapılır da patlarlar diye umuyorum. Emek hırsızları.Allah bilir merdiven altı bir yerde çalışıyor.
Her şey illegaldir.
Kesinlikle öyle. Konu sahibi arayınca belki denetleme yapılır da patlarlar diye umuyorum. Emek hırsızları.
Staj diye kandırmaya çalıştıklarına göre yaşı küçük bence saf görmüşler, prosedür bilmez diye düşünmüşler kesin. Bir de iş öğrenmek demişler utanmasalar iş öğretiyoruz deyip üstüne para da isteyeceklermisBen anlamıyorum insanları.
İnternet var, telefon var her türlü bilgiye ulaşabiliyorsun.
Çalıştığın yerde sigorta yapmak zorunda mı diye aratsan arama motorunda binlerce link çıkar.
İnsan ayırmıyorum ama bizde yabancı uyruklu çalışan var.
Ona bile sigorta yapılıyor.
Bizim kız da yazmış ki ayda1.000 tl veriyorlar, iş öğretmek için çalışıyorum, yol paramı vermiyorlar
Allah'ım sen sabır ver.
Migrenim daha fazla azmasın.
Yok artık üstüne para ver istersen bir de? Ne kadar oldu başlayalı?Bu arada günlük değilmiş. Cumarteside çalışıcam ama 250tl dediler şimdi. Ama günlük 50tl alıyorum cumarteside 50 almam gerek dedim. 6 günlük 250tl alıcaksın dediler
Staj diye kandırmaya çalıştıklarına göre yaşı küçük bence saf görmüşler, prosedür bilmez diye düşünmüşler kesin. Bir de iş öğrenmek demişler utanmasalar iş öğretiyoruz deyip üstüne para da isteyeceklermis
Ben de sinir oluyorum birinin hakkı yenince. 500 600 lira nedir ya keşke neresi olduğunu bilsek de bir güzel şikayet edip patlatsakGidip şimdi hepsinin saçını başını yolacağım.
O kadar sinir oldum ki
çırak muamelesi goruyosun resmen kendine kendini yetistirecek daha duzgun bir yer bul.Hayır okul göndermedi ablacım. Ben kendim aldım Güzellik belgemi. İş aradım. Tecrübem yok bana öğretir misiniz dedim. 3ay deneyelim sigortanı yapalım günlük 50tl verelim dediler. Yani zorunlu bi staj faln değil. Normal her gün gidip geliyorum. Söyledikleri her işide yapıyorum. Bugün konuştum. 1 ay oldu acaba memnun musunuz dedim. Şuan bişey diyemem. 3 ayın sonunda memnun değilsek çıkarsın dedi. 2000lira verseler bile razıyım. Yol paramı bile ödemiyorlar. Aylık 500-600 bişey kalıyor bana
Aynen katılıyorum keşke bilsek neresi olduğunu bu arkadaş çıkınca bi guzel şikayet ederdikBen de sinir oluyorum birinin hakkı yenince. 500 600 lira nedir ya keşke neresi olduğunu bilsek de bir güzel şikayet edip patlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?