• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşı dayatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Olamaz yapamaz dayatma yapan kişiye söyleyin yazılı uyarı versin sizde karşılık olarak yazılı dilekçe verin işten de atamaz hiç bişey de yapamaz

Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Müdüre aynen böyle söylediniz mi?

Eski çalıştığım yerde covid-19 kapan kişiler olunca işler durmuştu. Aşı zorunlu değil ama işverenlerin kendi işlerini düşünmesi de gayet normal. Sizin aşı olmama hakkınız olmama hakkınız olduğu gibi onların da aşı olanlarla çalışma hakkı var

siz neden olmak istemiyorsunuz özel değilse

Asla size zorla bir dayatma yapamaz, müdürünüzü Cimer e şikayet edin ...

Canım şimdi herhangi bir yasal zorunluluk yok. Ama tahminimce ileriki süreçte maske gibi, HES kodu gibi seyahatlerde, uçaklarda vs zorunlu hale getirilecek. Çünkü olmak istemeyen kişi oranı yüksek. Sen tadını bozma derim. Müdüre yasal yazılı bir belge veya dilekçe demen işini sarsar. Şuan ilaç tedavisi oluyorum iltihap falan var doktor başka ilaç veya asi yapilmamli de. Geçiştir kuzum. Başka türlü zaten zorunlu olcak yönünde ciddi görüşler var. Tadın bozulmasın kuzum :)

bir de derin sularda derin sularda nın bu konuda güzel bir mesajı vardı onu da ekleyeyim.

Aşı olmamak gibi bir hakkınız var tabi sonuçlarına katlanmak kaydıyla. Nasıl ki biz aşı olup birtakım riskleri göze alıyorsak siz de aşı olmamanın sonuçlarına katlanırsınız. Bir de ben şunu merak ediyorum kimse canını yolda bulmadı, o zaman kimse aşı olmasın. Peki salgını aşısız nasıl bitireceğiz bir fikriniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X