- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Konu için yaptır yaptırma yazmayacağım bu cevaba gülmeye geldim
Aşı yaptırmayan ailelere doktordan iyi mi bileceksiniz diyorlar ,sonra bir doktor çıkıyor aşı yaptırmayın diyor , veeee doktor da kim oluyor deniliyorAy bilemedim ki ,ben güldüm Allah ta sizi güldürsün emi ,bye
Bak ben bu cevabı kaçırmışım,Harbi ben Canan Hoca da kimmiş yahuuu bir bakayımKonu için yaptır yaptırma yazmayacağım bu cevaba gülmeye geldim
Aşı yaptırmayan ailelere doktordan iyi mi bileceksiniz diyorlar ,sonra bir doktor çıkıyor aşı yaptırmayın diyor , veeee doktor da kim oluyor deniliyorAy bilemedim ki ,ben güldüm Allah ta sizi güldürsün emi ,bye
Arkadasım tebrik ediyorum seni ve senin gibi düşünceye sahip insanları. Bnde 3 aylık gebeyim kan pıhtısı sorunum var iğne oluyorum hergün aslında olmak istemiyorum ama düşük olmasın diye mecbur vuruluyorum. Hamilelktki tetanozu yaptırmıcam ve bebek oluncada aşılarını yaptırmıcam insallah. Size bişey sormak istiyorum siz kan pıhtısı için ne kullandınız ve doğal önerebileceğiniz neler var. Şimdikten teşekkür ediyorumBizde imümim yetmezliği var ,yani bağışıklığımız iyi değil.Kız kardeşim 9aylık aşıda 2000 de öldü,drlar bayat aşı dedi .Ben 4aylık gebeyken tetenozdan bebeğimi kaybettim 4,5 sene abartısız hep aşıları araştırdım eski makaleler ,videolar netten ne bulduysam ingilizce çeviriler ,videolar herşey.En son aşı karşıtı dr araştırırken Samsun da memleketim de bir doktor buldum Alişan yıldıran kendisine mail attım cevap verdi eşim ikna olmadı kalktık yanına gittik.Daha bir çok doktorla görüştüm mesela Rahmetli Aidin salih hocanın öğrencileri ile görüştüm ,telim çalınmasa size telefonlarını atardım Ama Alişan beyin bana attığı mailini özelden yazabilirim ok .
Kızım 3 yaşında sıfır aşısız.Ailede kan pıhtı sorunumuz var doğumda aşı istemiyorum dedim ama kvit yazmamışım kvit oldu ve ne yazıkkı sarılık 5 ay sürdü kvit kan pıhtılaşsın diye yapılıyormuş ,önüne gelene yapıyorlar bende kan pıhtısı var kızıma test yapmadan yaptılar 5 ay hastanelerden çıkamadık değerler hep yüksek ,5ay suratı sap sarıydı ya.Neyse size Istgrm VİTAMİNGİLLER ve Dobraanneyi tavsiye ederim.Dobra anne ,aşı prospektüslerini açıklıyor.Vitamingillerde ki bayan yıllarca dr.kivera ile Türkiye de cd otizimli çocuklara cd protokolü yaptı babası prof.kendi eczacı donanımlı bir bayan .Bu sayfaları da okuyun derim.
Cahillikte son nokta vurdurmayın tabi inş. Muhtaç kalmazsınız yazık o bebeğe acıdımArkadasım tebrik ediyorum seni ve senin gibi düşünceye sahip insanları. Bnde 3 aylık gebeyim kan pıhtısı sorunum var iğne oluyorum hergün aslında olmak istemiyorum ama düşük olmasın diye mecbur vuruluyorum. Hamilelktki tetanozu yaptırmıcam ve bebek oluncada aşılarını yaptırmıcam insallah. Size bişey sormak istiyorum siz kan pıhtısı için ne kullandınız ve doğal önerebileceğiniz neler var. Şimdikten teşekkür ediyorum
O cahilliği siz sorgulayamazsınız herkesin düşüncesi kendinedir ve saygı duymak zorundasınız. Cahillik tartışılacaksa aşıyı bir daha araştırın öyle gelin buraya bana yorum yapın. Araştırdıkki bu kanıya vardık bi taraflarımızdan uydurmadık.Cahillikte son nokta vurdurmayın tabi inş. Muhtaç kalmazsınız yazık o bebeğe acıdım
O cahilliği siz sorgulayamazsınız herkesin düşüncesi kendinedir ve saygı duymak zorundasınız. Cahillik tartışılacaksa aşıyı bir daha araştırın öyle gelin buraya bana yorum yapın. Araştırdıkki bu kanıya vardık bi taraflarımızdan uydurmadık.
Ben virüs oldum ilaçları bile kullanmadım da atlattım noldu öldüm mü. Ama siz aşıyı yaptırmazsanız ölebilirsiniz ona göre yaptırın aman ihmal etmeyin
Valla normalki konusabiliyoruz. Allaha hamd olsun
Hamdolsun dedin ya ohhh masallah. Sağlık bakanlığı duymasın bu xxxxl halınızı!Valla normalki konusabiliyoruz. Allaha hamd olsun
İsteyen duysun benim rızam olmadan kimse birsey yapamaz canım merak etme onu ben düşünürüm benm adıma düşünmene gerek yokHamdolsun dedin ya ohhh masallah. Sağlık bakanlığı duymasın bu xxxxl halınızı!
Sizin yerinize düşünmek mi??? Allah sizlerin evlatlariyla bizimkileri karsilastirmasin tek düşündüğüm bu!İsteyen duysun benim rızam olmadan kimse birsey yapamaz canım merak etme onu ben düşünürüm benm adıma düşünmene gerek yok
Amin insallah. Keşke kendiniz içinde bu kadar endişeli olsanız ve biraz neyin ne oldugunu arastırsanızSizin yerinize düşünmek mi??? Allah sizlerin evlatlariyla bizimkileri karsilastirmasin tek düşündüğüm bu!
Okuyun lütfenSizin yerinize düşünmek mi??? Allah sizlerin evlatlariyla bizimkileri karsilastirmasin tek düşündüğüm bu!
Yeni doğmuş bebeğine daha bir damla sütünü vermeden, sorgusuz sualsiz, prospektüs okumadan; en büyük yan etkilerinden biri ağır geçirilen sarılık olan K-vit aşısını yaptırıp, sonra bebek yan etki yaşayıp sarılık olunca "sarı tülbentten" medet beklemek..Sizin yerinize düşünmek mi??? Allah sizlerin evlatlariyla bizimkileri karsilastirmasin tek düşündüğüm bu!
O zaman kan pıhtısı iğnesini de olmayın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Cahilsiniz evet malesef bu saçmalıklar sadece sizi değil toplum sağlığını da tehdit ediyor. Toplum sağlığını tehdit etmekten hakkınızda dava açılmalı bence.O cahilliği siz sorgulayamazsınız herkesin düşüncesi kendinedir ve saygı duymak zorundasınız. Cahillik tartışılacaksa aşıyı bir daha araştırın öyle gelin buraya bana yorum yapın. Araştırdıkki bu kanıya vardık bi taraflarımızdan uydurmadık.
Ben virüs oldum ilaçları bile kullanmadım da atlattım noldu öldüm mü. Ama siz aşıyı yaptırmazsanız ölebilirsiniz ona göre yaptırın aman ihmal etmeyin
Kopyala yapıştır hanımı engelledim görmüyorumO zaman kan pıhtısı iğnesini de olmayın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Cahilsiniz evet malesef bu saçmalıklar sadece sizi değil toplum sağlığını da tehdit ediyor. Toplum sağlığını tehdit etmekten hakkınızda dava açılmalı bence.
Açabiliyorsanız siz davayı açınO zaman kan pıhtısı iğnesini de olmayın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Cahilsiniz evet malesef bu saçmalıklar sadece sizi değil toplum sağlığını da tehdit ediyor. Toplum sağlığını tehdit etmekten hakkınızda dava açılmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?