• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşı dayatması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Zorunda değilsiniz

Kimse çözüm üretmiyor ki etkili demiyor ki başka hastalıklara davetiye çıkarıyor diyor cdc makalesi bu
Çok güvendiğiniz CDC nin açıklamaları da çok tutarlıymış onu da gördük

ABD'nin Hastalık Kontrol ve Önlem Merkezi (CDC), komünite-temelli bulaşmanın yaşanabileceği kalabalık yerler başta olmak üzere dış mekanlarda yüzün kumaş maskelerle örtülmesini önerdi.

Bu, CDC için yeni bir öneri olsa da, CDC'nin önceden duyurduğu "hasta olan kişiler ve hastalarla yakın temasta olan kişiler haricindekilerin maske kullanmaması" yönündeki açıklamasına kısmen ters düşüyor

Anayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.

Tıbbi deney derken?

FDA eşşek, AB üyeleri eşşek, Türkiye, İsrail sayısız ülke eşşek bir doz aşıya 50euro veriyor tek akıllı sizsiniz?

Aşı geliştirmeye milyonlarca dolar akıtan AZ, Pfizer bu işi bilmiyor sadece siz biliyorsunuz?

CB çıktı, sağlık bakanı çıktı lütfen aşı olun kurtulalım dediler onlar akılsız tek akıllı sizsiniz?

Daha fazla yorum yapmıyorum. Mune Mune

Çok güvendiğiniz CDC nin açıklamaları da çok tutarlıymış onu da gördük

ABD'nin Hastalık Kontrol ve Önlem Merkezi (CDC), komünite-temelli bulaşmanın yaşanabileceği kalabalık yerler başta olmak üzere dış mekanlarda yüzün kumaş maskelerle örtülmesini önerdi.

Bu, CDC için yeni bir öneri olsa da, CDC'nin önceden duyurduğu "hasta olan kişiler ve hastalarla yakın temasta olan kişiler haricindekilerin maske kullanmaması" yönündeki açıklamasına kısmen ters düşüyor
Kimseye güvenmiyorum hepsi yanar döner DSÖ de aynı cdc de diğer kaynaklar da aynı bir söyledikleri diğerini tutmuyor o yüzden güvenmiyorum olmuyorum aşıyı dayatmaları kabul etmiyorum

Anayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.
I. Kişinin dokunulmazlığı, maddî ve manevî varlığı

MADDE 17
.– Herkes, yaşama, maddî ve manevî varlığını koruma ve geliştirme hakkına sahiptir.

Tıbbî zorunluluklar ve kanunda yazılı haller dışında, kişinin vücut bütünlüğüne dokunulamaz; rızası olmadan bilimsel ve tıbbî deneylere tâbi tutulamaz.

Kimseye işkence ve eziyet yapılamaz; kimse insan haysiyetiyle bağdaşmayan bir cezaya veya muameleye tâbi tutulamaz.

(Değişik: 7.5.2004-5170/3 md.) Meşrû müdafaa hali, yakalama ve tutuklama kararlarının yerine getirilmesi, bir tutuklu veya hükümlünün kaçmasının önlenmesi, bir ayaklanma veya isyanın bastırılması, sıkıyönetim veya olağanüstü hallerde yetkili merciin verdiği emirlerin uygulanması sırasında silah kullanılmasına kanunun cevaz verdiği zorunlu durumlarda meydana gelen öldürme fiilleri, birinci fıkra hükmü dışındadır.

Bunu anlayamıyosunuz işte çalışmalar tamamlanmamış onam formunda da yazıyor faz 3 çalışmaları tamamlanmamış diye çalışmalar tamamlanmamış ne demek ? Bibibella Bibibella
Tamam çözüm üretin o zaman Ordinaryüs hanım. Kurtarın bizi bu Virüsten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X