Aşık olduğum kişi ve dini inancımızla aldığımız karar

Evet malesef öyle oldu canım

ben orda insanlar derken konu sahibi ve sevgilisinden bahsettim.. genele vurmadım yani.. ayrıca ortalık tenha zaten konuşacak ne bulabilirdiniz ki diyen de sizsiniz

Heyat diyorum ve katiliyorum.

ben orda insanlar derken konu sahibi ve sevgilisinden bahsettim.. genele vurmadım yani.. ayrıca ortalık tenha zaten konuşacak ne bulabilirdiniz ki diyen de sizsiniz

neden anlamak istemiyosunuz yakınlaşmadan bıkmışlar bizdende çözüm bekliyolar bende niye geç vakitte başbaşa buluşuyosunuz diyorum digerleri istedigini yapar veya her ilişkide heran yakınlaşma olmaz zaten yani size yönelik bişey dedigimi sanmıyorum yine dedigim gibi ''onların ilişkisi'' nden bahsediyorum

ben bana yönelik demedim zaten arkadasım okuyor musun yazdıgımı acaba
konu dagılmasın diye birsey yazmayacağım artık.

bişeye dikkat ettim bu tip insanlarda hayat tamamen cinselliğe indirgenmiş gibi birlikte bi sinemaya tiyatroya kafeye bara gidip adam akıllı oturup konuşmak kaliteli vakit geçirmek yok, mazallah ya yakınlaşırsak ya birlikte olursak bu nasıl bi libido ben anlamıyorum sanırım çocukluktan beri bastırılmış şeylerin dışa vurumu, ben sevgilimle 9 sene çıktım şu an 1 yıllık evliyiz evlenene kadar çok gezdik tozduk tatilede gittik ama birlikte olmadık evet öpüştüm seviştim ve bunuda günah saymıyorum sevmek günah değildir

ddddddddd

günahtır ayıptır naptın yahu sen

ben bana yönelik demedim zaten arkadasım okuyor musun yazdıgımı acaba
konu dagılmasın diye birsey yazmayacağım artık.

demek istedigim onların ilişkisinde bu durum böyleymiş hem yakınlaşma olmasın istiyolar hem akşam geç vakitte buluşuyolar gece 12de buluşupta bişey yapmayanlarda vardır veya yapsalarda yanlış olarak degerlendirmiyolardır burda konu farklı arkadaşımıza yardımcı olmak istedim ama tepki topladım bende bişey yazmıcam artık teşekkürler..

birbirinize bi cihaz falan takın bari alarm gibi yakınlaşma olunca ötsün ayrılın şaka bir yana nasıl yan yana normal duramıyorsunuz anlamıyorum normal birşeylerden bahsedip konuşamıyormusunuz?

bilenler bilir her şey kitapta yazıyor zaten ihtiyaç duyan açsın baksın herkes istediğini yapar ama iş günah değil tarzında fetva vermelere gelince orada durmak lazım bunun vebali büyük olur

Arkadaş cinsellikten bahsetmemiş ki o da öpüşmekten falan bahsetmiş olaya dini konular girince bu kadar sinirlenmeyin bence bi de günahın sana göresi bana göresi yoktur

1.si Allah için değilde sırf sevgiliniz istedi diye kapanmakta günahtır.
2.si madem o kadar inançlısınız neden kapalı değilsiniz, namaz kılmıyorsunuz?
3.sü çarşafa girmiş, dini inançları sizden daha fazla kişiler bile başbaşa kalamıycakları, ailelerinin, arkadaşlarının yanında vs. görüşüp konuşabiliyorlar. 4 yıl görüşmemekte neyin nesi? Bazı şeyler sandığınız gibi değil. Dini abartmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…