Karatay sonra ağız değiştirdi ,ben içeriğini sorsunlar dedim ,yaptırmasınlar demedimbir de ilginc olan su asilarin y.disindan gelsigini ve genetigi ile oynandigini soylerken yine ayni ulkelerde yayinlanan makaleleri referans gosteriyorlar...
haa tabii bir de bizim ulkenin basina gelmis en zararli seylerden biri olan karatay gercegi var...
ilk dogumumu 2016 yilinda yaptim o donem karatay neredeyse her kanalda seker yukletmeyin diyip duruyordu. tam seker yuklemesi haftasinda 1 haftaligina doktorluk lisansi iptal edildi kadinin. asla kulak asmadim kendisine ama birsuru vebal aldi. o donem pek cok anne sekerle ilgili sikinti yasadi...Karatay sonra ağız değiştirdi ,ben içeriğini sorsunlar dedim ,yaptırmasınlar demedim
rota aşısını o dönemde kizima yaptiramadim kisin fanusta yasiyoruz sanki okadar uzuluyorum ki aklima geldikce simdi siz soyleyince yine icim ciz ettiAşı yaptırdım iki çocuğuma da. Oğlum ayın 1inde 1 yaşına girecek. 3 agustosta 1 yas aşıları ,hatta özel menenjit aşısının da 2.dozunu olacak,hatta 15 aylıkken özel menenjit aşısının 3.dozu yapılacak.
Şahsen riske giremem,özelde dahil tüm aşılarını yaptırıyorum,kızıma da yaptırmıştım zira en basitinden menenjit çok illet bir hastalık,aşı olmadan yakalanırsa ciddi sonuçları olabilir.
Fanusta yaşamıyor,çocuklarımı da yaşatamıyorum bu sebeple aşıya karşı değilim.
Kızım bebekken rota virüsünden defalarca ağız dolusu kusup,kusarken bayılan aşısız bebeği görünce hastanede,iyi ki yaptırmışım demiştim.
aynen menenjitin 2. dozunu olacaklar benim minnaklarda.Aşı yaptırdım iki çocuğuma da. Oğlum ayın 1inde 1 yaşına girecek. 3 agustosta 1 yas aşıları ,hatta özel menenjit aşısının da 2.dozunu olacak,hatta 15 aylıkken özel menenjit aşısının 3.dozu yapılacak.
Şahsen riske giremem,özelde dahil tüm aşılarını yaptırıyorum,kızıma da yaptırmıştım zira en basitinden menenjit çok illet bir hastalık,aşı olmadan yakalanırsa ciddi sonuçları olabilir.
Fanusta yaşamıyor,çocuklarımı da yaşatamıyorum bu sebeple aşıya karşı değilim.
Kızım bebekken rota virüsünden defalarca ağız dolusu kusup,kusarken bayılan aşısız bebeği görünce hastanede,iyi ki yaptırmışım demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?