- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bence psikolojik olarak annenizin etkisinde kaldığınız için alttan alta , vücudunuz duydugunuz yan etkileri yaşıyor olabilir. Psikolojik olarak rahatlamak istiyorsanız asinin yan etkilerinden kurtulmak için hacamat yaptıranları duymuştum. Hastaneler de yapıyor artık gidip yaptırabilirsinizHerkese merhaba.
Ben burda bir başlık açmıştım annem ciddi bir aşı karşıtı. Ben bu döneme kadar olmamıştım. Almanya’ya taşınırken ise olmak istedim. Kısıtlamalar kalkmıştı aslında ama geri gelir diye korktum. Bir de çevremde kimseye bir şey olmamıştı, annemin abarttığını düşündüm. Gizlice oldum. İlk dozdan sonra kalbimde ağrı ve nefes darlığı yaşamaya başladım. Buraya taşınmadan önce kardiyolog ve göğüs hastalıklarına gitmiştim muayenem sonucu hiçbir şey bulunamadı. Psikolojik herhalde diyip bu olayı salmaya çalıştım kafamda ve ben taşındım.
Buraya geleli 1,5 ay oluyor ve hâlâ geçmedi. Bu sırada bazı cilt hastalıklarım ve siyatik ağrılarım da tetiklendi. Ben de tam bir deli olduğum için, girip ingilizce bir şekilde aratmaya başladım “vaccine injury” diye. Onlarca insan buldum aritmi, kas ağrıları, bilinç bulanıklığı yaşayan aşıdan sonra ya da benim gibi nefes darlığı çekenler ve ben bu insanlara ulaştım. Amerika, Avustralya, UKde yaşayan insanlar. Hala geçmediğini 1 yıldır çektiğini yazanlar oldu.
2 gündür asla uyuyamıyorum. Geceleri kalkıp ağlıyorum. Araştırmamak için kendimi çok zorluyorum ama yapamıyorum. Sürekli aşıyı vücudumdan nasıl atacağımı araştırıyorum ve tabii ki öyle bir şey yok. Sonsuza kadar vücuduma ve hücrelerime zarar verdim gibi hissediyorum. Psikolojim inanılmaz kötü. Bu arada terapi de alıyorum.
Kendime çok öfkeliyim. Pandemi bitmişken böyle bir şeye kalkıştığım için. Benimle o dönemde aşı olmadım diye dalga geçen bütün herkese karşı çok öfkeliyim. Kendime bunu yaptığıma inanamıyorum. Anksiyetem bitmiyor. Kabus gibi her şey…
Bilime tapan nedir yaSiz de komplo teorilerine mi tapıyorsunuz bu durumda?
Şöyle diyeyim bence her türlü tekrar doktora gidin hem içiniz de tamamen rahatlar. Ve yaşadıklarınızın gerçek olduğuna inanıyorum. Mesela panik ataktan örnek vereyim. Panik atak geçiren insan gerçekten nefes darlığı yaşar gerçekten çarpıntı yaşar gerçekten başı döner eli ayağı uyuşur yani kafadan uydurmaz bunları ama sebep nedir? psikolojik kökenli durumlardan dolayı sempatik sistemi aşırı aktive olur ve bu nedenle bunları yaşar. Siz de altta tıbbi bişey olmadığını onayladıktan sonra bunun psikolojik olduğunu fark edince zaten semptomlarınız da zamanla kendi kendine geçer.İnansam çevremde bir numaralı komplocu (annem) varken aşı olmazdım. Ama aşının %100 zararsız olduğuna da inanmıyorum artık.
Ama aşı sonrası yaşadıklarımı yazıyorum ve gelip bana sigara migara anlatılıyor. Komik yani.
İlime bilime tapmayacağız da neye tapıp inanacağız pekiSigara içmiyorum yıllardır organik besleniyorum ve gluten tüketmiyorum hanımefendi. Makyaj malzemelerim ve temizlik malzemelerim de eco-friendly. Sizin gibi dalga geçen ve bilime tapan insanlar yüzünden aşı olmadığımu söylemekten hep utanıyodum zaten.
Alıyorum zaten okusanız görürdünüz
Mesela Hindistan' daaaaaaİlime bilime tapmayacağız da neye tapıp inanacağız peki
Bilim dediğiniz makaleleri kim fonluyor gibi +50 yaş aşı karşıtı teyze modeli çizmek istemiyorum şuraya ama maalesef öyle. Ayrıca perikardit ve miyokardit yaptığı aşının kanıtlandı yan etkiler arasına da alındı. Ben ilk kardiyologa gittiğimde perikarditten şüpheleniyorum aşı sonrası gençlerde görebiliyoruz dedi. Troponin değerim normal çıktığı için değilsin diyip yolladı sonrasında.
Şöyle diyeyim bence her türlü tekrar doktora gidin hem içiniz de tamamen rahatlar. Ve yaşadıklarınızın gerçek olduğuna inanıyorum. Mesela panik ataktan örnek vereyim. Panik atak geçiren insan gerçekten nefes darlığı yaşar gerçekten çarpıntı yaşar gerçekten başı döner eli ayağı uyuşur yani kafadan uydurmaz bunları ama sebep nedir? psikolojik kökenli durumlardan dolayı sempatik sistemi aşırı aktive olur ve bu nedenle bunları yaşar. Siz de altta tıbbi bişey olmadığını onayladıktan sonra bunun psikolojik olduğunu fark edince zaten semptomlarınız da zamanla kendi kendine geçer.
O zaman bunun ise yaramasini bekleyin, farkli şeyler deneyerek dikkatinizi baska seylere odaklayin, dusunmedikce rahatladiginizi görürsünüzAlıyorum zaten okusanız görürdünüz
Size çip takmışlar herhalde ondan böyle sıkıntı çekiyorsunuz bize niye bi yan etki yapmadıHerkese merhaba.
Ben burda bir başlık açmıştım annem ciddi bir aşı karşıtı. Ben bu döneme kadar olmamıştım. Almanya’ya taşınırken ise olmak istedim. Kısıtlamalar kalkmıştı aslında ama geri gelir diye korktum. Bir de çevremde kimseye bir şey olmamıştı, annemin abarttığını düşündüm. Gizlice oldum. İlk dozdan sonra kalbimde ağrı ve nefes darlığı yaşamaya başladım. Buraya taşınmadan önce kardiyolog ve göğüs hastalıklarına gitmiştim muayenem sonucu hiçbir şey bulunamadı. Psikolojik herhalde diyip bu olayı salmaya çalıştım kafamda ve ben taşındım.
Buraya geleli 1,5 ay oluyor ve hâlâ geçmedi. Bu sırada bazı cilt hastalıklarım ve siyatik ağrılarım da tetiklendi. Ben de tam bir deli olduğum için, girip ingilizce bir şekilde aratmaya başladım “vaccine injury” diye. Onlarca insan buldum aritmi, kas ağrıları, bilinç bulanıklığı yaşayan aşıdan sonra ya da benim gibi nefes darlığı çekenler ve ben bu insanlara ulaştım. Amerika, Avustralya, UKde yaşayan insanlar. Hala geçmediğini 1 yıldır çektiğini yazanlar oldu.
2 gündür asla uyuyamıyorum. Geceleri kalkıp ağlıyorum. Araştırmamak için kendimi çok zorluyorum ama yapamıyorum. Sürekli aşıyı vücudumdan nasıl atacağımı araştırıyorum ve tabii ki öyle bir şey yok. Sonsuza kadar vücuduma ve hücrelerime zarar verdim gibi hissediyorum. Psikolojim inanılmaz kötü. Bu arada terapi de alıyorum.
Kendime çok öfkeliyim. Pandemi bitmişken böyle bir şeye kalkıştığım için. Benimle o dönemde aşı olmadım diye dalga geçen bütün herkese karşı çok öfkeliyim. Kendime bunu yaptığıma inanamıyorum. Anksiyetem bitmiyor. Kabus gibi her şey…
Hayır bir de şunu anlamadım, siz zaten muayene olmuşsunuz bir şey çıkmamış. Başka bir hastaneye gidip tekrar kalbinizi gösterin ve şikayetlerinizi belirtin. Bir sürü araştırma da yapmışsınız insanlar bulmuşsunuz. Buradaki insanlara neden kızıyorsunuz anlamadım… neye nasıl inanmak istiyorsanız inanın.
İşte bunu yapmayın lütfen kimseye ya. Aşı olmadığım dönemde benimle o kadar dalga geçildi ki arkadaş ortamımda resmen manipüle oldum. Bakın size hiçbir şey olmamış, çok şükür, inşallah da olmaz ama bana oldu. Her bünye farklı ben de sıkıntı çeken bir sürü insan buldum farklı ülkelerden.Size çip takmışlar herhalde ondan böyle sıkıntı çekiyorsunuz bize niye bi yan etki yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?