- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.333
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksinizTamam çözüm üretin o zaman Ordinaryüs hanım. Kurtarın bizi bu Virüsten
Canım benim içtiğin en basit ağrı kesicinin de tüm ilaçların da yan etkisi var reçetesinde yazıyor. Komple ilaç karşıtlığı mı yapalım? İlaç mı kullanmayalım? Yediğin paket gıdalar aşıdan daha zararlı aşı karşıtlığı yapmak yerine onları bırakarak kendine iyilik yapabilirsinAşı olanlarında hasta olma ihtimali var ve hatta bir çok yan etkisi var. bunlar onam formunda da yazar.
Dediğiniz gibi aşı geliştirilme aşamasında şu anda, Faz 3 çalışmasının bitmesi için 3 yıl geçer. Bu süre dolmadan da ruhsat alamaz. Aşı üreticilerin kendi sitelerinde de yazar bu bilgi.Tıbbi deney derken?
FDA eşşek, AB üyeleri eşşek, Türkiye, İsrail sayısız ülke eşşek bir doz aşıya 50euro veriyor tek akıllı sizsiniz?
Aşı geliştirmeye milyonlarca dolar akıtan AZ, Pfizer bu işi bilmiyor sadece siz biliyorsunuz?
CB çıktı, sağlık bakanı çıktı lütfen aşı olun kurtulalım dediler onlar akılsız tek akıllı sizsiniz?
Daha fazla yorum yapmıyorum. @Mune
Aşı olunca ölümsüzlüğü vaadetmiyorlar zaten. Bir çok yan etki de ben çevrem 100 kişiyse kimseden duymadım. Anca kol ağrısı, birkaç gün halsizlik, ateş duydum. Ama aşı oldum diye maskeyi ertesi gün atanların da covid pozitif olduğuna şahit de oldum.Aşı olanlarında hasta olma ihtimali var ve hatta bir çok yan etkisi var. bunlar onam formunda da yazar.
Yap gitsin ama kimse garanti vermiyor ya hastalanırsak kısıtlamamak mı önemli sağlığı kaybetmek mi önemli
CDC panel says heart inflammation cases likely linked to mRNA COVID-19 vaccines bugün bunu yayınlamış doktor okudum aşı olanlar için korktum çip mip hikaye saçma ama bunlar önemli yazılar
Bunları ben uydurmadım cdc açıklaması bunlar![]()
Az önce CDC böyle yazıyor diyen siz değil miyidiniz?Kimseye güvenmiyorum hepsi yanar döner DSÖ de aynı cdc de diğer kaynaklar da aynı bir söyledikleri diğerini tutmuyor o yüzden güvenmiyorum olmuyorum aşıyı dayatmaları kabul etmiyorum
sadece aşı değil corona hastalığı da kalbi etkiliyor.Yap gitsin ama kimse garanti vermiyor ya hastalanırsak kısıtlamamak mı önemli sağlığı kaybetmek mi önemli
CDC panel says heart inflammation cases likely linked to mRNA COVID-19 vaccines bugün bunu yayınlamış doktor okudum aşı olanlar için korktum çip mip hikaye saçma ama bunlar önemli yazılar
Turkovac aşısında 3. Faza geçildi, ben onu bekliyorm, inşallah hızlı bir şekilde seri üretime de geçerler bu şekilde herkes aşı olur , aşı olmayanlara da olanlara da saygı duyuyorum çünkü deney aşamasında olan bir aşıdan bahsediyoruz, şuana kadar en erken bulunan aşı üzerinden bile en az 5 sene geçmiştir, insanların şüpheyle yaklaşmasına tuhaf bakmıyorum çünkü bunu vücuduna zerk edecek.. Aşı ile ilgili herşeyin şeffaf ve güvenilir olduğuna emin olmak kişisel bir haktır bu hakkını kullanmayı tercih edenlere de saygı duymak gerekir , Onam belgesinde kimse sorumluluk almazken ben neden test aşamasında olan bu sıvı icin sorumluluk alayım ki ...Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Benim annem ölümden döndü hanımefendi. nasıl sakin olmamı bekliyorsunuz. Siz hastaneye annenizi bırakıp yanına gidememek sesini duyamamak ne demek bilmiyorsunuz belli ki. Belli ki sizin tuzunuz kuru. Kesin virüs yok diyenlerdensiniz siz de.Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
Covid esnasında başka komplikasyonlar geliştiği için covid negatife döndükten sonra ölenler bu tabloda yoklar biliyorsunuz değil mi?Valla aşşırı öldürücü virüs var ortada ve 5 milyon kişi hastalanmış 50 bin kişi ölmüş iki yılda buda demek istiyor ki yüzde 1 bile değil sakin olsanız bişey olmadığını fark edeceksiniz
Kendisi eşimin coronadan sonra şeker hastalıgına yakalanmasını kullandıgı corona ilaclarından sandısadece aşı değil corona hastalığı da kalbi etkiliyor.
Dediğiniz gibi aşı geliştirilme aşamasında şu anda, Faz 3 çalışmasının bitmesi için 3 yıl geçer. Bu süre dolmadan da ruhsat alamaz. Aşı üreticilerin kendi sitelerinde de yazar bu bilgi.
Canım bnm onları alırken bize sorumluluk bana ait diye onam formu imzalatmıyorlar ve bir doktorunda dediği gibi bir ilaç içtin mide kanaması geçirdin anında müdahale ile kurtulma şansın yüksek ama aşı oldun bir yan etki yaşadın ondan kurtulamazsın çünkü aşı ömür boyu vücudunda kalır diyor doktor yazmış makalesindeCanım benim içtiğin en basit ağrı kesicinin de tüm ilaçların da yan etkisi var reçetesinde yazıyor. Komple ilaç karşıtlığı mo yapalım? Yediğin paket gıdalar aşıdan daha zararlı aşı karşıtlığı yapmak yerine onları bırakacak kendine iyilik yapabilirsin![]()
hangi aşı 1-2 senede ruhsat aldı yada alabilir?Aşılar ruhsat almadı bilginiz var dimi ? Faz 3 çalışması en az 3 yıl sürüyor.
Yap gitsin ama kimse garanti vermiyor ya hastalanırsak kısıtlamamak mı önemli sağlığı kaybetmek mi önemli
Ben de ilaç kullanma aşamasını geçtikten sonra covid olduğumu öğrendiğim için ilaç kullanmadan geçirdim 8 ay önce. 6 aydır hipotiroid hastasıyım. Sebebin covid olduğunu bizzat doktorlar söylüyor.Kendisi eşimin coronadan sonra şeker hastalıgına yakalanmasını kullandıgı corona ilaclarından sandıama biz hiç ilaç kullanmadan atlattik coronayı adam şeker hastası oldu bir iki ay sonra
![]()
Tıbbi zorunluluk gerektiren bir durum yok.I. Kişinin dokunulmazlığı, maddî ve manevî varlığı
MADDE 17.– Herkes, yaşama, maddî ve manevî varlığını koruma ve geliştirme hakkına sahiptir.
Tıbbî zorunluluklar ve kanunda yazılı haller dışında, kişinin vücut bütünlüğüne dokunulamaz; rızası olmadan bilimsel ve tıbbî deneylere tâbi tutulamaz.
Kimseye işkence ve eziyet yapılamaz; kimse insan haysiyetiyle bağdaşmayan bir cezaya veya muameleye tâbi tutulamaz.
(Değişik: 7.5.2004-5170/3 md.) Meşrû müdafaa hali, yakalama ve tutuklama kararlarının yerine getirilmesi, bir tutuklu veya hükümlünün kaçmasının önlenmesi, bir ayaklanma veya isyanın bastırılması, sıkıyönetim veya olağanüstü hallerde yetkili merciin verdiği emirlerin uygulanması sırasında silah kullanılmasına kanunun cevaz verdiği zorunlu durumlarda meydana gelen öldürme fiilleri, birinci fıkra hükmü dışındadır.