- 18 Şubat 2018
- 13.067
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.873
- 598
- 44
- Konu Sahibi selin mert
-
Adamla apar topar evlenmeye karar verme nedeniniz hamileliğinizmiş, hamileliğiniz doğal nedenlerle sonlanınca evlenmek istemediğinizin farkına varmış olabilir misiniz ?Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrılırsam davetiye gönderdik napicam cıldırmak üzereyim
Teşekkürler müge anlıAdamla apar topar evlenmeye karar verme nedeniniz hamileliğinizmiş, hamileliğiniz doğal nedenlerle sonlanınca evlenmek istemediğinizin farkına varmış olabilir misiniz ?
1,5 ay önceki konunuzda ayrılmayı düşündüğünüzü yazmışsınız. Adamın size maddi yardımları nedeniyle kendinizi evlenmeye mecbur hissedip bir çıkış yolu arıyor olabilir misiniz ?
Imam nikahlılıqueeee diyorsunAdamla apar topar evlenmeye karar verme nedeniniz hamileliğinizmiş, hamileliğiniz doğal nedenlerle sonlanınca evlenmek istemediğinizin farkına varmış olabilir misiniz ?
1,5 ay önceki konunuzda ayrılmayı düşündüğünüzü yazmışsınız. Adamın size maddi yardımları nedeniyle kendinizi evlenmeye mecbur hissedip bir çıkış yolu arıyor olabilir misiniz ?
Ama o "durustluge" gerek varmiydiBir insanla evlenme kriteriniz minnet olmasın. Zor günlerde birinin yanında olmak zaten vicdani bir olaydır.
Size aşık olmadığını söylemesi de çok kırıcı ama en azından dürüst.
Asıl soru, siz aşık mısınız? Yoksa sadece iyi anlaştınız ve size yardımcı mı oldu?
Gerek vardı ya da yoktu en azından böyle hissederken ölüyorum bitiyorum edebiyatına girmemiş, bundan daha iyi.Ama o "durustluge" gerek varmiydi
Allah'tan seviyormussunuz. Bir de sevmeseniz neler diyecekmissiniz. Seven haliniz buysa.Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde
Görsel açıdan ben daha üstünüm, boyu benimle aynı falan filan dediğin bir ilişki bence olmamıştır.sen kimsin lan şerefsiz diyeceksin neredeyse.Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Keşke aşk vs sadece güzellikle olsaydı,karakter,hal,tavır bunların hepsi kriter,zaten aşk doğası gereği ilk görüşte olur saçına,gülüşüne,tepkilerine saçma sapan bir özelliğine oturmasına kalkmasına bile aşık olursunuz sonradan olan sevgi,bağlılık,kabullenmek olur,hiç aşık oldunuzmu bilmiyorum ama eğer olsaydınız boyunu posunu fln böyle görmezdiniz,hani birde benim gözümle görün diye bir laf varya o gerçek.Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Ayy bence de.bizimki de önce saygı saygı olunca herşey oluyor, aşık olmasan bile saygı hep devam ediyor falan diyordu.tutturmuş illa ki âşık değilim diyecek.ama aramızdaki büyük sevgiden o kadar eminim ki.dediğin gibi beceremiyorlar bazen.ne hissettiğin daha o önemli.Muhtemelen iyi bir şey söylediğini zannediyor. Seni seviyorum Rabbime aşığım filan. Klasik erkek beceriksizliği.
Ama siz zaten kusur görüyorsunuz karşıdaki insanda ve evlilikten sonra daha fazlasını görmeye başlayacaksınız.
Ayrıca arkanızdan atlı mı geliyordu da 12 yaş büyük ve tipini beğenmediğiniz adamla nişan yaptınız.
Ağzına sağlıkSen de bayılmıyorsan adama ne bekliyorsun aşkından ölsün mü?? Boyu kısa diye ayağının altını mı öpsünsen de sevmiyorsun o da, eşit şartlarda evleniyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?