Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları ben uydurmadım cdc açıklaması bunlarYine başlamış bizim aşı karşıtı propagandasını yapmayaLütfen yalan yanlış bilgilerinle forumu yormayı bırak artık
Tıbbi deney miAnayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.
Kimse çözüm üretmiyor ki etkili demiyor ki başka hastalıklara davetiye çıkarıyor diyor cdc makalesi buvirüsün çözümünü sizden bekliyoruz![]()
Ordinaryüs geldi açılın lütfen. biz ne biliyoruz ki zatenBunları ben uydurmadım cdc açıklaması bunlar![]()
E onam formunda yazıyor faz 3 çalışmaları devam ediyor yazıyorTıbbi deney mi![]()
![]()
Harika bir yorumAşı olmama hakkınız var işyeri sahibininde aşısız işçi çalıştırmama hakkı var boyle işyeri sahipleri görmek istiyoruz![]()
Aşılar ruhsat almadı bilginiz var dimi ? Faz 3 çalışması en az 3 yıl sürüyor.Tıbbi deney mi![]()
![]()
Zorunda değilsinizKızlar ben markette çalışıyorum. Müdürüm aşı dayatması yapıyor. Bildiğim kadarıyla aşı zorunlu değil yani böyle bir şey yapabilir mi? Bugün yaptırmayanlar randevu alsın diyo. Ben olmak istemiyorum bu da benim hakkım yani böyle bir şey olabilir mi ?
Çok güvendiğiniz CDC nin açıklamaları da çok tutarlıymış onu da gördükKimse çözüm üretmiyor ki etkili demiyor ki başka hastalıklara davetiye çıkarıyor diyor cdc makalesi bu
Anayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.
İşte aradigim yorumAşı olmama hakkınız var işyeri sahibininde aşısız işçi çalıştırmama hakkı var boyle işyeri sahipleri görmek istiyoruz![]()
Kobay da olduk çok şükür BibiTıbbi deney mi![]()
![]()
Aşı olanlarında hasta olma ihtimali var ve hatta bir çok yan etkisi var. bunlar onam formunda da yazar.Hasta olursanız aşı olan diğer çalışanlara en iyi ihtimalle 10 gün iş yükü yükleyeceksiniz. Olmama sebebiniz komplo teorileri mi?
Kimseye güvenmiyorum hepsi yanar döner DSÖ de aynı cdc de diğer kaynaklar da aynı bir söyledikleri diğerini tutmuyor o yüzden güvenmiyorum olmuyorum aşıyı dayatmaları kabul etmiyorumÇok güvendiğiniz CDC nin açıklamaları da çok tutarlıymış onu da gördük
ABD'nin Hastalık Kontrol ve Önlem Merkezi (CDC), komünite-temelli bulaşmanın yaşanabileceği kalabalık yerler başta olmak üzere dış mekanlarda yüzün kumaş maskelerle örtülmesini önerdi.
Bu, CDC için yeni bir öneri olsa da, CDC'nin önceden duyurduğu "hasta olan kişiler ve hastalarla yakın temasta olan kişiler haricindekilerin maske kullanmaması" yönündeki açıklamasına kısmen ters düşüyor
işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlıkİşte aradigim yorum
Kısasa kısas
Bunu anlayamıyosunuz işte çalışmalar tamamlanmamış onam formunda da yazıyor faz 3 çalışmaları tamamlanmamış diye çalışmalar tamamlanmamış ne demek ?Kobay da olduk çok şükür Bibi![]()
I. Kişinin dokunulmazlığı, maddî ve manevî varlığıAnayasanın 17. maddesi gereği senin rızan olmadıkça, seni hiçbir TIBBİ DENEYE tabi tutamazlar.
Tamam çözüm üretin o zaman Ordinaryüs hanım. Kurtarın bizi bu VirüstenBunu anlayamıyosunuz işte çalışmalar tamamlanmamış onam formunda da yazıyor faz 3 çalışmaları tamamlanmamış diye çalışmalar tamamlanmamış ne demek ?Bibibella