- 11 Kasım 2024
- 907
- 2.003
- 28
- 34
- Konu Sahibi selin mert
-
aslında var gibi, kadın ben çok güzelim diyor, önceki konuda da adamın bana çok fazla maddi desteği var evlenmek zorundayım minvalinde bir şey söylüyor.Arada birinizi çeken hiç bir şey yok ama evlilik kararı alınmış ilginç.
ben şöyle yorumladımKızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrılırsam davetiye gönderdik napicam cıldırmak üzereyim
Adam konu sahibi için çok şey yapmış gibi görünse de gerçek öyle değil. Sevilmediğini bildiği için sözde fedakarlık yaparak konu sahibini vicdani yükün altına sokup evliliğe götürmüş gibi. Konu sahibi de benim için yaptı sanıyor. Sadece bu da değil. Konu sahibi kendini adamdan üstün görüyor. Her cümlesinde de belli ediyor. Tüm bu görünmeyen ama ileride çok büyük sorunlara neden olacak detayları görmezden gelerek yok sayıyor. Umarım geç olmadan kendisi için doğru olanı yapar.aslında var gibi, kadın ben çok güzelim diyor, önceki konuda da adamın bana çok fazla maddi desteği var evlenmek zorundayım minvalinde bir şey söylüyor.
çeken değil de bağlayan, bağlamak zorunda bırakan şeyler gibi daha çok.
iki tarafı da çıkarcı buldum yanlış başlayan ilişki öyle de devam etmiş, dediğiniz gibi umarım davetiyeler dağıtıldı diye sonu baştan belli olan bir evlilik yapmazlar.Adam konu sahibi için çok şey yapmış gibi görünse de gerçek öyle değil. Sevilmediğini bildiği için sözde fedakarlık yaparak konu sahibini vicdani yükün altına sokup evliliğe götürmüş gibi. Konu sahibi de benim için yaptı sanıyor. Sadece bu da değil. Konu sahibi kendini adamdan üstün görüyor. Her cümlesinde de belli ediyor. Tüm bu görünmeyen ama ileride çok büyük sorunlara neden olacak detayları görmezden gelerek yok sayıyor. Umarım geç olmadan kendisi için doğru olanı yapar.
Burdaki herkes beni linçlemiş sebrbini anlamadım.Hayatımda cok aşık olduğum birisi vardı ve beni dolandırdı şu an cezaevinde.Biz bu nişanlımla savcılıkta tanıştık ve sevgi de oldu aramızda ben sadece gerçekleri yazdım.Onun karakteriydi beni etkileyen.Ayıp birşey mi buMuhtemelen iyi bir şey söylediğini zannediyor. Seni seviyorum Rabbime aşığım filan. Klasik erkek beceriksizliği.
Ama siz zaten kusur görüyorsunuz karşıdaki insanda ve evlilikten sonra daha fazlasını görmeye başlayacaksınız.
Ayrıca arkanızdan atlı mı geliyordu da 12 yaş büyük ve tipini beğenmediğiniz adamla nişan yaptınız.
Eşiniz mi diyorduAyy bence de.bizimki de önce saygı saygı olunca herşey oluyor, aşık olmasan bile saygı hep devam ediyor falan diyordu.tutturmuş illa ki âşık değilim diyecek.ama aramızdaki büyük sevgiden o kadar eminim ki.dediğin gibi beceremiyorlar bazen.ne hissettiğin daha o önemli.
Beni aşık olduğum kişi dolandırdı ve asla ödeyemeycegim bi tutarı nişanlım ödedi yanımda kimse yokken o vardıBir kadının kendi ayakları üzerinde durup maddi olarak güçlü olmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz resmen konuda,
adam size maddi olarak destek oldu diye yapılan bir evlilik mantıklı mı sizce üstün kadın? evlenmezseniz geri mi ister verdiklerini?
keşke herkes kendi maddi durumu kadar harcama yapıp yaşasa hiç böyle şeyler yaşanmasa.
Yanlış işte ödemeyecek, kabul etmeyeceksiniz hiç tanımadığınız insandan asla ödeyemeyeceğiniz rakamları,Beni aşık olduğum kişi dolandırdı ve asla ödeyemeycegim bi tutarı nişanlım ödedi yanımda kimse yokken o vardı
Evlenip boşanmaktansa nişan atmak daha iyidir psikolojiniz içinKızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrılırsam davetiye gönderdik napicam cıldırmak üzereyim
Burdaki herkes beni linçlemiş sebrbini anlamadım.Hayatımda cok aşık olduğum birisi vardı ve beni dolandırdı şu an cezaevinde.Biz bu nişanlımla savcılıkta tanıştık ve sevgi de oldu aramızda ben sadece gerçekleri yazdım.Onun karakteriydi beni etkileyen.Ayıp birşey mi bu
Hanımefendi sevmeniz ayıp değil, isterseniz uzaylı sevin kime ne?Merhaba kızlar ben daha öncede konu açmıştım hamileydim sevgilimden ve evlilik kararı almıştık.Ben 31 o 42 yaşında.Aynı evde yaşıyorduk zaten ama bebek evlenmeyi daha erkene çekti apar topar nikah günü aldık ve bir gün sonra bebegin öldüğünü öğrendik simdi kürtaj olacagım.Ben açıkçası evlilik insanı degilim en büyük etken bebekti.Şimdi nişanlım evlendikten sonra tekrar deneriz diyor cok istiyor bebek ama ben bir daha uzun süre cesaret edemem ayrılık düşünüyorum ama nasıl yapacagım bilniyorum nikah günü bile alındı.Hemde bana maddi cok destek oldu bunu ona yapamam ama ben bebek istemiyorum uzun bir süre ne yapacagım bilmiyorum şimdi resmen cok üzüldüm cok mutsuzum
Ee! Tamam sırf sana yardım etti diye evlen bakalım. Ayrıca buraya konu açıp bildiğini yapıyorsunuz. Adam sizi sevmiyor sizde onu sevmiyorsunuz. Adamın yaşı ilerlemiş yani brinini bulmak zor olacak belli ki bunun için evleniyor sizinle.Beni aşık olduğum kişi dolandırdı ve asla ödeyemeycegim bi tutarı nişanlım ödedi yanımda kimse yokken o vardı
Beni aşık olduğum kişi dolandırdı ve asla ödeyemeycegim bi tutarı nişanlım ödedi yanımda kimse yokken o vardı
İşin o yönü var evet hemde ailemle anlaşamıyorm bir kaçış olarak görüyorm ama sevgide hiç yok degilAdamla apar topar evlenmeye karar verme nedeniniz hamileliğinizmiş, hamileliğiniz doğal nedenlerle sonlanınca evlenmek istemediğinizin farkına varmış olabilir misiniz ?
1,5 ay önceki konunuzda ayrılmayı düşündüğünüzü yazmışsınız. Adamın size maddi yardımları nedeniyle kendinizi evlenmeye mecbur hissedip bir çıkış yolu arıyor olabilir misiniz ?
Evet o konuyu açtıktan sonra aramız cok iyi olmaya başlamıştı iştr aile tanışmaları vs herşey iyiydi bende devam ettimAdamla apar topar evlenmeye karar verme nedeniniz hamileliğinizmiş, hamileliğiniz doğal nedenlerle sonlanınca evlenmek istemediğinizin farkına varmış olabilir misiniz ?
1,5 ay önceki konunuzda ayrılmayı düşündüğünüzü yazmışsınız. Adamın size maddi yardımları nedeniyle kendinizi evlenmeye mecbur hissedip bir çıkış yolu arıyor olabilir misiniz ?
Saçma sapan laflar. Bunu inançla ne alakası var. Herif düpedüz uçlarda yaşayan biri. Rabbine aşık olmakla evliliğin, müstakbel eşine aşık olmanın ne alakası var. Evlilik dinen sünnet bir şey. Hanımın ya da kocanın el üstünde tutulmasi gerektiği dinen zaten söyleniyor. Bu adam hangi kafalarda yaşıyor.İnançlı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?