Aşık arkadaş

Bende anlamadım.öpüş ama günah de.İlişkiyegirme ama öp kokla .İlişkiye girmemiş ama adam kendini tatmin etmiş.

Bende anlamadım.öpüş ama günah de.İlişkiyegirme ama öp kokla .İlişkiye girmemiş ama adam kendini tatmin etmiş.
He bacım ama biz yanlış biliyoz o tatminden sayılmıyor demekki, iş o raddeye varmamışya hani günah olur diye öpüşmekte bırakmış, herkesin günahı, sevabı kendine ama durumu kavrayamadım ben

Bende öyle söylüorum.Adam bekar .Arkadaşım boşanmış.
Olabilir boşanmış olması yaşayacağı birliktelikleri böyle basit kılabilir mi? Adam seni sevmiyorum demiş takılması gereken yer burası olması gerekirken birlikte olmamasında arkadaş hala. Kusura bakmasın da o da sevmemiş niyeti bozmuş sadece.

İnşallah ıslah eder rabbım

He bacım ama biz yanlış biliyoz o tatminden sayılmıyor demekki, iş o raddeye varmamışya hani günah olur diye öpüşmekte bırakmış, herkesin günahı, sevabı kendine ama durumu kavrayamadım ben
Bende kavrayamadım

Bazi erkekler sevmedigi bir kadina dokunamaz. Ornek, esim. Bende ilk duydugumda cok ssasirmistim, igrenirim demisti. Sevmedigi bi kadinla ayni ayni ya uyumaya bile tahammulum olmaz demisti.

Kesin erkekliğinde bir sorun var diyor.
Bu ne çirkin bir düşünce yapısı yahu.
Adam zinadan kaçıyor.
yada inanç ile alakası olmasa dahi sevmeden böyle şeyler yaşamayı tercih etmeyecek asaleti gösteriyor.
Ama arkadaşın olacak tipe göre erkekliğinde sorun var :/
Ben sana söyleyeyim asıl ne olduğunu sende arkadaşına ilet, arkadaşın reddedildi, ve bunu hazmedemediği için adamın erkekliğine laf edecek kadar düştü. Asıl olan bu işte.
Reddeden o adamıda ayrıca tebrik ediyorum.

Arkadaşınız ayrıldıktan sonra büyük bir boşluğa düşmüş başka uğraşlar bulmalı zor durumlar yaşamış belli ama bu şekilde daha kötü olur herşey ilk yapması gereken de o çocuktan uzak durmak olmalı

Aynen bütün normal erkekler herkesle sevişiyor, ne demek sevmediğim biriyle sevişemem. Erkek olmasına imkan yok arkadaşınız bir kadına aşık olmuş geçmiş olsun.

son açtığınız konuya bakılırsa bu sizsiniz arkadaşınız değil.

E arkadaşınızla nasıl bu kadar aynı şeyleri yaşadınız. Kadını çağırıyor öpüyor bırakıyor, sonra tekrar çağırıyor yine öpüyor ve bırakıyor, sonra tekrar vs vs....
Evet bazı olaylarımız benziyor .

Adam istemiyor işte. Neyin ısrarı bu anlamadım. Zorla mı yapacak arkadaşınız, tecavüz mü edecek? Tövbe tövbe ya.

Çünkü sevgili değiller, neden sevişsinler ki?
Sevişmek sevmekten gelir. Paylaşmak, birlikte gülmek, muhabbet etmek, dokunmak istemek. Bunlar olmadan istekte olmaz. Diğer türlüsü ihtiyaç gidermek, kullanmaktır.
Allah biz insanlara duygularına, nefsine sahip ol diye akıl vermiş. Yoksa tek eşlilik diye bir şey olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…