Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşı !

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Boxero yu ben de bulamadım iki oğluma da yaptıracam ama tabi bulursam

Bende 6.5 yaş kızıma yaptıracağım ama eczanede tekti,1 ay sonra alır yaptırırım dedim. Evet zor bulunuyor. Hatta depolarla problem yaşıyoruz falan dediler. Bir ara paniklemedim değil bulamayacağım diye.
Yarasın inşallah

Yarın bir sorayım doktorumuza bahsetmedi çünkü. Sağlık ocaginda da yapildi menenjit ama bu kadar türü oldugunu bilmiyordum.
Ikisi farklı aşı,farklı tür menenjit için,hatta broşür vardı elimde doktor vermişti bulabilseydim atacaktım size. Bencede sorun muhakkak. Bexseroyu önerip diğerini söylememesinin sebebini bende merak ettim açıkçası.

BExero 440 tl 1 dozu

depolarda bulunmasinin nedeni dolar kuru. ilaclar sabitlenmis dolar kuru uzerinden satiliyir bildigim kadariyla yani salliyorum 1dolar 4.5 tl gibi ee bizde dolar almis basini gitmis adam turkiye piyasasina girmiyor.
sadece asi olsa yine iyi. devlet hastanelerinde bazi kitler birden fazla kullanilmaya baslanmis, bazi hayatsal ilaclar piyasada yok... cunku yol kopru asfalt cok onemli, havalimani vs lazim bu ulkeye... ayranimiz yok icmeye....

choccywhoccydoodah aşımızı olduk. O dediğiniz aşıyı da Eylül de olacakmişiz. Sırası gelince hepsini yapacağız zaten dedi doktorumuz.
Anladım,kaç aylık bebeğiniz?belki tek doz olsun diye ertelemiştir.
Genelde bexsero tartışmalı yada çok bilinmeyen,Türkiye de yeni bir aşı olduğu için,önce onu yaptırıp,diğerini sona bırakması sebebiyle merak etmiştim.

Bebeğim 7 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…