Aşık değilim dedi

Bir kadının kendi ayakları üzerinde durup maddi olarak güçlü olmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz resmen konuda,
adam size maddi olarak destek oldu diye yapılan bir evlilik mantıklı mı sizce üstün kadın? evlenmezseniz geri mi ister verdiklerini?
keşke herkes kendi maddi durumu kadar harcama yapıp yaşasa hiç böyle şeyler yaşanmasa.

Arada birinizi çeken hiç bir şey yok ama evlilik kararı alınmış ilginç.
aslında var gibi, kadın ben çok güzelim diyor, önceki konuda da adamın bana çok fazla maddi desteği var evlenmek zorundayım minvalinde bir şey söylüyor.
çeken değil de bağlayan, bağlamak zorunda bırakan şeyler gibi daha çok.

ben şöyle yorumladım
ondan gencim güzelim üstünüm, nasıl olurda bana aşık olmaz :)

ortada çıldıracak bir durum da yok.
seni seviyor mu ? değer veriyor mu ? yanın da mutlu musun
tüm bunların cevabı evetse aşkın bir önemi var mı gerçekten.

bence sen kendine onu yakıştırmıyorsun bahane arıyorsun
seven bir insan cümleye sevdiği adamı yererek başlamaz.

Adam konu sahibi için çok şey yapmış gibi görünse de gerçek öyle değil. Sevilmediğini bildiği için sözde fedakarlık yaparak konu sahibini vicdani yükün altına sokup evliliğe götürmüş gibi. Konu sahibi de benim için yaptı sanıyor. Sadece bu da değil. Konu sahibi kendini adamdan üstün görüyor. Her cümlesinde de belli ediyor. Tüm bu görünmeyen ama ileride çok büyük sorunlara neden olacak detayları görmezden gelerek yok sayıyor. Umarım geç olmadan kendisi için doğru olanı yapar.

iki tarafı da çıkarcı buldum yanlış başlayan ilişki öyle de devam etmiş, dediğiniz gibi umarım davetiyeler dağıtıldı diye sonu baştan belli olan bir evlilik yapmazlar.

Burdaki herkes beni linçlemiş sebrbini anlamadım.Hayatımda cok aşık olduğum birisi vardı ve beni dolandırdı şu an cezaevinde.Biz bu nişanlımla savcılıkta tanıştık ve sevgi de oldu aramızda ben sadece gerçekleri yazdım.Onun karakteriydi beni etkileyen.Ayıp birşey mi bu

Eşiniz mi diyordu

Beni aşık olduğum kişi dolandırdı ve asla ödeyemeycegim bi tutarı nişanlım ödedi yanımda kimse yokken o vardı

Beni aşık olduğum kişi dolandırdı ve asla ödeyemeycegim bi tutarı nişanlım ödedi yanımda kimse yokken o vardı
Yanlış işte ödemeyecek, kabul etmeyeceksiniz hiç tanımadığınız insandan asla ödeyemeyeceğiniz rakamları,
gerekirse ömür boyu o borcu ödemek için çalışacaksınız ama almayacaksınız,
Sevgi de olmamış işte açıkça söylemiş :)

Siz bu adamdan borcu geri ödeme taahhüdü vererek ayrılın bence böyle evlilik olmaz mutsuz olacaksınız.

Evlenip boşanmaktansa nişan atmak daha iyidir psikolojiniz için

Hanımefendi sevmeniz ayıp değil, isterseniz uzaylı sevin kime ne?
İlişkinizin gidişatında sıkıntı var. Siz adamı beğenmiyorsunuz, öbürünün davasını kovalarken denk gelmişsiniz. ben evlilik insanı değilim diyorsunuz, ayrılacağım diyorsunuz. Sizin ne dediğiniz belli değil, sorun o.

Ee! Tamam sırf sana yardım etti diye evlen bakalım. Ayrıca buraya konu açıp bildiğini yapıyorsunuz. Adam sizi sevmiyor sizde onu sevmiyorsunuz. Adamın yaşı ilerlemiş yani brinini bulmak zor olacak belli ki bunun için evleniyor sizinle.

Burda da 2.hatayı yapmişsın, 2.bir erkekten yüklü miktarda para alıp ona mecbur olmuşsun. Parayı alıyorsan borçlu duruma düşüyorsun. Bu durumda 2 seçenek var, ya borcu maddi olarak ödeyip özgür olacaksın ya da sevmediğin birinin yanında mecburi duracaksın. Borca giren, dolandırılan tonla insan var hrpsi krediyle şunla bunla parayı bir şekilde oduyor, sen gençliğinle güzelliğinle odemeyi seçmişin ne olacaktı sanıyordun? Diğer insanlarkn beyni yok mu, namusuyla çalışanlar keriz mi?? Adam da sev sevme umursamamîş önüne para koyup bir nevi seni mecbur etmiş o apayrı bir hikaye.

İşin o yönü var evet hemde ailemle anlaşamıyorm bir kaçış olarak görüyorm ama sevgide hiç yok degil

Evet o konuyu açtıktan sonra aramız cok iyi olmaya başlamıştı iştr aile tanışmaları vs herşey iyiydi bende devam ettim

İnançlı diyelim
Saçma sapan laflar. Bunu inançla ne alakası var. Herif düpedüz uçlarda yaşayan biri. Rabbine aşık olmakla evliliğin, müstakbel eşine aşık olmanın ne alakası var. Evlilik dinen sünnet bir şey. Hanımın ya da kocanın el üstünde tutulmasi gerektiği dinen zaten söyleniyor. Bu adam hangi kafalarda yaşıyor.
Belli ki adamı fiziken de beğenmemissin. Görsel olarak üstünüm demişsin. Velev ki evlendin. Bir problem yaşarsan adamın tipi gözüne batar. Bence görsel olarak sevmek çok önemli. Çünkü sorunla karşılaşınca tahammül seviyesi artıyor.
Bunun inançla değil geri kafalilikla alakası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…