- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
boşanmamıs da olabılır:)))tabı cnm zaten her sey olabılır en basından saskınlık yasadım zaten senınle evlenıcem dedıgınde ınanın sevınmedım sadece korktum. her sey olabılır. bu arada bu evlenmıs bosanmıs 1 cocugu var.. bunu soyledı ama gercekten bosandı mı bılemem bosanma kagıdıını gormek ıstedıgımı soylemıstım bı ara ona huzursuz olsun dıe
ay cok uzuldum, o an ne hıssettıgını cok ıyı anlıyorum emın ol. Nasıl evlılık planı yaparlar bır de ya! Allah kımseye yasatmasın. Ben senın yerınde olsam gıder karısına anlatır her turlu pıslıgı yapardım :) yoksa sınırım gecmezdıboşanmamıs da olabılır:)))
benım bu bahsettiğim eskı sevgilimin kimliğinde de bekar yazıyordu
birkere adanaya uctuk bırlıkte hatta okullara yardım ıcın.
orda gormustum bekar yazdıgını zaten aklımda hıc süphem yoktu
bır arkadasım devletın resmı bır kurumunda calısıyor
çok enteresan bır durum oldu
benım sevgilim dediğim adamın evrakları bu arkadasıma gitmiş :)
arkadasım benı aradı karısının adını soyadını verdı ve de hamıleymıs karısı
düşün bak 3 ay gorustuk benı okadar sevdiğini sanırdım evlılık planı yapardık
sadece esının adını soyadını mesaj attım ona ve bıtırdım
hıc acıklama yapmasına da ımkan vermedım engelledım heryerden.
Bu adam evlide olabilir.bekar olduğuna eminmisinaynn cıddıye almıyor korkmuyor kızmamdan kacmamdan vs
tabı kı emın degılım oyle anlattı . ilk tanıstıgımızda evliym demıstı ama o zaman aramızda bısı yoktu. Sonra ben aslında evli degılım dedı.. offf ben de anlamadım valla yaaBu adam evlide olabilir.bekar olduğuna eminmisin
ama ben ısyerıne falan gıdıyorum kerdesı kuzenı vs ıle gorustum ıkı kere bılemıyorum olur mu kıBu adam evlide olabilir.bekar olduğuna eminmisin
Canm belliki evli kendini kaptırıp üzülme boşuna onun içintabı kı emın degılım oyle anlattı . ilk tanıstıgımızda evliym demıstı ama o zaman aramızda bısı yoktu. Sonra ben aslında evli degılım dedı.. offf ben de anlamadım valla yaa
Erkekler bu kız beni çok sevdi diye ego yapmayo çok sever.nasıl garantıye almak ıstıyor olabılır
napım o an oyle bır taktık gelıstırebıldım... Bu arada bugun pek aramadım 3 kere aradı sonra dondum aksam da aradı sımdı kovalayan o oldu bakalım nolcakBildiğin yalancı.
Yalnız dün akşam ki durumda adamın ekmeğine yağ sürmüşsünüz gülerek
Bu tip insanların her şey için bahanesi olur ve hep haklı olurlar sürekli soru sorması da sizinle ilgileniyormus hihi yapması.
cidden mi ben boyle dusunmedım hıc?Canm belliki evli kendini kaptırıp üzülme boşuna onun için
İticinin dibi.Ben de oyle dusundum sozlerıyle benı costurmaya calısıyor, ama emek vermeden...Kendine baglamak asık etmek ıstıyor kı zaten kendı de dedı senı kendıme asık edıcem goruceksın dedı
ama gecenın 1 ın de cıkabılıyor cık gel dedıgımde?Canm belliki evli kendini kaptırıp üzülme boşuna onun için
İticinin dibi.Ben de oyle dusundum sozlerıyle benı costurmaya calısıyor, ama emek vermeden...Kendine baglamak asık etmek ıstıyor kı zaten kendı de dedı senı kendıme asık edıcem goruceksın dedı
nasıl ogrenebılırım ya evlı mı bekar mı sorayım mı acıkca ispatla bana dıym mı napım??Canm belliki evli kendini kaptırıp üzülme boşuna onun için
İlişki çok yeniyken ayrılsa iyi olur.İnsan bir ayda çok bağlanmaz zatenMuhtemelen siz el altındasınız, sizi oyalarken bir yandan başkalarına bakınıyor. Eğer daha "uygun" biri olursa zaten sizi ufak ufak atlatıyor, tamamen atlatacak.
Bu kadar atlatılmaya, yüzünüze yalan söylenmesine bir de pişkince "yalan söylemeyi beceremiyorum" demesine niye katlanıyorsunuz ki şimdiden?
Anlattıkların bana o izlenimi verdi.iş yerine gidiyosun falan diyede güvenme.kolluyolar birbirlerini işte.sağlam bi araştırma yap en azından mahallesini falan biliyosan bi sor soruştur öğrenirsincidden mi ben boyle dusunmedım hıc?
tovbe yarabbım daha neler gelıcek basıma ogrenemem kı kımse korkudan bısı demez bılıyorum nerde oturdugunu yakınız da... bılmıyorum bosandım dedı ? bılemıyorumAnlattıkların bana o izlenimi verdi.iş yerine gidiyosun falan diyede güvenme.kolluyolar birbirlerini işte.sağlam bi araştırma yap en azından mahallesini falan biliyosan bi sor soruştur öğrenirsin
hm yok nerde tanıdım olacak acıkca sorsam eskılerı acıosun dıe kızacak ole yapıo eskılerı soruncaYa açıkça söyle.Yada noterde nüfus müd.tanıdığın yok mu?Ordan sorgulanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?