- 19 Şubat 2021
- 145
- 105
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olamaz yapamaz dayatma yapan kişiye söyleyin yazılı uyarı versin sizde karşılık olarak yazılı dilekçe verin işten de atamaz hiç bişey de yapamazKızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Müdüre aynen böyle söylediniz mi?Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Asla size zorla bir dayatma yapamaz, müdürünüzü Cimer e şikayet edin ...Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Canım şimdi herhangi bir yasal zorunluluk yok. Ama tahminimce ileriki süreçte maske gibi, HES kodu gibi seyahatlerde, uçaklarda vs zorunlu hale getirilecek. Çünkü olmak istemeyen kişi oranı yüksek. Sen tadını bozma derim. Müdüre yasal yazılı bir belge veya dilekçe demen işini sarsar. Şuan ilaç tedavisi oluyorum iltihap falan var doktor başka ilaç veya asi yapilmamli de. Geçiştir kuzum. Başka türlü zaten zorunlu olcak yönünde ciddi görüşler var. Tadın bozulmasın kuzum :)Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Arkadaşa katılıyorum.. yap gitsin. İşinden olma.Dayatma yasal değil. De market çalışanısınız sayısız kişiyle temasınız var. Bence olun. Hem sizin hem de insanların sağlığı için.
Yap gitsin ama kimse garanti vermiyor ya hastalanırsak kısıtlamamak mı önemli sağlığı kaybetmek mi önemliArkadaşa katılıyorum.. yap gitsin. İşinden olma.
Yine başlamış bizim aşı karşıtı propagandasını yapmayaYap gitsin ama kimse garanti vermiyor ya hastalanırsak kısıtlamamak mı önemli sağlığı kaybetmek mi önemli
CDC panel says heart inflammation cases likely linked to mRNA COVID-19 vaccines bugün bunu yayınlamış doktor okudum aşı olanlar için korktum çip mip hikaye saçma ama bunlar önemli yazılar
virüsün çözümünü sizden bekliyoruzYap gitsin ama kimse garanti vermiyor ya hastalanırsak kısıtlamamak mı önemli sağlığı kaybetmek mi önemli
CDC panel says heart inflammation cases likely linked to mRNA COVID-19 vaccines bugün bunu yayınlamış doktor okudum aşı olanlar için korktum çip mip hikaye saçma ama bunlar önemli yazılar
Yapışan kaşık ve çatalları unutmayalımÇok söylenti var ama şu ya da bu kronik yanetkisi veya çip mip bunların kanıtı yok.
Neyse![]()
Anayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.Yasal bir zorunluluk yok, olmak zorunda değilsiniz.