bence aceleci davranmayın bu konuda ağırdan alan taraf siz olun zaten karşı taraf sizi önemsiyor ve değer veriyorsa her türlü fedakarlığı ve ilgiyi gösterecektir:)
bence aceleci davranmayın bu konuda ağırdan alan taraf siz olun zaten karşı taraf sizi önemsiyor ve değer veriyorsa her türlü fedakarlığı ve ilgiyi gösterecektir:)
ilk gunden elimi tutturdum hakkımda kotu dusunmez değil mi?
yanı onun aramasını beklıyım dimi ben bırsey yapmıyım
ilk gunden elimi tutturdum hakkımda kotu dusunmez değil mi?
yanı onun aramasını beklıyım dimi ben bırsey yapmıyım
Ne desem bilemedim, ben böyle hızlı tüketime karşıyım. Bence bırak o seninle iletişime geçsin.
bişey yapma bence.. o arasın.. isteyen insan her türlü gelir bulur seni
o mesaj atarsa nasıl oldu bogazın dıyımmı peki
Sen tam benim kafadansın :) Ben ilk günlerde tuttum kendimi, fena tuttum hemde, telefonu elime alıp alıp bıraktım.. O ilgilendi mi, inan ilk günlerde aynı senin arkadaşın gibiydi, bi süre sonra ilgilenmeye baslıyo ama ve en sonunda sen tamam artık olduk dediğin anda sen ilgilenmeye baslıyorsun o geride kalıyo, sonra neden böyle davranmaya basladım die kendi kendini yiyorsun ama iş işten geçiyo.. Seninle ne kadar çok ilgilenirse o kadar mutlu olursun.. Telefonu eline al al bırak.. Mesaj attığında cevap ver tabi, arada hatta pat die bi mesaj at hiç beklemeyeceği bi zamanda.. Ama o kadar, at bırak :) O ilgilensin... İlerde çok ararsın zaten bugünleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?