Bilmiyorum ki neden böyle yapıyor çocuk bi yaklaşıp sonra vazgeçtim diyor arama beni diyorEvet evet Onu istemedi diye kesin erkekliğinde sorun var cunku arkadasınız dünya güzeli
Niye bu kadar kendini kücük düşürme cabasında niye kendini sürekli sunmaya calısıyor ki
Arkadaşımdadavar çocuktada var çocuk hem öpmek istiyor hemde geri çekiliyor.Bunu hep yapıyor.istemedi diye erkekliğine laf etmek çokta hoş karşılanacak bi durum değil. insanın kalbi atmazsa bedeni adım atmaz derler. diğer erkekler birlikte olmayı sadece olmak için ihtiyaçları karşılanması içindir.
Bende öyle düşünüyorum.Çocuk aramaz sormaz zaman geçer nasılsın der.Öpmek ister sonra geri çeker kendini .Anlamadım bende .Arkadasiniz takintili. Onu istemeyen bir adamla tek bir kez beraber olsa takintisi bitecek mi?
İstemiyor yahu arkadasınızıBilmiyorum ki neden böyle yapıyor çocuk bi yaklaşıp sonra vazgeçtim diyor arama beni diyor
Adamdada var bi arar bi aramaz bi öper bi geri çekilir arkadaşımdada varadamdada varAdamın midesi almıyor basit geliyor belliki zorla öpücek sevişcek kadın
Aynen bir tek onu istiyorum diyo bendemi sorun var diyor .Adamda bi yaklaşıo sonra hayır seni istemiyorum diyo .Adamda pislik arkadaşımıda delirtti.Arkadaşın da anlaşılan sevişmeden bırakmicak adamı tövbe yarabbim. İki taraflı da bir dengesizlik var.
O cekimi alamamıstır belkiAdamdada var bi arar bi aramaz bi öper bi geri çekilir arkadaşımdada varadamdada var
Çok haklısın ama çocukta bir gel diomuş sonra seni istemiyorum diomuş öpüşüomuş ama sevişmiyor muş deli mi ne :)çocuk sevmediği için sevişmek istememiş.
her önüne gelene uçkur çözmek erkeklik olmuyor arkadaşın çok yanlış bilmiş.
kendini küçük düşürmekten vazgeçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?